Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ronis a hűtőpatront hol lehet beszerezni,mi annak a funkciója?hűtőt összekötö vízcsövekközé kell rakni?olvastam vissza kismilliót,de a lényeg nem tiszta
lassan már pityeregni kezdek majd miattad... ha elment az eszem..
ha igy mondod akkor valoszinű már megvetted...

ha azt mondom van baja a 4t gasgas-nak az elég elkeseritő? mert sajnos van baja,olajozás, vezetékek, csatlakozok, szabadonfuto stb... de ha elviszed juicecooler-hez ő átfaragja neked a világ legjobb motorjává utána örökös lesz és drágámnak fogod szolitani..
nemsalynálós szemetek
gasgas rmx 250
Majd szerválok már egy 3002T GG blokkot és berakom az RMX be akkor kész is a GASGAS RMX250
jahh..
Estét!
figyu. megvetted már..
akkor kiba jó gépet vettél..
ha nem akkor meg mit szeretnél hallani....azt hogy jóóÓ?
igen?
akkor...jó.

figyu itt a fórumon mindenki gazgaszos a többi márkát rühheljük..igaz déw...kt,,maki
dévnek gasgas rmx 250je van kt,makinak meg gas gas exc 525
Jó lenne ha nem keserítenétek el.
ronis ..csikusz...segíllyetek.
mert úgy járunk hangúrral mint zoolikával és azt nem akarja senki
.
érted.. ha beszól... hogy ködsöksék vagy ilyenek...kiharapom a szhíwét

amúgy a versemy a mártában lesz 5dikén..de mivel nem hívtak meg ....nem kapok bogrács-gulyát...és még nevezési dillyat is kérnek...meg c nyom ..nincs isén biztos nem indulok...majd megyek nézem a déwalyiakat a sárban...demzsótival..hózzuik fel őket..én adom a kötelet ő meg az erőt..és húzzuk vonjuk..ha meg nagyon nem megy nekik a kkor zsolti felül és beviszi a gépet az utolsó 120-150km-en
ha nem ismernélek talán meg is sajnáltak volna

de hát mindég új orcáddal találkozom.
a kopott betétekért ..örög hála...

egyet igérhetek..itt mindengi előtt...
ha valeki beszól neked a déwalyi versennyel kapcsolatban..szólsz nekem és én cshúnyán kiosztom..de dhúrwán..okély?
a tsekkeket meg hozd át...be... ...tüzelem
Sziasztok!
2003 FSE450 SMről szeretnék érdeklődni, nem nagyon ismerem a márkát.
Valaki elmondaná nekem a szervizigényét (olajcsere, szelepállítás, alkatrészcserék), pozitív, negatív tulajdonságokat, típushibákat, megbízhatóság, alkatrészellátás.
ha nem ismernélek tán most meg is sajnáltalak volna
krisznek már fizetni kell...a verelytékével ...az izzadtságával ...meg a többienk is
aki eddig kijött velem az vagy megutálta a pofám at a távolból a hegytetőröl..vagy ..a másik eset ritka mint a fehér zorró
a racékról meg annyit..én nem vagyok profi racer ..mint itt a környékben mindenki...
én csak koca rályder vagyok...a redzsiment 13után egy héttel ott kocogtunk zséékkel a nyomon..nekem az elég volt...jó volt...motorozni szeretek és kész...dévára csak azért nem megyek met ott le van korlátozva...de itt is le lesz csak itt én leszek a vezető és én meg magamnak engedem hogy kövessen...ingyé..magamnak..mert kell a pénz kell a pénz de magamnak ingyé vezetek...meg neked is ...lyó lyó jöhet csoresz is
én is?
én mit mondtam,?
bigbánya, nagy bánya, baia mare...nem akkor figyejjé jobban kicsicsillag
szali nem = zarándol
amúgy közi hogy gondoltál rám...
megcsináltattam a betétetek.. a két pár 5 rugó...
ezek nem zabálják a féktárcsát...+ fog is meg az élettartama is lyaú..
az a baj a goldfennel is hogy fog az fog az de zabálja a tárcsát.
nekem lyaú ez a helyben készített...
sárban is jobb az élettartama mint ezeknek a "oltsó" szintereseknek.

