Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amugymeg reggeli csok drága,

csak vigyázzatok ma az utakon mert sok az egy négyzetméterre juto figyelmetlen állat, meg a magát vidia testűnek képzelő seggrakétás...
ő Isti, alias Terepes, a tegnapi nap hőse ... durva helyeken felment meg volt hogy hajigálta le a fal tetejéröl, jo kis nap volt, ma megfejeljük mégegy olyan nappal +sütögetéssel...
ma nekem is lesz motorozós fotóm
ma is kányikula lesz az biztos
ki ez a jóképű fiatalember?
pár kép a tegnapi bányázásrol,
jo reggelt..

ha fel tudod csavarozni nekem a gizgazra akkor jöhetnek az idomok..
érdekes mert amíg megvolt a kis furat az olajsapka tetején, amit belefúrtam egyes fúróval, addig nem lökte ki.
előtte is igen és azóta is mióta betömtem egy akáctüske végével :) amikor felforraltam a motort ,ott ki tudta ereszteni az olajat, de csak halványan. inkább az olajnyomást és gőzt engedte ki fönt. oda már nem kerül annyi olaj. ja a póvernél vagy hol van egy cső ami onnan jön ki ,de azon még nem láttam olajat meg egyebet kijönni. max levegőt.

Bálinyó. ha leszedem a fél motort ,akkor meg tudom csinálni szakosan. ép az volt a cél hogy ne kelljen :)) lebontni a fél motort ezért a kis szivárgásért.

valakinek nem kellenek a lentebb hirdetet ktm idomaim? zsír uj minden és gyári.
azt tudni kell a 2t kartterháza is szellőzik..gyárilag..a póverkamra felett ott a kis gumicső...
oitt nem lehet nyomás..
lyaúl megci-gányoltad
büszke lehetsz magadra..
ahelyett hogy lecsavartad volna za t a pá rcsavart és csináltál volna oda rendes tömítést..egyoldalas kartonpapírból
szépen kivágod.. bezsírzod..öszszeszereled..
és nem folyik többé.
az összes 2t igy javitottam tibiét is..nem is folyt soha.
ez a schufni tunning.
.
van a tömités szakadásra és az ilyen problémára egy jo megoldás.. amit a festök használnak maszkolo papir ragaszto szallag, de ahoz le kell bontanod a deknit, letörölni a tömitést higitoval, ráragasztani a ragasztot, másik oldalon visszahajtva ismét ráragasztani..

pl igy javitom ha szereléskor elszakad a tömités és nincs másik... ráfektetem a szakadt részt utána ujbol vissza hajtom a ragasztoszalagot, ..
szerelés után a kilogo felesleget szikével levágom.

nincs mit Gabikám neked ingyé, remélem segitettem...
na hály.
ilyenek ezek a motorosok..mindenkis csinál valamit..ezek meg környezetkárosítást végeznek .
ez mia az?
keréknyom a erdőben?10.000.000szorosát csinál egy ifa mint az összes motoros együttvéve.
körzezet szennyezés..euró -5ös ifa egy gázfröccslel több károsanyagot bocsájt ki mint az összes motoros eddig.
hanghatás.. leállítom a motort csönd van..hol a visszamaradt hanghatás...
nem értem én ezeket...
területsértés...na az igaz..magánterület sértés...
párszázezerért megveszi az erőt egy politikus..oszt ha vinné a vadász haverjait hogy kinyirják ezegény védtelen állatot..akkor a motoros elzavarja és ezért a vadász nem tudja megölni
köcsög egy banda ez a motoros

szali..
egész nap dolgoztam...
az asszony mondta hogy irogat valaki a kálypira...mondom neki levelezzetek...de oszt ő nem akart
de készlettem..
zárható a grage
szép is lett...
1,8m x0,5m nyi lambéria hiányzott az ablak alatt az osb-s lett.
de am,úgy javitható ,ill az öszképet nem rontja..mert igy is elég randa volt
a fasz.
kiba jól néz ki..
mindég ilyet szerettem volna.
mint az igazi faházak
tehát mégegyszer:) nincs kirepedve sem eltörve semmi. szükségtelen a fémragasztó. ktm betegség azon belül is 250/300 nál a berugókar alatt a két illesztés közt (blokkfél és kuplungfél ) közt van egy nagy tömítés. időnként kilöki a forró olaj miatti túlnyomás és szépen elkezd gyöngyözni az olaj. sajnos azon a részen ritka az összehúzató csavar ,ezért lazább lehet a tömítés. (majd beadom ujításként) szóval itt pucoltam le kis mini turbómaróval a kilátszó tömítést és kentem be kivűlről,mert nem akartam lebontani a fél oldalát és uj tömítést sem tudok már beszerezni. egyébként meg már rég kész van. a vik féle gyurmáról annyit ,hogy még a létezéséről sem tudott nekem már a hátizsákomban volt.

amúgy köszi a hozzászólásokat:) egyébként a piros bernerrel kentem be mert csak az volt. fbs lehet jobb lett volna. most jónak tűnik.
Ügyes Köszi
na akkor elmondom neked, de csak neked mi a trükkje a dolognak....

achtung, warning...mindenki másnak ez egy 6000. ft-os informácio, per kopf

szoval ha a lamella nyukadt ki mert kibőkte valami fogsz egy vékony hegyes árt és a pici lyukbol csinálsz egy sokkal nagyobbat ugy hogy beleszurod az árt és kibővited... utána alaposan lekaparod a környékét csavarhuzo sarkával alaposan kifujatod levegővel hogy tök száraz tiszta legyen...
bekened a kétkomponensű cuccal ugy hogy befelé is folyon a lyukon, és amikor félidős a kötésben, már majdnem elkezd meghuzni de még nem, akkor fejtetőre forditod igy belül a lyuknál is vissza folyik a belső peremre és egy tökéletes dugot képez , az örökös kategoria....

szoval nem csak ugy rákensz a lyuk felszinére egy kicsit azt annyi...
voltak ilyen sztorik, buzi ezek nem kell komolyan venni az időszakos spájszerkodásaikat,

amugy arrol miért nem ir a szájbakurt média hogy pl a mult héten is sikerült felgyujtaniuk a fél lőteret lövöldözés közben...
védjük a természetet,... jahh egy vicc kategoria...
Vagy süttök nekik rablópecsenyét!
Úgy néztük hirtelen, hogy olyan középtájon köpte a vizet... lehet, meg tudjuk ekkenteni ezzel a javító cuccal... köszi a tippet..

Amúgy tényleg nem voltam itten túl aktív... de azért motorolni próbáltam néha Mizu a Bakonyban? Rólatok szólnak a hírek...
ide jöhetnek, max kapnak egy hideg sört...
szeva nikk, rég voltál erre..

a hűtőkérdésre attol függ hol repedt el, ha fent vagy lent nyilt meg a vastag rész szélén akkor célszerü avizni, ha lamella lyukadt ki az ragasztos téma ,loctite két komponensü alu hűtő javito ragasztoval,
ha a lamella becsatlakozásnál repedt az cumi...

amugy hűtő merevitő kötelező, egyböl nincs probléma...
Aztán majd jól odamennek a rendőrök! Téged nem kergettek meg?
yami gyertek holnap a bányába egész nap ott leszünk sütögetés , sörözés, a fiuk pedig a bányában dolgoznak...

ez a program.
Helló! Cimbi feltöltött egy vidit, amikor éppen nem értem el a csúcsra..." Majdnem" címmel... szépen visszahullok, ahogy kell, ha akarsz röhögni