Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert a sár az embert...telen állatok barátlya:-))
a parasztgázoké
http://youtu.be/rW0wsBxSYOQ
Nem nagyon pörög a topik
rettentő messze vagytok...meg különben sem azért mennék el,hogy jól megszopassatok a bakonyban kiváncsi vagyok am minden helyre,kipróbálnám magam itt-ott,de ha megoldott lesz akkor egy újabb pest környéki hajtásra nevezek inkább...
mivan viktor lesz e csapatás hólnap? én elvileg kész vagyok . még nincs berugókarom, de nemsoká az is kész.

Na ilyen jól jönne néha
jahh és van az elején egy lézer ágyu ami gombnyomásra csinál az erdőbe utat, de még fejlesztenem kell mert a vastagabb fákat nem nagyon birja elvágni, lemerül benne a duracell...
egy antigravitácios motorral szoktam endurozni... ami a levegőböl nyeri kija zokszigént...
Dew ne szopass már hogy ekkora kamut beveszel.... nane...
már csak calgont kell vinni, nehogy vízköves legyen a blokk
Valld csak be, nálad van ez a vizes blokk prototípusa és teszteled endúró változatban Milyen a kicsike?
dejó lenne ha csak a kertbe feltöltöm a tankot és már mehetek is ha meg fogyóba lenne a víz keresünk vmi patakot
persze hogy megyek...

az egészben a legjobb a csóka a végén NO-NO-NO ne veszi be a tudományos alapokon nyugvó agya, szerintem simán van annyi energia annyi vízben, csak jól kell tudni kinyerni
azt nem tudom mi valós ebben a cuccban és mi nem

Kérdés: Ismeri a pályát vagy ennyire toppon van?
Itt nem mernék ilyen tempókat menni, ha ismerem akkor se

Ez a fajta tempós/bujkálós terepet nézve kihívás nélküli nyomvonal nekem nem tetszik, de ennek ellenére minden elismerésem a tempóhoz amit diktál rajta
meg a futóművekhez amik ezt lesimítják neki
Mész ki ma is?
Reggelt!
hivatalosan mindenhez engedély kell.. nem hivatalosan meg azt csinálsz amit akarsz médinhungari
jo morgent..

is-is.. vannak jo kalandos szép utvonalak, aztán abba mindig bele rakok jo sok nyers erdőt, meg persze a saját kispályát is össze karcoltam..
Hopp egy jó kép
Jó reggelt! Olvasgassatok Úgyis mentek mint az állat,hónaptú én is
Sziasztok!

Az elmúlt hétvégén Pécsre utaztunk az Országos Endurocross Bajnokság 2. fordulójára. A pálya viszonylag hosszú volt, nagyrészt erdei enduros pálya volt, ami nagyon tetszett!

A rajtom nagyon jól sikerült, a motor az első rúgásra beindult, így már a verseny elején az élmezőnyben voltam. Az első kör végére a 3. helyen motoroztam Németh Kornél és Grillmayer Gábor mögött. Elég nagy előnyt tudtam kimotorozni a 4. helyen lévő Szatyina Gáborral szemben, ami meg is maradt a tankolásig. Tankolás után 2 körrel, az erdőben próbáltam picit tempósabban teljesíteni egy részt, aminek meg is lett a következménye, egy tuskóra ugrattam és elestem. Nagy szerencsémre se én, se a motor nem sérült komolya, így kevés időveszteséggel tudtam folytatni a futamot. Az ezt követő körben az erdőben Szatyina Gáborral harcoltunk a 3. helyért, sikerült is megelőzni, de még ebben a körben visszavettem a pozíciómat. Az utolsó 2-3 körben egy stabil előnyt tudtam építeni Gáborral szemben és végül abszolútban a 3. helyet szereztem meg, kategóriámat pedig megnyertem.

Vasárnap ugyanitt rendezték az első Sprint Enduro versenyt, ami összességében egy enduro versenynek felel meg, csak annál jóval tömörebb. Körönként egy mért szakaszt kellett teljesíteni, ami viszonylag hosszú volt! Nagyon jó időket tudtam már motorozni az első köröktől kezdve, így a verseny felére már elég nagy előnyöm volt. Innen kezdve már csak a biztonságra kellett törekednem. Végül sikerült az abszolútban is és az I. osztályban is az 1. helyet megszereznem.

Videó a versenyről: http://youtu.be/DPtNckiJ6Gc

Mellékelten küldök pár képet a versenyről!

Köszönettel:
Pető Ádám #4
saját pályákat csinálnék,egy darab gaz nem lenne rajta vagy akkor is kéne engedély?
szombaton megyek ki én is, jönnek a mutyóék is itt hol a zsolti júniusig, szerintem a Ricsi is jön Palotáról gyere erre te is
Gyertek le hozzánk, aztán elmegyünk egy finom mentere a bakonyba!