multkor kérdezték a bányába tőlem a felsőörsiek,hogy ki ez a tag aki robogóval hozza ki az ásót meg a csipkedőt valami pálya karbantartó? mondtam nekik ha ásót meg csipkedőt látnak nálad akkor a ronis ép az olyan falakat tervezi ahol nektek ropognak el a sárvédők meg törik kezetek lábatok .
Szívesen ha tálálok még, linkelek,
de jövő hét szerintem tele lesz a fórum saját vidikkel és élmény beszámolókkal, Zarándol tuti ír majd ezer oldalt, csak győzd olvasni
Gecsa is megjön Istennek mezejéről, biztos ő is mesél majd valamit
Azért kérdeztem, mert extrémhez azért másfajta "tapasztalat" kell, nem akarja azt is megpróbálni?
Elnézve azért szép ez a dombocska, lendület nélkül láb lógatva szopóka, lendületből lábtartón állva lehet látni, hogy feljutnak simán.
Persze csak az tudja milyen is valójában, aki ott volt és ment rajta, videó nem adja vissza a lényeget
Hát ezt elnézve,Ádám bátyót felugrasztanám a tetejébe lentről azt annyi,nem olyan szenvedős ,jó gyenge rész az.Rutintalanok a bácsikák.
Elindulni VB-n kell menni,nem bohóckodódzódni
a saras motorra nem is gondoltam, hogy az hogy megy be a kocsiba, kell alá valami cucc
Hát ennyire én soha nem fogom lebontani, akkor inkább nem megyek sehova.
Vételkor amikor Pécsről hoztuk el egy kis peugeot ban akkor lehetett ilyen forma lebontva, de nekünk bement állítva
Havernak volt egy motorszállító futója, le kellett volna műszakiztatni meg berakni a kereket, de az már elment hajó, eladta valami minimális összegért.
megástam ásoval a tetején azt a peremet, de annyi szájbakurt puder por van az aljában , nem tudtam rendesen ellőni...
másik meg , látni hogy mikor végre megindulna elveszi a gázt mert berosál... pedig megfelelő tempo nélkül csak kapirgálás lesz...
mondjuk az is tény hogy egy video sem adja vissza 1 hely nehézségét ...
amugy az sűnmentes magán terület, és van engedély rá hogy ott kaprassunk..
meg amugy is leszarják volt hogy bejöttek a helyiek és csak nézték hogy motorozunk, lehet kedvet is kaptak ki tudja..
Azért kíváncsi lennék mit alkot egy fostalicskával, lehet szétesne alatta félúton
Egyébként valami történt vele, mai Las Vegasi endurocrosson csak 3. lett
Milyen futómű lehet neki
de jövő hét szerintem tele lesz a fórum saját vidikkel és élmény beszámolókkal, Zarándol tuti ír majd ezer oldalt, csak győzd olvasni
Gecsa is megjön Istennek mezejéről, biztos ő is mesél majd valamit
Elnézve azért szép ez a dombocska, lendület nélkül láb lógatva szopóka, lendületből lábtartón állva lehet látni, hogy feljutnak simán.
Persze csak az tudja milyen is valójában, aki ott volt és ment rajta, videó nem adja vissza a lényeget
Elindulni
http://www.youtube.com/watch?v...
Ez a srác nagyon ügyes, őt nem akarják indítani komolyabb extrém endúróban?
Ahhoz képest, hogy poroltak előtte jól ment, én tuti csak lépésben nyomulnék olyan porban ahol nem lehet látni
Hát ennyire én soha nem fogom lebontani, akkor inkább nem megyek sehova.
Vételkor amikor Pécsről hoztuk el egy kis peugeot ban akkor lehetett ilyen forma lebontva, de nekünk bement állítva
Havernak volt egy motorszállító futója, le kellett volna műszakiztatni meg berakni a kereket, de az már elment hajó, eladta valami minimális összegért.