Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!
Na akkor olvasok
Kedves Enduros
Ezúton szeretnénk meghívni a Nagybánya külterületén megrendezésre kerülő ,,Enduro Maramures Adventure Cup” futamra.
A három napos enduro versenyt a ,,Clubul Moto Spider Bikers” egyesület rendezi immáron negyedszer , 2012 május 25-26-27-kén.
Elso nap , késő délután, a városban, az épített pályán a hagyományos felvezetőt, a ,,prológot” rendezik , a megmérettetés a második versenynap rajtsorrendjét határozta meg.
Második és harmadiknap , Nagybánya környéken lévő hegyekben , egy enduro paradicsomban , a pálya helyenkét azonos minden osztály számára de helyenként válozik(nehézségi foka), más és más az A, B .
A pályán országos es europa bajnoksági futamokat tartotak 1999-2004 között.
Számos nézőközönséget vonzó , háromnapos rendezvényen , motoros sportokat kedvelők széles tábora előtt , minden korosztály számára biztosított a szórakozás.
Visszatérünk újdonságokal.
Részvételi feltételek:
Nevezési dij:
Osztályok: A – profi : B-hobby
Beiratkozás :
Tisztségviselők: a román motoros szövetség
Elérhetőségek: 0040723366123 costinludovic@gmail.com
Távolságok: Budapest - Nagybánya - 401 km 5 ora
Debrecen - Nagybánya - 176 km 2 ora 46 perc
Győr - Nagybánya - 526 km 6 ora 10 perc
Szállásról tudunk gondoskodni, panzióknál vagy szálodában. A sátrazóknak, lakókocsiknak heljet bistositunk.
Ajánlatunk több mint egy kihivás!
Jöjjetek Nagybányara, hogy győződjetek meg Erdély csodálatos szépségéről és a benne rejlő lehetőségekről.

valaki? déva után egy újabb race?
Még jöhet vidi
dobtam egy mailt Maki!
Köszi!
Jó reggelt mindenki!
Boldogat Rikizuzda!
Pilis por?
Melyik részén?
szali.
most néztem az helyi időlyrás lyelzést.
nem fogsz neki örülni..a hétvégéisg..ma eseget de..utána
megent túl jó lesz a talaj...megcsalfázza majd a rálydereket mert a könnyebbik ocályát mutatja majd nekik
krisz..ez tetszett...
lyaú leírás volt
fél évig biztonságban vagy ...

déwára kész üljél .
Háát igen Majd VB-zünk mi is, az a kori kap 12 percet
Pilis tegnap tök nagy por!
Olyan felemelésre gondoltál, amikor a gyerek a vállára kapja a KTMet?
Hát ebből egy se fog összejönni de a sima felállításból is gyúrnom kell még sokat a 10 hez..szóval vagy megtanulok motorozni, hogy ne kelljen motort állítgatni, vagy gyúrok még, nem is tudom melyik jönne össze előbb
krisztihansen..mesélj már mi volt..nem mered leirni mert a haverekre rossz fényt vetne... kicsi árnyékod
leárnyékolnád az egész pösti bandát.
na csiszoljad ide a szöveget befelé..különben megent odaesz a penész kétnapra...
nektek is
az már mennyire durva, hogy eljött Kori és majdnem 6 percet adott Grill Gabinak....

nagyon más dimenzio az a srác...
jaja.. gratula nekik..
bHali!

Nem akarom en se tovabb terhelni es zaklatni Zozit! Irtam is ma neki hogy hagyja a motoromat a picsaba, jojjon rendbe az elete! Csak valahogy el kell hoznom a motoromat meg a papirjait onnan. Maki abban tudnal segiteni hogy kimozditsuk a garazsbol a szutykomat?
a mi haverunk meg másodosztályban első lett..el a kalappal
déw hozzánk jöhetsz..de a motort azt bird felemelni 10szer dombonként
ide nem kell az erőnlét
persze ha nincs egy kicsi sár sem..akkor visszafelé...alapjáraton is fel lehet menni mindenhol...de ha isten megsegít..kapsz egy olyan kis tegnapi talajt....10liter vizet hozzál az ivósban...jaú jau nekem a tizede is elég...de én mindenhol!csalok