Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aki eljutott Istenmezejére, annak jó szórakozást, jó hajtást!
De , mivel más lehetőségem nincs
majd még agyalok, hogy kéne a legkevesebbet szétszedni
Jó reggelt!
magyarország élversenyzői az OKR szineiben...
Köszönjük
Vásárlásnál tettem már be,de szerelgetné a faszom,ahhoz kéne még vagy 2 ember
nagy gratula...
jo reggelt..

na ez kész, a tököm szedné szét a fél motort hogy berakjam egy zsebautoba...
Sziasztok!

Az előző hétvégén Ácson rendezték az Országos Endurocross Bajnokság 3. fordulóját. A rendezők kitettek magukért és rengeteget dolgoztak a pályával. A cross pálya alaposan bevolt locsolva, tökéletesen elő volt készítve. Sajnos a verseny előtti napokban a nagy meleg miatt, az erdőben hatalmas por volt, amivel a rendező sem tudott mit kezdeni.

Az már a felvezető körön világossá vált, hogy a nagy por miatt nem lesz egyszerű a verseny, ráadásul talán ez volt az első olyan nap, amikor 30 °C fok körül volt a hőmérséklet. A rajtom jól sikerült, az első fordulóban 3.-ként fordultam. Az erdőben viszont nem nagyon tudtam a hátrányomat csökkenteni a nagy por miatt, minél közelebb kerültem a megelőzendő versenyzőhöz, annál kevesebbet láttam. A verseny felénél az 1. helyen motoroztam. Az egyik körben egy feljáróban elakadtak előttem a lekörözöttek, ennek köszönhetően nem tudtam elsőre feljutni, így visszacsúsztam a 2. helyre. Az első helyen Martin Krátky szlovák versenyző motorozott, akivel tudtam is tartani a tempót. Az utolsó 2 körben utól ért a többszörös bajnok csapattársam Grillmayer Gábor, aki a cross pályán meg is előzött. Így a 3. helyen álltam. Az utolsó körben az extrém szakaszon lévő vizes átkelésnél beragadt az addig 1. helyen motorozó Krátky, akit nekem is sikerült megelőzni. Így a 2 órás végére a 2. helyen értem célba abszolútban és a kategóriámat (E1) nagy előnnyel megnyertem, aminek nagyon örülök. Ezzel az eredménnyel az E1-es bajnokságban 75 ponttal az 1. vagyok.

Videó a hétvégéről: http://youtu.be/egppQJoW1g4

Köszönettel:
Ádám
ha valakinek van info a dévásokról jöhet!
gyertek erre , összekaristoljuk a kis amatőr pályámat... lightes, no para
azért vasárnap csak ki mentünk ahol ezek a faszok ellenöroiztek igaz azzal kezdtük Öskünél fel a dobra ,távcsö elő de nem láttunk a sárkányosokon kivül senkit úgy hogy meg volt a vasárnapi motorozás, szombaton lehet hogy ki megyünk jössz?
Ezt a berakósdi legósdit,te sem gondoltad komolyan
Szét nem szedem most a motort , pedig még tankolni is elmentem, de beszoptam, nem tudom berakni a kocsiba, buzi hátfal meg emelések nem lennének hátul, simán be tudnám tolni egyben kerék nélkül, de így igen csak szét kell kapni annyi hely van pedig ülések nélkül:
Vonóhorgot kéne tenni a kocsira, de van vagy 30 rongy
Jó oldala is van a dolognak, itt helyben is tudok jó csapatni

Ez igen jó kis pálya lehet
Ja most mond meg mik vannak.De amugy ez szervezetten csinálták a rendőrök meg az erdészek meg a vadászok.le zártak minden utat meg stb stb
ejj de faszát motoroztam itt a saját kis amatőr pályámon... felteszi a leckét még mindig...
oké.. csörögj hogy mikor..

láttam a multkor a tv-ben hogy felmásztak a buzi rendőrök oda a sziklás tetejére ott áltak lesben
Ronis vasárnap?pengetés?de arra felétek me mifelénk máriziko a buláj :)
Biztos jó buli lesz pedig!
Én is szívesen lenéztem volna ha nem lenne ballagás...
Már jó lenne motorosokkal találkozni, hétvégén mentem kb. 50km-es karikában össze-vissza, még nyomokat sem láttam, nem hogy motorost! Rettentően megfogyatkoztunk!
Menjél menjél,ne kéresd magad
menjek égessem magam
Sajnos most anyagilag még ez is kérdőjel, vagy tankolok vagy benevezek a kettő együtt most necces, még nem jött a fizetés

Azt honnan tudod hogy 2x40p? Köröztök eddig?Bár gőzöm sincs milyen pálya lehet(pár vidit láttam a készítésről), meg hány induló,stb. gondolom ettől is függ,
Nem tudom
azért a sok pályabíró, stb őket mind ki kell fizetni,
arról nem is beszélve mennyi lehet a pálya előkészítés, lezárások, lefizetések hogy használhassák a terepet, stb. szerintem ha marad is belőle nem lehet sok