Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem nem volt ilyen jó napom,majdnem csak elbőgtem magam hogy nem lett mototom,de tényleg...annyira szerettem volna
ennek "örömére" holnap reggel felülünk a motorjainkra és estig haza sem jövünk...
megnéztem volna
rosszul írtad...
Te IS rajta vagy
az olyan elkapott pillanatos fotó
és ha még láttad volna hogy utána elmentek , és befeküdtek ruhástul a patakba fürdés jellegel..
manka az első képen én vagyok
volt sör, ittak is a fiuk rendesen, jo kis nap volt a mai...
a sár előnye:nem mentek belétek a kullancsok,nem csípnek a szúnyogok
ittatok is?vagy alapból volt minden ami történt?
az első kép az nagyon édes
jahhh..
ez a sok részeg motoros
mit mondjak a mai bányás nap az nem volt gyenge...
motoros téma:Pesten voltunk megnézni egy motort....használtautón tök jó képek,tulaj telefonba harmadszor is azt mondja van rajta pár karcolás de amúgy minden szuper rajta...aztán élőben kiderült,5 éves fotó van fent,mikor készen lett a motor akkori fotók...első féktárcsa eltörve,festék vagy 88 helyen leverve,minden krómot megmart a só stb.....pedig fotó alapján nagyon tetszett,örültem előre hogy lesz egy "csajos" motorom végre...
elég sokan voltak,szuper jó idő volt
én nem ittam,én voltam a sofőr
szerintem nagyon berúgtak
Jó dolgod van, becsüld meg
Ne menjél túl jól, mert akkor majd be neveznek mostantól minden racera és mehetsz a Regiment13 ra is
jól nyomják a srácok, egalább tempót improvizálhattak volna, mintha menekülnének
Nyilván ez műmájer videó, de lehet ez volt a feltétele annak, hogy nem büntetik meg őket...
Egyébként nem semmi, ezek az emberek(erdész, rendőr, stb aki még ott volt) vagy mind fanatikus zöldek vagy valaki kifizette azt, hogy ez a sok ember ott lopja a napot, vajon melyik lehet
Ma annyit mentünk, amit még soha életembe egyben 75km.
Utazó tempó, könnyű terep, de jó volt Volt egy két gondolatébresztő hely is, ahol a KNIGHT biztos átugratott volna, de mi csak beporoszkáltunk, meg kivágtattunk a másik oldalon.
Párszor a haraszt meglepetés csomagot kaptam, de motoron minden egybe maradt Praktikus ez a hátsó farok idom így, nem törik le, hanem kipattan a csavarból, társam egyszer eltalálta a motor hátulját és azt levitte, de szerencsére nem lett baj.
Szuma jó volt, meg elég is egy darabig, most pihi.
Jót tesz nekem a fokhagyma, javulok, a motoron a powert meg olyan jól eltaláltam, hogy igen csak megvadult a gép középen, de tetszik
Na most ti meséljetek, mi volt ma
Esét!
Ejj de jó még a kedv jól van na, tudom hogy 3.án lesz csak déva, de gondoltam valaki túlbuzgó és már most kimegy hajtani
szerintem te végleg meghülyültél. ezt a rengeteg érthetetlen zagyvaságot....
ezek igazi rendes tsávók..ahogy kel lmegálnak meg minden..csak annyit klellene fejleszteniök..hogy rendes állampolgárok legyenek.. vigyék el a mélybe a motort vagy méhbe..az anya méhbe..a böltcsőbe...mattinghofenbe
ez szép.

a motorosok az uton mennek
sem forgalmi sem nem a tulajdonos politikus a salyát kis kerti sziklakertjénél(fél bakony )..hát akkor ez magánlak sértés ám...
vigyázni ezzel!
reggel megnéztem az új műhelyt ..fasza lett.szííp.
lyaú kellően nagy...
délután beköltözöm ahogy tudom...
még hiányoznak dolgok..pl az áram..de szerintem az is lesz nemsoká:-)
már ki is találtam..
a villanyrezsóhelyéről viszem el az áramot...az külön biztosítékon van! és nem használom semmire...ill nem használtam, de most már
Szia! Köszi szépen, néztem én is csak nekem messze van, és viszonylag hamar kellene : / Na de Szatyinával beszéltem, elvileg lesz ott is valami hasonló.