igen házi... célszerű akkorát esztergáltatni ami csak befér,minél nagyobb annál jobb.
és a tulfolyo tartály is azért van amit irtál, ne a földre folyjon el a drága fagyállo amikor visszahül a vákum vissza szivja a rendszerbe... ergo nulla gond.
ronis ez valami maszek dolog vagy gyári cucc? arra gondolok, hogy te csináltattad? vagy vásároltad? én meg a folyadék tartályról kérdeznélek, hogy hol lehet olyant kapni és ha be van kötve a hütöbe mi szerepe van? ne a földre nyomlya ki a vizet hanem a tartályba? és esetleg a vákum vissza szipancsa a hütöbe vagy mi?
meg volt a nagy javitás óta az első olajcsere... kicsit aggódtam merrt a múltkori is csak olajcserének indul aztán főtengelycspágycsere is lett .
de ez most csontmentessen szép volt.
olyan mint a bergnél volt mindég..semmi sehol, tiszta olaj
az már állati sokat lyelent.
a 4tktmere semmi ilyet nem lehet tenni ...de mondjuk nem is igazán lett volna eddig rá szükség.
de biztonsági téynezőnek..ha már ventillátort nem kap..cskaz a baj a tank alatt ..nem sokat szellőzne..meg hely seincs.
Szasz jó helyen érdeklődsz.Kiba jó motor Nekem konkrétan lassan a 4. éve nem kellett rá költenem Ugyanis azóta áll 3 kilónyi cucc megvan hozzá,de még vagy 2 kilónyi kell Akkor pedig még állni fog vagy 10-et,hogy új maradjon
Ha lehet ne vedd meg,csak ha sok felesleges zséd van
szomszéd vmi cseh versenyzőtől vett 300 gg-t és 2 patron is van benne. neki a hűtő mögötti csővekben van behelyezve. ha jól tudom az a lényeg h az a patron átveszi a víztől a forróságot vagy mi és ezért később lesz kész a tea ha jól tudom.
Hát lehet valami a versenyzásben, amikor már a terep nem kihívás
Nekem még van sokfajta terep amin megfekszem, sajnos mostanában ilyen fél órás fán fekvősre is, azaz nem nekem való a race, de még veled hajtani se mennék egyenlőre, mert csak felforrna az agyvized, hogy mennyit kell rám várni
Egyenlőre kondit kell gyűjteni vagy tudást, hogy ne nyírjon ki egyik fajta terep sem, de az is lehet motort kéne másikat , mert ezen már annyit kell gépészkedni mostanában
Szia!
Nem vettem még meg, pont azért érdeklődöm iránta meg szeretném ismerni a motort.
Olajcsere periódus mennyi üzemóra után esedékes?
Blokk általánosságba mennyit bír ki megbontás nélkül?
Ezekre és hasonló dolgokra vagyok kíváncsi.
ezek egymást akarlyák legyőzni..látnád csak a harcot egy két feljáróban...én nem racerolok senkivel..csak a terep kihívásait keresem..és hát van olyan...szeretek guringázni meg ilyenek csak a hogy lyaúl esik...megálni is szeretek..a kocsiál visszafelé
meg kajálni 5 percre...meg ha felforr a viz..ami az sx 525 ktmemnél..nem nagyon van...
pihenni nem szeretek..majd pihenünk hazafelé a kocsiban..kényelmessen ülve.
nem valami fatörzsön támaszkodva fél órát.
Ne is törődjél velük, mész te ingyen egy motorozás alkalmával végig Devai verseny szintű A nyomban
A verseny az valami kihívás féle bár ezt az tudja a legjobban, akiben ott a vágy, hogy induljon
Részemről a terep birizgálja a fantáziámat, de ilyet meg találok nem versenyen is, ha mondjuk sikerül hajtani vletek, Zoozeeval, Ronissa és a többiekkel!
Bár még itt helyben is van bőven ami fejtörést/kihívást okoz
robogokban van sok pici tartály... találd ki hova fér be,aztán a méret alapján motor bontoban keresgélj.. ne legyen messze a sapkátol.
és a tulfolyo tartály is azért van amit irtál, ne a földre folyjon el a drága fagyállo amikor visszahül a vákum vissza szivja a rendszerbe... ergo nulla gond.
hogy ..hahó...itt vagyunk!
de ez most csontmentessen szép volt.
olyan mint a bergnél volt mindég..semmi sehol, tiszta olaj
hú bakker ez vagy
az már állati sokat lyelent.
a 4tktmere semmi ilyet nem lehet tenni
de biztonsági téynezőnek..ha már ventillátort nem kap..cskaz a baj a tank alatt ..nem sokat szellőzne..meg hely seincs.
Ha lehet ne vedd meg,csak ha sok felesleges zséd van
az nem gasgas Rmx300 lesz?
Nekem még van sokfajta terep amin megfekszem, sajnos mostanában ilyen fél órás fán fekvősre is, azaz nem nekem való a race, de még veled hajtani se mennék egyenlőre, mert csak felforrna az agyvized, hogy mennyit kell rám várni
Egyenlőre kondit kell gyűjteni vagy tudást, hogy ne nyírjon ki egyik fajta terep sem, de az is lehet motort kéne másikat
Nem vettem még meg, pont azért érdeklődöm iránta meg szeretném ismerni a motort.
Olajcsere periódus mennyi üzemóra után esedékes?
Blokk általánosságba mennyit bír ki megbontás nélkül?
Ezekre és hasonló dolgokra vagyok kíváncsi.
meg kajálni 5 percre...meg ha felforr a viz..ami az sx 525 ktmemnél..nem nagyon van...
pihenni nem szeretek..majd pihenünk hazafelé a kocsiban..kényelmessen ülve.
nem valami fatörzsön támaszkodva fél órát.
jó hatás felér egy keményebb...nem mondom mivel
A verseny az valami kihívás féle
Részemről a terep birizgálja a fantáziámat, de ilyet meg találok nem versenyen is, ha mondjuk sikerül hajtani vletek, Zoozeeval, Ronissa és a többiekkel!
Bár még itt helyben is van bőven ami fejtörést/kihívást okoz