Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem Pénteken azaz 4én!
lya amit akartam még irni...
nagyon nagyon jóü volt ,de többet nem mondhatok. ja csak annyit hogy a futás és a súlyzózás nem helyettesítheti a sárban, motoron átélt lelki ÉS fizikai szenvedést...
ha valaki ezt nem tudná...most már tudja...
ill viz alatt nehéz rágyújtani
szakadó esőben napozni...
meg rengeteg alapigazság van még de most nem tudom leírni mindet..csák norisz már úgy is leírta
bocsi ,úgy látom nem
sorry
Na jolvan megyek haza. Vége a szombati délutános műszaknak a fene vigye Holnap gó hegyikerékpár verseny. Én leszek a felvezető, kisegitő motoros
nem .őő az igazi énem:-))

egy csaj egy másik topickból..felfedeetem a múltkor egy betú a különbség és ..
most meg ö vett észre.-)
te ki vagy? biztos vik egy másik énje
Tavaly regimenten az A pályán volt olyan hely ahol térdepelve néztem felfelé és kérdeztem magamba micsinálok én aki szereti a szopós részeket... és közben a pulzusom az ürben volt
Majd kiderül. Mondjuk gyakorolni tudjuk a bányába de nem barátságos...
én is...mert én leszek a főmosdató
show..nem tudom mekkora spiller vagy a felázott agyagon de ha az vagy akkor nem lehet baj
hibát hibára halmoznak
http://youtu.be/F96ueaSiwTE
Remélem szopó lesz és nagy sár !
mert van egy olyan mondás..minden út délywára vezet

szali.
motort lemostam..agyig sár volt, de a hazafelé szakadó eső..lyól leganyézta..+nem volt ideje rászáradni..ezért sitty sutty végeztem vele...
mi már elindultunk..a déva felé vezető legjobb úton
na hály.
megy a TÓpick

déw hát ilyen hülye időben azért nem sok idiótát a találsz aki kimegy hajtani reggel szakadt az eső pakoláskor épp csak csepergett de előtte is utána is...
plusz kiértünk..hát ugyan az volt mint a múlthéten...
pedig csütörtökön meg voltam győződve hogy a hegy a könnyebbik oldalával csalja meg az emberek érzéseit...
hát nem...
ma is agyig sár volt..de a jobbfajta ..erőszakoss sár...délben meg még ráesett az eső
na ez aszt tényleg olyan volt hogy aztakúrwaéletbe...de ez sem volt akadály...
geci lyaút mentünk...
aki itthon maradt ne sajnálja .

de azt tudni kell..atom geci talajban csak akkor lehet gyakorolni a mumus feljárókat,ha atom geci talajon mégy...ez ebidens ugye ...

mer ugye délywa..már megent csak arról szolt az egész...edzettünk déwára...én nem mert nem indulok....de emezek edzettek,én csak motorkáztam. nem szeretném ha innen az aldöldről nem tudnánk felmutatni valami lyaú eredményt!
jó jó nem azt mondom erik brandallyert meg köll verni, de mutassuk meg az alföldi hegyi emberek is érnek annyit, mint egy fél doboz babkonzerv amit a nálytlályt diszkópultos nőre okádik a paraszt...mikor kiderül hogy a pultos csaj akit eddig fűzött az okostolyás...egy filyúka
szóval edzésben vagyunk
mi lenne ha sár lenne...szóval az volt a feltételezés hogy agyig sár lesz ott és akkor most lehet gyakolni.
hát azt tudni kell ha ilyen sár lesz akkor ott mocskos nagy szopola lesz.
de mindenkinek

http://youtu.be/NZPM0D5JXjg
még időben eldöntöttétek
jó hajtást!
nem rossz pontnak írtam a fogyasztást,csak megnéztem krosszpályán is,meg így az endurozás közben is megtudtam hogy mire számíthatok...és nekem ez belefér
ettől csak több lehet úgy érzem...ahogy egyre jobban bírom majd húzni neki
TI melyik nap indultok dévára?
Úgy néz ki,meglátogatunk holnap
Én is igy számoltam 10 liter 100 kilcsi kb.... Ösvényes endurózáson. De volt rá példa a GG-vel hogy 25 km egy tank
Na hallod, most már egy szót se szólok a fogyasztásodra,
most néztem az utóbbi pár tankolást és számolgattam "pontosat" 70km=10L benya Nem tudom mennyi kötött ki ebből a földön, de elég sok, ha 3L elfolyt volna a borulások alkalmával

Lehet jobb, ha nem számolgatom inkább
Volt Szalival motorozás? Mesélj Ő úgy se fog
Megnéztem este a videót, kicsit nekem sok benne a duma, de egész jó, egyszer érdemes megnézni
HD off, még is szaggat nem ez az első videó, amit nem tudok végignézni
Tölteni tölti rendesen RGO, talán a gép videó kártyája nem bírhatja el?