Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem amióta megvan az RMX sima BR8ES-s NGK gyertya.
Az NGK az tuti, a BR8ES re nem esküdnék

Mit vettél te?
Na bakker, fekete gumi borítás lett a fél fejemen
Meg vágtam flexel a gumimat és jött a képembe is, nem gondoltam hogy nem jön le sima szappanos vízzel
A kezemről már sikerült lekefélni, de a képemen csak ne húzkodom a kefét, van valami jó tipp a leszedésre?

Fodrász hülyét fog kapni, ha meglátja a hajam
tanulság, ilyet ne csináljatok
http://vimeo.com/38440006 Igen szép tempót mennek a srácok!
térdre jegelés+ vmi trutyit rá... nekem kiugrott a térdem még 1 éve vagy h aztán pár hnap pihi volt mire rátudtam elmelni a lábam a berugókarra mostmár teljesen jó ,de azért térdszorító nélkül nem megyek sehova bár te "jobb" helyzetben vagy mint én voltam annó.
*gondoltam
nesze neked szar ngk gyertya ti miylet használtok? nekem ez a denso végülis jó meg minden,csak gondoltma veszek bele újat de csak ngk-t kaptam,gondoltma jó lesz az mégis csak ngk... nem bírta sokáig.
Voltál, emlékszel még rá?
Tudod olyan Viktor-féle beszámolót írhatnál
Nem tudom, majd kiderül, ha lesznek ha nem megyek, ha süt, ha esik, mi van még nem tudom, ha egyéb más úgy akarja
kerítenek rendesen mindent, már egy pár útvonalat át kellett szabni
Eső elállt, Nap kisütött megyek is motort szerelni
lesznek vendégeid a 7végére innen az alföldől?
itt épphogy felázott picit a föld,de most kimarad a motorozás...
jó hajtást mindenkinek mára,holnapra egyaránt!
én is kimegyek mingyá... itt fasza idő van..
Ez a kimentél motorozni 3 órát jól hangzik
Kötelező több fizetés, hogy többet adóztathassanak de a végeredmény az, hogy kevesebb ami marad
Szopjanak le, nem megyek sehova, majd bankot rabolni, ha már nem lesz elég a zsé

Te merre futsz?
ha az húzódás miatt dagadt be, akkor nincs jó hírem, pihentetheted vagy 2 hónapot mire helyrejön
én az ujjammal jártam így visszatört, nem pihentettem, már 3 hónapja volt, de még mindig nem jött helyre

Szóval amit Ronis írt , pihenj sokat
reggelt! Szaros munkanapot csinálnak a jó ki szombatból
Eső szakad, holnapra lesz olyan koripálya ha egyáltalán eláll, ha nem akkor esős menet lesz , már leszarom menni kell, minden bajom
bedagadt térdre csak a pihentetés a gyogyszer...

vagy 1 sthill fűrész megoldja a problémát gyorsba..
jo reggelt..

jön a telefon, meg az internet ado, a pesti futo versenyeket meg fogják adoztatni 3 ft/ négyzetméter/ora és ez nem a vicc kategoria... sajnos...

szoval fusson ki merre lát... el innen...
Mit írjak neked? Telóztam reggeltől délutánig.Kimentem 3 órát motorolni,amíg kint voltam megrotálták a kertet.Hazajöttem,zabáltam mint állat,vágtam 1 órát füvet,gereblyéztem egy órát földeeeeeet.Most jöttem be megint a telózásbú,már ettem megint,de menek fürdeni,me minnyá ájulok el,reggel meg kelni kell,me várnak a vasak A sok telefonálást,meg a szarásokat kihagytam
GasGas os szép jó estét. Vége a tanulásnak, most már végre fel tudok ide is nézni. Képzeljétek, akkorát taknyoltam ma... A szerelőhöz ugrottam le, csak egy sisakot vettem. Az útvonal egy buszmegálló keresztezett és puff, akkorát taknyoltam, és vagy 100 ember látta. Ja, és kb 5 km/h-val zakóztam. :D De a térdem bedagadt és alig tudom behajlítani, viszont vasárnap a helyi enduros pályán csapatás lesz... Sürgős tanácsokat várok, hogy mivel orvosoljam magam. :D
Nem baj jövöhéten még 5 nap meló utánna 4 nap-os hétvége szerda meló és csütörtök reggel góó Déva
Holnap munkanap hupijééé...:D
kiderítettem ...10évre visszamenőleg! miért nem pörög a topick.
krisz....
demzsóti...
irjatok miattatok nem pörög a topik. .
már át is lyelentkeztem.
itt a bemutat kozsó videlyóm...nem nagyon lálykolták .
http://youtu.be/Q1oPP5NckxM
egy topok olyan mint amilyenné teszik az ír-ó-k,nem az olvasók!az írók.
ha nem irtok..lószar sem lesz...irjatok...3 napja hiába olvasgatom esténként...
csináljatok valamit mert átmének olvasni a H-D fórumra
pöröglyetek fel. holnap szombat.tegnap csütörtök...mi lyöhet még?
http://youtu.be/r7Mg0nlK8bg