Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én pl. voltam. és tök jó volt!
aszondják ez az idei motorkiállítás különösen gyatrára sikerült
Valaki volt ott innen?
ma kicsit jobb idő van de még mindig nem alkalmas az idei első nagyobb motorozásra nagyon fúj a szél
idén Linzben fogok szülinapozni,szerdán már megyek is.Eredeti terv szerint motorral mentem volna de végülis vonattal megyek.
nekem mondod?
sose mennék szabálytalanul
amúgy meg ez árpilisi tréfa volt...úr isten hogy beszoptátok..láttátok volna tegnap.szali halál arcát... . .

mindenki ott megy ahol akar..mint eddig is ..akár a főtéren akár a wördtréd center tetelyén... . . a román wördtréd centerben
nem értelek..milyne várnál.. hol hát nem érted nem legális és akkor én nem csinálok olyat!
800lyúrcsi...
magyarországon is mint mondtam CSAK a legális helyeken megyünk...
ilyen vagyok...szabályos...

pampi

mekkora egy b.rom vagy...
kéthete volt ott sok motoros és két hét alatt hoztak egy törvényt...január egyel...meg tavaj ra félig....
nem nem ..a thőrvény nem csak a kempingre vonatkozik!
sőt ha megtudom hogy valaki meg...olyan tőrvénytisztelő vagyok ám...felhívom kint a szervet..és jelzem neki ka ponto utvonalat rendszámot..légy számot...(rövid életrajzot, adószámal..stbstb tbc)
basszátok meg most nézem már április 1. van...hogy repül az idő...
akkor ki se kell menni...itt is vannak parkolók sie sparen 600 km

na jó reggelt urak ! ma motorozásszag van.....
Gábor! ,Mi azé kimegyünk és motorozunk egy jót!De csak ott a parkóloba,mert messzebb úgy se jutunk
a kempigbe meg azért nem jártatok, mert tata tempóba nem lehet eljutni odáig gy.- tól :)
okoska. senki se hivott oda 500 embert .jöttek maguktól illetve szájhagyomány utján. ennyi erővel ti is felelötlenül visztek ki bárkit holnap. mivan ha később maguktól kimennek azok a németek is pl akik ittvannak szegeden.

ezt nehéz korlátozni. évekig meg pláne. elhívsz 2 jó havert akik esetleg említik dejót mentek x helyen aztán azok távoli ismerősei kimennek külön szervezésben! nem tilthatod meg nekik! ezzel a logikával zséék tehetnek róla hisz ők is így kerültek oda, most meg 15 fövel jártak ki hozzáteszem tök normálisak!

sajnos ez egy új törvény ,amit most próbálnak betartatni. kiváncsi leszek titeket mikor zavarnak el nem írom honnan ,ahova meg mi nem járunk 5 éve....

egyébként viktor .te lennél az egyik legjobban kétségbe esve ha megbasznának 800 jurcsira. én egy darabig ki nem teszem oda a lábam az kurvaisten. parkoljon a faszom a várnál . vagy ha ki is megyek akkor a te kocsidba beülök szívesen ,de semmiféle büntibe nem szállok be, ha ennyire biztos vagy benne hogy nem basznak meg.
Csak szintetikus teló olaj volt itthon, ezért kapott váltóolajat - az legalább ásványi. Lehet, hogy sűrű lesz, de akkor még mindig ott a csere lehetősége, illetve van mire fogni, miért nem haladok
szevasztok...nem tud valaki xt 350re cdi gyujtást?
Gratula nektek elértétek azt amit máshol is.
Hívjatok még vagy 500 motorost ,hogy mekkora királyok vagytok! !
5 éve nem jártam a cempingnél és nem is megyünk ara .
Úton még véletlenül se megyünk,hisz tudod.
Ennek örömére holnap mi is viszünk pár embert ,UTÁLOM HA SOKAN VAGYUNK,de vannak emberek akik nem tudnak gondolkozni!
téma lezárva...mikor megünk ..legálissan!motorozni...
már meg van a hely..találka...legalább 40 de inkább hetven motoros jöjjön....az jó lesz
bocsi...
tóómi
tÓÓni..
az a Qplungdeknui feliuratra gondolsz...mineral ..= ásványi...
az olaja legnagyobb része ásványi...de negogy beleöntcsé valami ásványt....i nélkül
gépkönyv irja a djári hydraulika olajat ill 10w lengéscsillivilli olajat szoktunk..tam
hidraulika vagy lengéscsillapító(jobb hőstabilitásu és nyírást is jobban bíró hidraulika olaj=lengéscsillapító olaj..de nem szintetikus.. abból is a síma ásványi!)
legalábbis a kátélyemeknél az teljessen jó
már pár éve egyszer év elején jött a vadász és az is beszopatott de az egyedül ill a román motorosok mondták hogy semmi köze hozzá...nyugodtan mehetünk...
most nem ez volt..a kommandosz nem úgy ált ott telejs harci diszben...
én soha többé nem mék oda ...csak ott motorozok ahol a törvény engedi..itthon is ezt csinálom...(ezt olvashassa mindenki ez a szín tiszta igazság..ályem en énydzsel...magyarul
egy big énydzsel

