Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom csak kimentél
Körözöl valami saját nyomvonalon, gyakoroltál egy konkrét helyen, vagy mész amerre jólesik? Esetleg milyen sorrendben?
kibaszott finom volt ez a mai motorozás..
gabesz... nem érzed az irróniát...tudom mennyire abszúrd amiket írok, pont ezért szántam csak poénnak....

70€ a mamarmures 3 days+ 35 a sallang pénz... de nincsenek konkrétabb részletek...

hova kéne menni a hosszú 7végén?egy jó 2 naposra...
ébredj már föl gecsa! miről beszélsz te? beszartam a röhögéstől.

1. az hogy kihívtak vendéghajtani jó ,ha előre letisztázod a feltételeket. pl nehogy meglepődj, ha kurvajó volt minden zsírkiráj kaja stbstb.. aztán elköszönéskor legombolnak véletlenül 2-300 euróval haver. beszéld le előre .,hogy mentek mint mentek... mert kétlem, hogy ismeretlenbe csak úgy invitálgatnak bratyira:)

az meg ,hogy kimégy és majd te vezetgetsz magyarokat az a legjobb vicc amit mostanában hallottam!

pont magyarokat.. hahahaha azt leköcsögségezik a pesti fullgazdagok bazze ,hogy a benzinköltséget el akarod kérni a kocsidba ,ha kimégy vezetgetni őket 2-3 napig! fejenként 2 ezer ft ról beszélek ember! összesen a 2-3 napra ha vannak négyen! és mind tele van mint a disznó!

inkább kimennek olaszországba egy hétre és fizetnek egy atom béna öregembert akit rájuk raknak vezetőnek.. mintsem azoknak adnának csak benyára akik fullos helyeken vezetnék őket és még jó tanáccsal kajával is ellátják őket.

jegyezd meg! itt egyetlen magyar nem fog neked egy árva buznyákot sem fizetni. nemhogy annyit hogy megérje ott lenni!

2. jó sokan vannak már erre szakosodva és tűzzel vassal védik a területeiket! rohadt nehéz csak úgy kimenni szédelegni egy csomó jó helyre.

de azért álomnak kibaszott szép:) gratulálok.
ebből nem élnél meg számolj utána hány csoportot tudnál vinni hetente(mindenki max hétvégén motorozik) és X főnél mennyi jöhet be belőle, szerintem veszett dolog
kevés lenne a 2,7 milliárd is lefizetni ezt a sok műzöldet
Motort vehetnél belőle rendeset
Még se mentél motorozni?
Egyébként te csinálod jól, mész szinte minden nap egy keveset

Kevés ez a heti 1 alkalom bár ha lenne vagy 100km tömény gyönyör. akkor lehet kitartana egy hétig, de így hogy 20km után kipurcanok egy napra
ha megnyerem a lottót olyan versenyek lesznek....
milyen magyarokat akarnál te románba vezetni? mikor már lassan itthoni motorozásra se lesz pénzük az embereknek...

amugy románba sok jo motoros van, endurot is lassan többen csinálják mint idehaza, van ott pénz bőven, és a hozzá állás is fényévekkel jobb.
tanultam 2 évet olaszt

csak magyarokat vezetnék..itthon úgy is bedől az ilyesfajta motorozás,ahogy látjuk....mindenki titokhajt,titokhelyeken..egyszer annak is vége sajnos...

rákattantam románra
http://www.youtube.com/watch?f...
tanulj olaszul az 70-80%-ban ugyan az mint a román..

amugymeg ez a külföldiek motoroztatása nem anyira egyszerü történet, merthogy pl Sibiul, PEtrozsény környékén a németek -osztrákok-svájciak, már sok-sok éve fél falunkat felvásároltak, anyit járnak oda motorozni mint atom jobban ismerik a motoros helyeket mint a helyiek...
a többiek meg kimennek valami szállásra,vagy a fullos lakoautokal, aztán motorozni elmennek blindre és egy 30-ezer ft-os gps alapján eltalálnak bárhová...vagy vissza a szállásra...
épp azon jár az eszem,hogy mi hülye vagyok...itthon baszom a rezet,ahelyett hogy megtanulnék románul... kiköltöznék a paradicsomba,még lehet hamarabb találnék melót is mint itthon...vagy élnék abból,hogy 3-4 fős motoros csoportokat vezetnék össze-vissza a hegyen...persze egész nap csak motoroznék

nem tudok románul
http://www.hargitaenduro.ro/in...

http://youtu.be/Sxl6PEyAxWQ

tavaly 8-10 kört mentek 30km-es kijelölt nyomvonalon...
na ki is megyek motorozni, hátha rálelek Jarvis-ra itt az erdőben...
Az egyik az oktatók Piatra Neamt Hard Enduro versenyző Graham Jarvis a brit akarata, hogy jöjjön, amikor Románia versenyképes program lehetővé teszi.

Április 21. 13:00 SMAEB belül, felhasználva a tárgyalás minitraseul Romaero felvázolva Baneasa, Graham Jarvis megmutatja motorsport szerelmeseinek, hogy mit kell böngésznie a legnehezebb útvonal a világ

ez így érthetetlenebb, mint amit Viktorunk szokott írni,
na jó a lényeget lehet kapisgálni belőle, google fordító
bazzeg te beszélsz románul..?
most szombaton Graham Jarvis Bukaresten lesz,csinál egy kis show-t

Unul dintre instructorii Academiei Hard Enduro Piatra Neamţ este şi Graham Jarvis pilotul britanic urmând să vină în România de fiecare dată când programul competiţional îi permite.

Pe 21 aprilie ora 13:00 în incinta S.M.A.E.B, utilizând minitraseul de trial creionat la Romaero Băneasa, Graham Jarvis le va arăta pasionaţilor de sporturi cu motor de ce anume ai nevoie ca să parcurgi cele mai dificile trasee din lume

Na bakker, valami másik böngészőt használj, amiben újra lehet indítani a letöltést, ha megszakad...ne kelljen elölről kezdeni.

Nekem is csak mákom volt, itt hagytam és elmentem aludni, reggelre lent volt, érdemes egyszer megnézni egész jónak tűnik
nekem 11-kor megállt a letöltés...mérges lettem, kikapcsoltam a gépet...
Köszi a linket!
Nekem így reggelre lejött, este lesz mit nézni 2 óra tömény extrém,
ha jól látom a meglévő anyagaikból vagdosták össze, persze ez majd csak akkor derül ki, ha végignézem.
Reggelt!
jo reggelt..

fasza hely, bár sokszor még szalagot sem láttam, de gondolom élőben más lehet..
na akkor jóvanakkor nekem már csak 2 óra....
nekem kurva lassú a netem, vagy 260mb jött le eddig. de VLC-vel megnyitottam és az aminek írva van