nem tudom mit baszogatsz már megent..a délywával...
meg kellene érteni nincs pénzem..arra hogy egyszeri hajtásért kitegyek 45 rugót mikor kimék motorozni csak azért mert kijelöli ka nyomot...
lyaú lyaú az de ha kimék a romaniacsra... ott is van jelölt nyom... és azerdemény...déván kit vernék meg ...erik brandallyer
nem hát akkor nem mindegy... hogy első osztálban 8dik 10edik 20adik vagy másodban 40dik vagyok...
fel kéne nönöd már ..ismerhetnél ha többre emlékeznél mint az hogy az utolsó motorozás az lyaú volt e vagy sem.
nekem ze a mostani pont jó volt...ez megérte pénzét.. és A nyomon voltunk egész nap az tutkó...legalább is úgy gondolom...mert ha te is meg csoresz is elfáradt akkor az nem B nyomos volt nem...én is elfáradtam faszául.. elment 6,3 litykó benyaami tényleg azt igazolja 60-70km volt eghsztrémben
kibaszottul jobban figyeld a benzinedet!mert ha lemegyünk a faterpatakba akkor valszeg ..nem is értünk volna el a kocsihoz..a tartalékbenzinemmel sem!
de épp igy jó volt..nekem 7dl maradhatott a tankban..áki is taertalékra rakta már..neki sem maradt 1 liternél több.
nekem ez az élmény.és megkérlek ne is szólogass be hogy igy a dévát leköpöm meg úgy mert ez hülyeség!
sőt ha lesz rá mód és valakivel ki tudok meni..ugy lehet csokibácsival akkor ki is megyek megnézni...de azért ne köpjetek le ha nem akarok indulni..mert rajtam kivül itt mindenki megy..hát mennyen... én hagy ne mennyek ha nem akarok..thnx
ennek ellenére szivessen megnézem meg segítek meg minden...ha te is úgy akarod
tévedésben vagytok...ez amit én mondok az MARAMURES ADVENTURE CUP 4 (25-26-27 MAI 2012) BAIA MARE
amit ti mondtok az REGIMENT13 CUP CARAS SEVERIN ROMÁNIA SZEPTEMBER13-15

NEM EGY A 2 RACE
ugy vagyok mit te a délyvál...lehet elmék lehet nem de amúgy meg nem.

én nem köpködöm a délyvát..te szalajtasz neeem?
épp pez az istenitem..a dévalyi istenrace...hát oda készül itt mindenki minusz én
nekem nincs lehetőségem csak erre az egy motorozásra készülni mert nem érek rá...mert mindég motorozni kell..
nekem már az megtiszteltetés hogy racerokkal mehetek az erdőben...ha cmyomos az már jó..ha b nomos azmár kibaszott jó..ha meg a nyomos akkor izsteni...
én nem tudom tartani velük a lépést...sajnos vagy nem de ez van...
kopott kenda gumival..nem lehet racerkodni
mindlyárt olvasom
úgyse mégy el mit kérdezgeted?
nem értelek viktor. linkelgeted itt a race videókat. pont te aki belevered a csúfot az összes versenybe . pl a dévait is eddig csak ócsmányolni tudtad meg, hogy pénzkidobás bla bla bla... mit ácsingózol nem értm? tavaj is mit össze nam ríttál aztán csak nem mertél kimenni pedig ott voltál bepakolva :) amúgy jójaz hiddel egyszer elindulhatnál aztán legalább tudnád mit csírázol le nap mint nap. ha meg télleg csíra nem mégy többet oszt kész.

a máramarosi az szerintem is a Regiment verseny . én úgy tudom pontosan annyiba fáj mint ez ami most lesz. 100 jurcsi plusz a sallang. 150 rugóba megáll mindennel. nem kevés. Az Ádámgyerek volt tavaj . kérdezd meg tőle,úgyis itt titokolvasgat :)

viktor azért hivtalak mert ktm boltba voltam aztán akartam kérdezni kell-e 3500.- ért olasz hátsófékbetét. de nem vetted fel.

40ezret megint elköltöttem semmiség vackokra basznámeg. fékbetét ,telószimering,olajak, lamellák ,láncvezető. tetves egy drága sport ez basznámeg. a befizetetlen csekkek meg halomba hevernek a szekrény tetejéén...

még van két hét aztán kiderül a disznóság marad e pénz kimenni pocsaralni egyet, vagy marad az álmodozás idénre.
de várj már...honnan tudod h hol lesz? ...mert én nem írtam le... te már többet tudsz mint én... de a titokolvasók miatt nem írom én sem
rész, ennyit tudok,május 5 szombat... hegyvidéken,nem az alföldön,nem libakergetős kukoricás mellett veretős....nincs több infó

am írtam neked mailt...a vbergviki-re asszem