Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enduro fun... igy élünk mi.

http://youtu.be/6QVGngAQEUY
Köszi! Ezt már láttátok?Nem is tudom hanyadik lett Ácsmester Gratula Ádám!
Valóban Grat!
Miket kaptam Kőszárhegyről Úgy lessétek kezdő,de nagyon kezdő,me idén kezdte A többieknek is Gratula
Szasztok Nem fogom többet reklámozni, de ha valakit érdekel, hogy dobja le a somogyi csávó a fal tetejéről az RMX-et a zselicben, megnézheti itt a "Majdnem" című vidit
szali. hát tényleg nem értem még én sem...
néha vissza kéne olvasni..
arra akartam kilyukadni hogy ..ilyene megálóós tsávók jobban járnak ha egyből a szeméttelepre tolja a motort...mert nem is tudta hogy forgalmi nélkül nem szab, de megáll ellenőrzéskor..na ez az igazi...lyee.
úton megy..rossz motorral úton..ez nem V-TEC ez főbűn
ez vicc?
azok a fotelok ott vannak egész évben a bányában, mikor már nagyon szétdőlnek lomtalanitáskor lecseréljük őket...

ott az ut mellete, a bejáratnál meg lehet állni kocsival, ha egyszer eljössz ide motorozni, megmutatom neked... de az összes falon fel kell menned..
Jó napot Uram!
Hogy mondja a Pilis?

Sárpárbaj
Upsz, volt hölgyemény ,akinek nem tetszett az ásványvízzel mosakodás, lehet szomjas volt és sört azt nem, a jó ásványvizet meg kilocsoljátok
Volt hangulat ez látszik a képeken már csak azt nem értem, hogy cűgöltétek oda az üléseket?
Bár a csajok se úgy néznek ki, mint akik motorral jöttek, talán el lehet ide jutni kocsival is
szeva Dew.
szeva Főbéla...
szewasztok

Már a fotó készítési idejét is csekkolni kell
Sajnálom, hogy nem jött össze a moci, de majd lesz helyette jobb
szerintem inkább szegény homoki viperát zaklatod...
milyen csajos motort akartatok venni?

szerintem a hajabuja elég csajos... igaz hogy nem mindennapi csajos , de mégiscsak lányos motor..
én nem ittam.nem tehetem
majd ha 80 éves leszek énis veszek egy dzsoprert azt járom a vílágot
amúgy ma én is ittam,na nem bánatomban... csak sör volt a kocsi csomagtartójában,semmi más....hármat meg is ittam
nem is baj mert minnyá megyünk a motorszállítóért és legalább nem én vezetek
szép helyeken jártok manka
ehhez kell a szemüvegem is
Mi csak kicsit voltunk csavizni,Gútán...
itt mér k.o vagyok mutattam a falat azon kell menni