még egydjszer mondom ez a tŐŐrvény ...ez lehet igaz-zsák--a kommandosz nem jön csak úgy ki...
az a sok a múltkor.. hát nem volt egyben ill a román hordák..10és 20 fö közöttiek mindég..a motoros hordák...
engem nem zavar ez a dolog..ha valaki jön akkor majd megyünk a hol szabad...szépen megállopk ahol szabad...majd jót megyünk egész nap ahol szabad...2-4fővel...mer annyival még szabad...
valoszinű a multkori sok-sok ember , meg a kemping körül randalirozok, + még a tévé tovajok verték le a kintieknél a biztositékot...

egy darabig át kell szokni máshová.. szerintem ennyi
Agip ATF II D lesz benne. Biztonságtechnikai adatlapján azt írják, hogy ásványi eredetű, meg azt is, hogy fogyasztása esetén émelygés, gyomorbántalmak előfordulhatnak...
Így végül teljesül az összes ismert kritérium: Only Mineral Oil
Végignéztem a linkeket, de a 2008-as EC 125-höz nem találtam infót, tehát ez még mindig kérdés.
hát ez kész...
amikor itt voltak Ricsiék nálam, s itt dekkolt a háznál 4 motor, akkor is jöhetett volna a közeg büntetni? Nem hiszem, szóval ti nagyon beleszaladhattatok valami fejes nemtetszésébe. Köcsögök
Csináljátok, amit Szali írt, keressetek másik start helyet.
Megértelek, de mindenhol benne van a pakliban, hogy jönnek a kellemetlen közegek, legalábbis HUN-ban.
Okosat írsz, próbáljátok meg máshol a dolgot, ahol még nem tudják, hogy oda jártok "rendszeresen". Valószínű valaki "fejesnek" nem tetszett a dolog és ugrasztotta a rendőr cimbijeit

Régen azt csináltam, sose mentem ugyan arra, sosem mentem 2x ugyan abban az időpontban, igyekszem most is figyelni erre, de már nem az igazi, mert csak szopóka helyekre szeretek járni, az meg mindig ugyan arra van, max az időpontot tudom variálni.
Felénk az a szerencse, hogy tán vannak 7en akik elvétve motoroznak néha, még nem "zavaró"
eddig 70 % ban volt a vizespoharam. most bebelöttyent még 25% azaz majdnem teli is van.

én azért fosok a parkolástól innentől kezdve azt elmondom vik. szerintem el kéne járnunk oda ahol egyszer túl mesze mentünk. csak ott meg nem tudok tankolni meg semmit se . ott csak befele vezető út van basznámeg. elvisz a meszibe..

neme uj hejet kéne keresni? pl a bihar felé vezető úton mikor misikével mentünk hozzátok janihoz de nem értünk oda. na ott láttam gecijó hegyeket . arrafelé ahol betonon jöttünk haza . na ott vannak kegyetlen hejek. és csak 20 km re van tovább kb.

dév. az nem megoldás hogy kimégy és attól rettegsz hogy most jönnek vagy nem . és kitalálod ezt a marhaságot ,hogy nem is motorozunk csak kihoztuk szellőzni.