Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van egy olyan mondóka, mely emígyen szólott annó ...ékessen a bölt-csibe...mikor még oda vittek és nem oda jártam.....

katalin kaszálj el,
jönnek a törőőkök...
sóskút
http://www.sportmotor.hu/motor...
-ba tesznek..
onnan is kivesz...nek
kerék alá tesznek ...
onnan is ki...vesznek.

a magyar nyelv szépségei:
ez a: katalin..kaszálj el..
ill a katalinka...szálj el
ill a kata...link...a szálj el..
ez mind ugyan abból a szóból...és hány értelem....hát nem cshoda szép ez a magyar nyelve...az annya nyelv
déw. véletlen sem értem
nem az írásod nem értem hanem a másik értelemben vett nem értem van szó.a fórumért teszed...

mert lehet csak 3 mondatosakat irni...tőből..az három szó...
voltam ...motorozni... fasza...
hát ebből nem egy olvasott fórum lenne...
az a jó ha mindenki a kis szuper élményét ide levetíti...oszt aki akarja olvasni olvassa..aki meg nem... az meg lapozzon..
zoo-lika féle kétévente beírók meg olvasnak csendben vagy duzzogjanak a sarokaban.

dévid..az ha sapkabajosvolt..az a legfajább
Na csatlakozok én is a matricás motorosokhoz, megtaláltam a tökéletes motorra illő matricát
Már csak az a kérdés, hova ragasszam fel

Íme
Motorozol mostanában?

Ezt csak a Viktor kedvéért volt
csak nehogy rendszert csinálj ebböl a vetitős száj videobol...olyan pláza vagy kocsma filinges...
az én verzióm nagyon fain volt. am nem hengerfejes a gép,kapott új kupakot és ennyi élég is volt neki szerencsére.
déw.
ez jobb mintha ideteszel valami gagyi videlyót.
az ilyen kis katlanokat imádom..nálunk ezek az ún. patakok...ilyenbe szok belefordulni aki egy kicsit is nem figyel...előre!..aztán vonatozik benne lefelé persze beakad valami fába....majd felfelé..persze az ott meg túl meredek lesz....majd megyünk oszt kicibáljuk..olyankor szokott szali arca a boldogsábtól sugározni...tudod sugárzik az art-sza a boldogságtól,mint a fukusimai atomerőmű cunami idején.
mert ezek nem azok amiben fel le megy a paraszt csak át! megy...vagy belerothad

kiscsuka,.
az jó ha tedcszik..a súlyaa nehéz...há mer ott a gagyi önindító akkumlátor kettő az egyben..szupernehezékű súlykombó...
ten(10)kilógramm...22font a súlya...
na az esiksz ettől mentes...viszont az aksi helyére belepakoltam a szerszámostáska 2/3át

a bizi kalbulátolt meg hagyjuk...engem is szopat...a bespriccoló..keveset küld rá...majd egyszer ha elmének oda északra...akkor zozit megkérem ultrahangossan szoljon már rá erre a keihin FCR 4125A thípusú kalbimra...mert az szerintem nem normális hogy alapjáratról félgáz rácsapás után behorkan...
ez csak a lövészárok helyből átugrásakor jelentkezik...a hegyekben ill pályán igy is túlerőben van a ktm
Nincs kedvem most videjózni meg még túl béna vagyok

