mi közöm van ahhoz a kérdéshez? Gd árulja,vedd meg,egy db mátyás az ára,felteszed ahova akarod!
na akkor csak azért írtátok a kommandós sztorikat,hogy senki be ne merje tenni a lábát a kempingbe...csak ti élvezkedjetek? én is elijedtem,de nem a sztoritól,hanem benéztem a pénztárcámba és hogy sose lesz annyi pénzem hogy elmenjek odáig...
attól félek ez az áprilisi egy..ez jelent valamit...
bár nem véletlen szalajtós a neve
bazsi...írj ímélt nekem oszt mondok valamit..sőt viszek valamit.
gecsa..elfelejtettek válaszolni a kátélyem fórumban..a táskahovára...vagy nem is felejtettetek el
nem baj attól még tiszteletbeli ktmcsillivilli tag maradhatok...van gasgasos haverom
na akkor csak azért írtátok a kommandós sztorikat,hogy senki be ne merje tenni a lábát a kempingbe...csak ti élvezkedjetek? én is elijedtem,de nem a sztoritól,hanem benéztem a pénztárcámba és hogy sose lesz annyi pénzem hogy elmenjek odáig...
bár most már nincs valami jó idő de nagyon élveztem
gumi még egy kicsit csúszik,hideg van neki
jó vicc volt
mint ahogy a pampalini írása is annak látszik :)) némi elijesztés szaga van a dolognak :) de mondjuk nálam bejött. én elijedtem a bús picsába.
látod?
ott van az alján...nem figyelsz?
bár nem véletlen szalajtós a neve
bazsi...írj ímélt nekem oszt mondok valamit..sőt viszek valamit.
nem baj attól még tiszteletbeli ktmcsillivilli tag maradhatok...van gasgasos haverom
pirelli scorpion FIM gumik 21-18 as 30 ropiért vannak,újban,párban
szóval egy gumi fél áron nem a legkedvezőbb ajánlata
Ha kamu akkor jelezd Mester!
egyébként nem csak te vagy ezzel így...cég kiránduláson én is de jót motoroztam, igaz csak elméletben
de gyanítom addigra megveszi más, Balázs13 már jelentkezett érte