Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gecsa..hogy a gecibe csináltad ezt..tegnap nálunk...mindenkinek égett a zsirja...
csak a motor qúplungját sergeted..semmi tolás cibálás...

amúgy meg erik brandallyer is 120on kiló mert az ő motorja is valami dög nehéz endúrhó?visszatérve a tömeg erő belsőenergia háromszögre
amúgy minek hizzna meg az ember...ugye 120kilóra ugye...csak van neki valami célja ezzel...ugye? jobban akar menni.lya
a 950es superendúrós pilótáknak azért rálya kell gyúrni ezen elmélet alaplyán...azok üressen 170kilósak
apám is annyi.
veszek is egyet neki már pont lyaú a súja úgy is lesz..veszek neki egyet...
déw-án erik brandallyert fogja lealázni az öreg a 950essel
ott a pont...
mi 60km-t mentünk, nekem 3,4óra volt, 9lityó benzin
a szalonna nem éget,de a tea az főtt
Tömedékre a Janihoz aki motorokat épít...
Nekem annak idején az alsó része tört le,hajtottam a tövébe egy bilincset..ahhoz csavaroztam a kart..igaz utána letörtem az egészet akkor vittem el hegesztetni
Ahogy tegnap is mondtam egy rendes kézvédő az sok kellemetlenségtől meg véd és most nem a műanyagra meg az alubetétes UFÓ kézvédőnek látszó kacatra gondolok..ezt előbb utóbb mindenki meg tapasztalja mikor egy kis eldőléstől is görbül meg elfordul a gagyi...
Hova?
Marha kíváncsi leszek a pályára
kb 70 km t mehettünk cirka. full szopóban. elégettem a szalonnát rendesen. jó kis menet volt!
Nálad mindig furán vannak a napszakok , még most is ennyire sok a teló? Mi újság van?
Látod valakinek nem gond a függőleges fal lefelé
http://www.youtube.com/watch?v...

Menne itt le így a tököm, ennyire nem vagyok hülye
maradna a kötél
Köszi az infót
nem árulom az apróban sem,meg sehol,szóval meglesz
ha kell írsz és elküldöm,de telón ha gondolod megdumáljuk az árát is ha odakerül a sor
nekemis lett hegsztve már ilyesmi és jólett csa a kukucskáló nyílást is bekell hegeszteni
Sziasztok!
Mondtam hogy hova vidd hegesztetni,az enyém is ott lett ugyan így meghegesztve...sőt a Tibié még most is ott van,el kellene hozni
két hét múlva lehet kell,mert akkor lehet hogy lesz rá keret ,majd jelentkezem,ha meglesz meglesz ha nem,nem

Igazából nem tudom,voltunk tegnap a hegyben,és egyszercsak arra lettem figyelmes,hogy a kuplungkarom kicsit kijjebb van mint szokott,nézem,le van reccsenve......
Rá nem esett a motor,az tuti,mert csak a másik oldalra borult föl,asszem,de az nem biztos......
Mindegy,ez van,majd lesz vele valami.........
Mikor minden jó,akkor mindig történik valami,és sajnos ezt úgy látom költséges lesz........
bazsi mesélj már te is..hogy jutottál idáig..mi vezett a végzetes mozdulathoz..amivel..megölted a munkahengert
demzsolti..há mesélj már...
mi volt?
dév.elhihetedimádo a motoron ..ülni:-))ha kétlábal leszállásra kerül a sor akkor vagy megállunk...vagy szakadékszerű képződmény jön...
azért ha 1men 10-15 métert süllyed a tály...az alja meg egy patak...én azért leszállók..inkább mint lezuhanjak
plussz sárban..volt hogy együtt csúsztunk a motorral...
ne légy kishitű!
meni fog az..én ár csak tudom...lyaúl mondom szali?
anélkül is 25,mert nem kinlódok vele...ha kell beteszem egy csomagba és 1500ért elmegy postán,te ha akarod eladod külön a csövet,múltkor itt is keresett asszem jimmy ...10ért talán kap az ember,én tojok rá,nekem 25pénz kell,ha leszerelem is, ez most így is akciós

kell a pénz,mert én is mennék vissza motoorzni,ahova Rikizuzda is menne
déw.
10en2... körül...
az szél fúlyt és a falevelekről az esőcseppek miatt pl a ragasztó fölé kellett hajolni...hogy nehogy rácsepegjen..ez volt 3perc körüli idő... hát az szar volt...

benyacsap elzár motort BAL oldalra eldöltöd...mer ott a féktártscsa!
papucsot kilazítod(vakszelep) felni ről lebontod a gumit...duplabelső! szépen kitépkeded..szelepnél nem veszed ki!
bicikhlipumpával megfújod ....figyelsz hol ereszt...
mázli volt a szeleptől 15 cm re volt a két kicsipett luk(juhk...lik)
kiszedtem az ülés alól a szerszámosból(szali féle szerszámos! )a ragacsot meg a fótot... nagy kerek fót ráugrott bemérterm ...bekenytem mind a két felet vártam...
vártam...a viz a nykamba meg minden hova hullott...vártam...megszáradt..és mivel egy gumis haver mondta nem az a lényeg hogy 5perc legyen csak az hogy rászáradjon mindenhol a ragacs..3 perc körül...ráraktam kisimogattam bedobtam a helyérea külsőt...mahd a belső belsőt..majd felpattintottam a kereket(a ráfot) a hellyére...felfúúúly...(600pumpálás )vakszelep meghúz...szerszámos vissza.. és gó...
elolvasni sem kis idő ..de az életben sem sokkal hosszabb ha csinálja az ember...
de nem az idő a lényeg lehet 30 percel is okés vagy!az a lényeg jól csináld meg!

a legjobb duma ami volt tegnap...
neked könnyű..mert ugyan olyan nehéz vagy mint a motorod... . ...mivan?
de megoldottam a hevarom elméleti problémályát...
na akkor tény hogy 110kiló vagyok és a gépem is..de akkor mivel 80kilós motort nem tudok neked krosszban csinálni...(bár a 125az kilencven!) de a 120kilós gecinehéz 4télyedhez kell akkor felfejlődnöd..
felzabálod magad 120kilósra és akkor már te is olyan nehéz leszel mint a motorod
ezt a problémát is megoldotam...

ricsi is ezért fejlődött fel annó a 80kilólyáról..nem ricsi?a 120kilós exchez
alsó munkahenger és cső nélkül?
Nagyon jó volt és nagyon élveztük,és nagyon mennék már megint
én írtam beszámolót,de a sportmotor nem jelenítette meg,mert annyira titkos...

titok hajtani voltunk,titkos helyeken,titok olvasókkal
mi is titkosok lettünk xD

Jó reggelt