Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a hűtőfolyadékos infót
akkor lehet Gecsa is sokat feküdt?

Egyébként megvan a tuti, a karbi túlfolyó csövet meg a tank tetején lévő csövet szimplán össze kell kötni, se fent, se lent nem folyik feleslegbe a benya
. .
millen az anyag...neve?
almg4 vagy mi?
alsimg5..
alfecrmomg1345678 (ez az aluménelyumkrómmolobdénacél
hmm akkor lehet kicsit több (nem tegnap vettem) de h nincs 20 ropi az tuti! persze h merevítős!
Sziasztok!
Ide írok itt tudom hogy sok a tapasztalt ember 125ös Sx-re milyen láncot ajánlotok? Régen volt gyűrűs D.I.D most arany Regina van nem rossz de azért nem esek tőle hanyatt. Cz lánc sz@r? Mi vált be nektek, lehetőleg elérhető árban?
déwid
10 napja voltunk ott
demzsolti hónalja alatt..ő volt a drályver és volt egy ember aki mindégh panaszkodott hogy a x-wc je túl sok anyaggal öblít(nem a takarékos..kisdolog kisvíz nagydolog nagyvíz )
és felraktak rá egy túlfolyó kupát..ezzel lemértük mennyi benya megy el neki az eldőléseiből...hát sirnál...ha nem balfaszkodi az ember, csak a spontán estek miatt folydogál néha a túlfolyóna az..egy nap 1-1,5 dl úgy hogy közben meg 10liter benya elmegy a kipufogócsövön át!
ez ez 1 %...1,5% ez nem jelentős..ez nem 9 literből 3!
persze jól beállított úszószintről beszélünk
Nem hiszem, hogy az alus lenne ennyiért
Minden féláron van felétek? Lehet gumit is kapni?
Olyasmi áron, mint Szali bolondok napi ajánlata?
felénk az ufó kézvédő asszem 12-13 körül van.
hát nekünk akkor együtt kellene hajtani...
na bameg erre a karbi dőlésszöges dologra nem is gondoltam.
kéne arra a túlfolyóra valami, kurva sok az a 3L benya, főleg ha e miatt tolhatod haza
Szimplán le kéne dugaszolni, bár nem hiszem, hogy a karbi örülne neki
mondom..nem figyulsz.
Febi márkályú..a lilás tetejű dobozban...1,5 litykós fagyálló. alublokk alu hengerfejhez...valót kell kérjél
na az bevált!
nekünk vincs ventillátor..lehetőség sem csak a hgyújtást cserélünk..az kissé sok ropi volna igy marad a menetszellő hűtése..elég szokott lenni.

ahol gecsa volt ricsivel..ott is jó volt...
én először zozinál....és azóta sem főztem meg az sx-s 525öt
mocsok jó a hűtése...zozi belevitt minket egy olyan fakidőlt lassú nem meredek de ezer qúplungolás 5kmes sebesség... na otta második dombon ..mondtam hogy megfort álljunk meg....
végül is az 1.8as sapesz nyomta le a felesleget.. mert vizet...0,01dl sem tudtam beleönteni...
ez a nagy nyomású endúró sapek ez ogy kivánja hogy a hűtőt épp hogy csak ellepje az anyag..nekem nincs tágulási tartályom..bár a szali féle lada qplungolaj tartály az szimpatikus...de még várat magára...
ez is egy leleményes egy nagyon jó ötlet, aki még tudja, másolja
Amióta volt a nagy kocc a vassal és ráhajtottam a hűtősapkát a tankra, nekem felül sose gőzöl , már azt hallom csak, hogy rotyog, meg alul nyomja ki
Volt amikor a piros unixos alu löttyöt raktam bele, de mostanság inkább csak sima vizet szoktam, kéne valami jobb cucc, de csak olyan adalék vagy valami, aminek jobb a hőleadó képessége, az nem nyerő, ha a csak a forráspontja magasabb, akkor akár olajat is tölthetnék bele, na az sose forrna fel
Te mit ajánlasz? Rendelek már Ricsitől, úgy is kéne cső a tankomra is, legalább ott ne folyon ki a benya
Valakik ezt írták annó:
Motul Motocool Expert citromsárga lé
Adaléknak meg a Motul MoCOOL folyadék
Ronis ajánlotta az aluból esztergált patrot,
meg még be kéne ruházni egy fesszabályzóra meg egy ventillátorra és akkor nem lenne többet teafőzés, de mindehhez kéne vagy 30 ropi
Egy valamire való kézvédő 30 papír
Én megoldottam,300 ft egy 2 méteres alumínium darab..ezt csak préssel hajlítottam meg a bilincs az egy 22-ről 28-ra kormány átalakító..biztos darab sose adom el, ez örökös tartozéka lesz a motoromnak.
szali kicsit több leírást vártam töled..
kb ennyit:
igen voltunk. és nagyon nagyon jó volt. többet nem írhatok! aki oda tart készüljön,edzen sokat motoron és egyen sok sok szalonnát! a futkározást el lehet felejteni ,de a sújzózást is.

