ez a beszéd,gyönyörű gyerekeid vannak,élvezd csak minden percét hogy együtt vagytok
mi is szoktunk sokat bicajozni csak kilukadt a gumim tudom,ha a gumi kilikad az nagy baj
hááát ..nem agyalok már ..csak lett elég sok problémám mostanság...és amikor megébredek beugranak és azok amik igazán megkínozzák az embert....a csajozós része az már mondhatni hidegen is hagy ....ilyenkor látom mikor gyereke itt vannak teljes a kép...minden nyugodt a családi részéről a dolgoknak...anyjukat le se szarom...régen az is játszott ..... de ezenfelül vannak gázok ...több embert ismertem aki fele ennyitől leugrott a bazilika tetejéről...de én nem.... én a hídról ugrom...
ugrik a faszom....
max. motorral ugratok ...
amúgy oké minden most tervezünk biciklitúrát srácaimmal....
biztos is hogy van benne valami...tudod hogy ott vannak melletted
Mi olyan fél 11 körül jöttünk haza,dunaalmáson voltunk motorszállítóért aztán elszaladt az idő.Pincében bulizgattak a fiatalok,fiam meg olyan jól érezte magát hogy még hiszti is volt hogy ő ugyan haza nem jön,ott akart mindenáron aludni
hát már kávéztam és kinyílt a szemem.....tök jól vagyok már
amúgy hatkor keltem kb.....éjfélkor meg már aludtam...itt vannak gyerekek a hónom alatt ..így egész nyugodtan aludtam...sajna egyedül ez nincs így ....lehet ilyenkor van valami nyugalmam és elájulok velük.....mert bizony hétközbe alig alszom...meg föl fölébredek...mondhatni nullával egyenlőeket.....
mivel már én is megfertőződtem,naná hogy harleyt....tűzpirosat,135 le-set,olyat ami álló helyzetben járó motornál elmászik csak mert gyengusz motort nem szeretnék...
amúgy gyerek tegnap ugratott és hátsó tengely elgörbül és most kell megszögelnem épp...a defekt tegnap volt ....
még jó ,hogy meg tudom csinálni .... persze ha találok hozzá cuccokat ...bár itt még halott német katona is van a házba...
mi is szoktunk sokat bicajozni csak kilukadt a gumim
ugrik a faszom....
max. motorral ugratok ...
amúgy oké minden most tervezünk biciklitúrát srácaimmal....
kialudtad magad? bár nálad még az sem biztos hogy aludtál az éjszaka..
persze csak ha raksz rá bütykös gumit...
ha nem alszol az nem jo...
Mi olyan fél 11 körül jöttünk haza,dunaalmáson voltunk motorszállítóért aztán elszaladt az idő.Pincében bulizgattak a fiatalok,fiam meg olyan jól érezte magát hogy még hiszti is volt hogy ő ugyan haza nem jön,ott akart mindenáron aludni
amúgy hatkor keltem kb.....éjfélkor meg már aludtam...itt vannak gyerekek a hónom alatt ..így egész nyugodtan aludtam...sajna egyedül ez nincs így
ááámos vagy még?én egyáltalán nem,nagyon kialudtam magam