Képzelj egy nagy sártengert egy katlan aljában, azon átverekeded magad szinte sík, kicsit feljebb elkezd kanyarogni ott lehet tempózni az oldalán, keresztbe át kell ugrani egy mélyebb vízmosást, majd ismét sártenger kövekkel, fákkal tűzdelve, itt tör ki a talajból a víz, ez már itt kicsit felfelé megy. Majd ezek után jön a full köves emelkedő, homokos talaj, tele kővel, kikerülni nem lehet, át kell rajtuk zúzni, ügyesen, mert ha ott beakadsz, elindulni nem lehet. A köves után sima homok felfelé, két hatalmas kidőlt fa mutatja az utat tovább, egy 90fokos kanyart veszel a kijáróra, onnan jön ismét a köves fás meredekebb feljáró, tűzdelve pár apró keresztbe fával, kis dombocskával, a végén pedig egy szűk katlan kijárat egy teraszra. Na ott lehet pihenni, onnan kis erdőben szűk fák között át egy katlanhoz, amin keresztbe kell átmenni, bele, majd parasztgázon ki a másik oldalon, hanyatt esni, visszaesni nem érdemes, mert abból a katlanból csak lefelé vezet az út, s helyből már nem lehet kimenni se jobbra se balra.
Na ez volt a videjó helyett, s azért jobb mind a képi anyag, mert mindenki azt képzel mögé, amit akar
Látod, még így is megörökítenek, hogy nem indulsz , rendelhetsz fotót magadról te is
Reggelt!
jó reggeltetett
jo morgent..
Sebaj majd megyünk úgyis motorozni hamarosan
Jó reggelt Ma Monor is megvolt Gratula mindenkinek
BUGIC bocs csak találkozom volt egy emberkével amikor összefutottunk utána meg már nem láttalak de úgyis jöttök majd és akkor túravezetés közben /után dumálunk
jó tetszik minden, elsőtelón kell álítanom mert hajlamos szitálni ha gyorsan megyek vele hát ja picit nehezebb de majd megizmosodom legalább, annyivan vele h a karbija nem 100% os gyorsítófúvókája nem a legjobb de már kezdem megszokni így ezen kívül semmi gond nincs vele
meséljetek mert én 3 napja nem hajtottam és kivagyok mint a liba...és két hétig nem is mék ...csak pályára

meséljetek...milyenek a naaagy hegyek...

favágásról kutyaszartakarításról ill garázscsinálásról tudok csak videómesélést tartani..de azt másik fórumon csinálom..a gárdenfúrumponteukonformon....
ha nem motorozásról akartok irni ....gyertek át. kiba jó fejek vannak ott...van ott ...pisztrángostókészítő kisiparostól kezdve...kiégetttűzgyújtón át....a zabáld fel a vakondod-szomszédleskelődő kisiparoson keresztül...mindenki ott van..vannak ott is nagy nevek...
big aleksz-szkander a faárus...
grét gorcs... a fűnyíró
stb-stb-tbc
á tök jó helye...lépek is oda
szali mesélj te is ...de csak ha nem lesz kompromittáló...
nehogy megsértsd ezeket is oszt akor....

zozi ti merre jártatok...báger?

déw.. há hun az onlány videlyófelvétel a kilyáróról...hát tudod ... legalább egy olyan leírás ami azt szemleéltetni mintha videlyón nézném..de legalább egy gopro kamerán

kiscsuka... milyen az új vas...mostanábna nem regélél róla..a gg és a honda után milyen ez a nehéz négykély
de érdekes ez a kamera am nem tudja valaki h Tokodon lesz verseny?
hály evreibádri

na ti is metszettétek fákat ill szíípen rendberaktátok a kertet a hétvégén?

lya. ez nem az a fórum...akkor voltatok motorkázni...

én neki általm metszeni a fákat..volt nálam fűrész de aztán az kevés lett jött a kisbalta
most metszettem életemben elősször fákat...de egy óra múlva úgy belejöttem...holnap kiírom az oki-s tanfolyamot..mert olyan profi lettem...
egy nyisszantás itt.... egykét fejszecsapás ott...olyan ez mint az egyszer egy...
olyan faszául sikerült..nem is kell a gyümölcsökre várni hogy majd lesz egy is valamelyik fán
valamiféle GoPro lehet
nekem van hozzá eladó heengerem komplett póverral hengerfejjel stb.. kicsi pézér odaadom. alapméreten van még teljesen hibátlan! 2007 ig jó exc re. jó az ujjabbakra is de ez a nagyobb vizteres.
Köszi.
Megy a csávó rendesen
Piszok érdekes ez a kamera, tudja valaki melyik csinál ilyen képet?