ezt kiegészítenmé..egyen sok szali-onnát...sárba ..agyon sokat
hát ez ennyi pedig... persze hogy az oldalán is feküdt a motor,meg billegtem vele,hegyoldalnak felfelé,lefelében elérte mindig azt a dőlésszöget a karbi,hogy szépen engedje is kifelé túlfolyón...persze volt hogy elzártam a csapot...majd csak pislogtam a felmenőben,hogy lefulladtam...fasza..sose indulok majd el onnan...rikiék meg mögöttem lendületből,de ők is megálltak...aztán zsuppsz felküldtem,hiba nélkül

vik! 125-ön sose tudtam megfőzni,de 250-re se gondoltam....nos sikerült...majd nézek valahol,hátha lenne vagy 10-15ért,bár ppont múltkor írta itt valaki,hogy pont eladná...már biztos elkellt... majd nézem
dév.
meg ne gondold hogy csak szopóban mentünk 70kmert..szali mindég túloz...volt ez is az is...szeretem a változaos meneteket..finom patak kilyáróval a végében onnna utazunk úton..van hogy 150...200métert is..onnan megent keresem a fíínom helyeket..addigra van hogy lehülnek a gépek akár 90fok alá is ...tegnap az a 200m az kevés volt nekik... a lehüléshez...
de mindég modom a többieknek..ha felforrnak mocskossul bugyorgósra..inkább álljunk meg, töltödjenek fel a hűtők..annyira sosem sietünk hogy valamelyik gép is tönkre menjen!
persze az sem segít ha a hűtőben nem valami fasza forrpontó anyaga van hanem csak valami fagyállónak csúfolt lötty...utána a vizzzel még hamarabb megforrnak.
febi rózsaszin.ez vagy 130fokon forr..alu blok alu hengerfejhez való fagyálló...nem is fort meg az sx 525 pedig a 110kilóm vonszolása nem segíti feltétlen elő a motorok könnyebb hűtését
ezeknek a fagyállóknak az a lényege hogy a kavitációt is csökkentik!ill jobb a hőelvonó ill hőleadó képessége a viznél..és ez a legfontossabb...
Acerbis fémbetétes , nekem már bizonyított igaz van hogy elhajlik, de vissza is lehet egyengetni.

Mondjuk az ára ennyiért valószínű UFO fémbetétes is van.
én is..remélem lesz faja sár mert akkor legalább nem lesz azzal baj hogy a racerrok egymás seggében rohannak be a célba....kipihent kisimult állapotban..azért fizetnek 45ezret hogy legyen akcilyó..nem?
(pl a tegnapi halytás is akcilyó dús volt...na az megérte a pénzét1001000%ban )
az legalább kissé széthúzná a mezőnyt..nem?
az hogy mindehol alapgázon brummog fel mindenki..elsőre..az nem lenne izgalmas....
nézni meg főleg..nézni a küzdést jó a szenvedést főleg úgy hogy egy kolbászos szent-viccsela a kezemben fánaktámaszkodva néha felhúzom a racerokat..aki szimpadikus
60 km 9 lityó bennya?
A földre folyattad, vagy hova lett?

Mostanában nekem is lefől a tea, de már kezdem kapisgálni miért...azaz kell azt a ventillátor, amit Viktor emleget

Vasárnap csak 17kmt bírtam volt vagy 2 óra volt benne pár km szopó is, de ott vagy 6x a földön fetrengtem csak haladás helyett és már 3 motorfelállítástól végem van, szóval totál annyi volt az elején
Azaz minden elismerésem, hogy letudok 70km szopókát egy nap
minek az endúrhó ha nem teszel rálya ventillátort...?
a haveromnak is volt ventillátora tegnap...kár hogy fent volt a poncon ezért egy párszór le is főtt az erdei gyümis, foresztes telya.
az a igazság a sár az ami megtudja mutatni az embernek...vannak még zural helyek a kis ismert nyomainkon is
ill ott kell az hogy a parasztból kiengedett szellem nem kicsit figyuljon. merre is fog kitörni a 80nnal forgó hátsó kerék...
mert maga a nagygáz még okozhat nagy gázt...lásd famászó motor
dév ez lyaú videlyó...
már bevágta valaki... de most megnéztem ez nem is függőleges és az alján is van némi kigurulási rádiusz..de azért állat a tsáwó ahogy nézem ő is van vagy 120kilós