Ma gondoltam Rátok
Várgesztesen voltunk és egy nagyonnagyonmeredek gyökeres-sziklás felmenőkét le is fotóztam nektek
na az tetszene nektek is
kint van a fotómasina a kocsiban,majd holnap felteszem a képet
a biztonság kedvért azért felragasztanék egy T matricát a motorra, hogy a fák tudják, ha valamit elbaszok, nekik kell korrigálni a dolgot, hiszen én még csak T vagyok
mer nem mentem hajtani... szép az idő..meg öregedtem is egy évet nem is öregedtem...bölcsebb lettem
ettől is
ez hülyeség... ez kb olyana bestnél nincs jobb közbe meg van? .
ép egy ilyen féri nő családos témában beszélgettünk haverral kocsimosás közben..reggel 6kor mikor mondja..á régebben nem értettem a buzikat..de mióta van feleségem..sokszor tudok azonosulni velük..
az a havi egy szeksz..az ugyan úgy lehet szopás is...de legalább 4X168 minusz 1 órát jólérzi magát az ember...
jó tudom tudom nem minden ő ilyen ...csak a kolegáknál vannak gondok..de hogy ilyen sokk-nál.
mér nem veszel kenda gumit..kenda hajadra:-)
van belőle jó is...csak kúrva nagy szeencse kell hozzá...én pl megütöttem a főnyereményt
manka van egy jaú viccem...
a férfi mondja az asszonynak..te egy főnyeremény vagy szivem....
este besokkol a hölgy(manebéhat vitaminhiányos állapotba kerül ..)az ember tenyerén ott a megoldás és rákeni az arcára..az asszonynak ...egy kissebb pofon formályában...
és aztmondja..látod asszony kihoztad belőlem...igy most megütöttem a főnyereményt
persze tudom ilyen nő nincse..mármin mgb6 hiányos mint a reklámban.. de pofon sincs...mind a reklámban
hály..szali....
ez a ponzorkeresés..
ez okos gondolat volt.
mintha a fityesz az mszphez menne vacsorára
de olyan okos vagy ...
vigyázz vele.. ha mellettem kampányolsz...úgy hogy én nem is kértem...még téged is megutálhatnak
ez a vége ez vicc vót...
hivtam M.
a hétvégén találkozunk...déva...majd egy késöbbin
mályus négy5hat
nincs . nem is lesz. csúnya vagyok és szégyenlős,ráadásul motorom sincs. és nagyon kövér is vagyok . 164 kiló. nem akarok meghányatni senkit. inkább csak irkálgatok itt eszetlenül.
Várgesztesen voltunk és egy nagyonnagyonmeredek gyökeres-sziklás felmenőkét le is fotóztam nektek
na az tetszene nektek is
kint van a fotómasina a kocsiban,majd holnap felteszem a képet
tudod,én lélekben még szőke maradtam
http://youtu.be/oMV5V_HzBxc
jobb ma egy veréb, mint ha holnap túlzok
Te mit tanultál ma?
áruld el mesterem tanits kérlek...
"az enduro olyan játék amiben mindig van valami új tanulni valo, bármilyen jo vagy már benne..."
ezt egy igen tapasztalt embertöl halottam ....
Remélem nektek jobbra sikeredett, mint nekem
Na megtaláltátok az elkerített tökéletes pályát?
ettől is
ez hülyeség...
a motorosok jóemberek.
az a havi egy szeksz..az ugyan úgy lehet szopás is...de legalább 4X168 minusz 1 órát jólérzi magát az ember...
jó tudom tudom nem minden ő ilyen ...csak a kolegáknál vannak gondok..de hogy ilyen sokk-nál.
már mikor kimondja az ember az igen-t... elveszti az ember a szabadtshágát.
zozi még szabad vagy!
irjá milyne volt.. a gumiról nem kell..azt tudom...
van belőle jó is...csak kúrva nagy szeencse kell hozzá...én pl megütöttem a főnyereményt
manka van egy jaú viccem...
a férfi mondja az asszonynak..te egy főnyeremény vagy szivem....
este besokkol a hölgy(manebéhat vitaminhiányos állapotba kerül ..)az ember tenyerén ott a megoldás és rákeni az arcára..az asszonynak ...egy kissebb pofon formályában...
és aztmondja..látod asszony kihoztad belőlem...igy most megütöttem a főnyereményt
persze tudom ilyen nő nincse..mármin mgb6 hiányos mint a reklámban.. de pofon sincs...mind a reklámban
ez a ponzorkeresés..
ez okos gondolat volt.
mintha a fityesz az mszphez menne vacsorára
de olyan okos vagy ...
vigyázz vele.. ha mellettem kampányolsz...úgy hogy én nem is kértem...még téged is megutálhatnak
ez a vége ez vicc vót...
hivtam M.
a hétvégén találkozunk...déva...majd egy késöbbin
mályus négy5hat
máá mindenkinek van