Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már megérte viccelődni ilyen hülyeséggel, rögtön felterjeszthető nobel díjra
Hejjjj,szevasz!A gyerekek jól szerepeltek a Pécsi Aknában.
méricskéltem kicsit a kocsin, hogy is férne bele a motor
ha azt a hülye küszöböt nem rakják a hátsó csomagtartó ajtó alá, egész könnyű dolgom lett volna, de így
ebből lehet csak vonóhorog meg futó lesz, ha menni akarok valahova
full nobel dij gyanus anti perpetum mobile... euro 10-es környezetvédelmi besorolásu, még benzin gőz se megy a légkörbe...
Lánc lánc eszterlánc Amire Te használod,elég a sima lánc.Ha nekem elég, neked is Betétnek meg jó a szárnyas is,minek fékezni!?Alus kézvédő meg jó alufóliából
a bezin megmaradás volt a lényeg
az hogy már nem indul be, kit érdekel
tudod ....lehetett a tapadásra lyátszani
déwalyi racer..hát te vagy az...
már az előbb olvastam a neved a nevezési listán..azt hiszem erik barandallyer után

nálunk semmi extra nem volt.úgymentünk mit mikor ti is itt voltatok...talán annyi hogy nagyobb volt a sár mélysége..de fogós jófajta....nem a tetején kapirgálós...az az igazi..parasztgázolós vastagon kenődős..lefelé figyelős ..felfelé töltös
y
nobel-díj gyanus
és akkor az a vákum ami a tankban lesz a benzin fogyásra az pont kiszivja a karbibol a benyát...
Dew csak gratulálni tudok feltaláltad a soha be nem indulo motorkerékpárt...végül is a benzined megmarad az tutti..
vigyétek ki motorozni...
10napja is az húzta kia a lelki pödzegödörből..a lyaú sáros hajtás

krissz...te..titokolvasol? meg szali is itt figyel..de csendben..megbúlyva?
nem mer mondani szali semmi rosszat mert fél hogy többet nem megye ki vele hajtani csak egy rossz szót szolna a tegnapiról..úgy besértődnék

inkább azt meséld ..milyne volt a hajtás nálatok?
há de nem azért vettem h a térdemen hajlítgassam nekem arra szolgál h ha eldobom ne kapja le a kő a kuplungomat,ill ne furja be magát a kormány a földbe,és persze az ágak ne huzogasság az elsőfékem a dzsindzsásba erre nekem tőkéletes ha meg olyat esek h kitörik még a nyakam is (remélem ilyen sose lesz ) akkor meg sztem mind1 h 10vagy 20 vagy 30 ropis kévédőm van
Szegénynek most nem egyszerű,nem írnék semmit mert nem!
Elégedj meg azzal hogy ha tudunk segítünk neki.
Na mi van voltatok kint? Nem nagyon mesél a Devai racer!
mindezt ott a boltban!
kt.maki
m,i van zozival
megetted?
vagy elmentél vele hajtani bevitted a másnásba és azóta is ott csemegézik?tibivel együtt
hol vagytok...djertek elő
Ha egyszer úgy nem szégyenled...vedd le és tedd a térdedre,próbáld meg görbítgetni rá jössz menyit ér
látom
láncszaggatásban tapaszasztalt?
Mindenkinek más az elérhető ár, de azt mondom lánc ügyében se spórolj, mert drága lesz, ha elszakad és blokkot bont
Nálam mindig DID van fent, mostanában rákaptam a VT2 "T" gyűrűsre, főzögeti a tököm a simát, nézhetsz sima X gyűrűset is, de ha főzni akarod akkor gyűrű nélkülit is. Többi márkáról nincs tapasztalatom.
nincs válasz..hol a válasz?mer amúgy nem is krossz ez a ufó
Egy alumíniummal foglalkozó szakitól vettem,elmondtam mire kell....igérte hogy ez nem az az elhajlós lesz,hát sok ideig tartott egyformára hajtani
nekem eddig bevált
déw...
imádla..azt szeretem benned hogy okossabb vagy mint egy ötödigezs
biztos hallottál már a gravidácilyóról...nem a kravidácilyóról nem nem ..a másikról.
a karbiból a túlfolyón CSAK akkro jön ki a bena ha kifolyik..a tank az neki túl magas..bár láttam már olyat sokszor hogy a tank volt alacsonyabban a karbinál-is

láncot..cz-t
nálunk régebben a cz volt az ász10en piciért az óringes..mot mondja a csaj 2 év távlatából...23000...
hát a dides is van ennyiésrt..de mondjuk ha felhívod a rikizuzdát 18000ért küld rk xes láncot..vagy 20on párért van a did
Az annyi csak arra csomót lehet kötni olyan puha,a bilincse meg csak kutyát dobálni jó elfordul eltörik...egész egy zárványos öntésű kacat még Kínainak is szar!