Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mikor lesz?
háztetőről beugrani a hegyoldalra felfelében...lyesszz.ha én lennék a pályaépítő.. másfelé még a Béla nyomon sem mehetnének
annyit tudok:
ami a plakáton szerepel
meg 2x40perc lesz a verseny,tétje van,lesz aki kap érmet is,de sztem mindenki kap egy oklevelet hogy ott volt... most délig meg a verseny után lehet bóklászni sztem biztos lesz vmi,mert azt irják hogy lesz koncert,meg mulatós buli
velem is jön a barátnőm,meg még lehet + 1 csaj barátnője...
simán el lesznek,követik majd az eseményeket!

lesz ott más "analfabéta is" de nem hinném h az 525-tel annyira bénáznál....

vannak képek a pályaépítésről: https://picasaweb.google.com/1...

fasza lesz!
dévaid...nyugodj meg..még nem indul a dévalyi race.
majd a lyövőhét kérgén...ill végén...

de hogy 0,5re értés ne legyen...
illetve 1/2re értés sem3/6ra
(0,5re =1/2re =félre
én nem fizetttem be a déwalyi racét....
nem is indultam volna..de felkértek szonzoráltak...
az offród depó szegedről.
tudják hogy úgy mék mint tévhit lályt meg grehem -jár- liszt egyben keverve árnold schwarzembergerrel...és ezért gondolták ...megszonzorálnak
kaptam mezt..mit is irtak rá....
zarándol..vagy mi a retket csak miattatok.
viktort nem akartam..a másik név meg még semmitmondóbb mint emez
ugyhogy a sok fhórumos ismerős legalább tudni fogja ki ez a pitty-pang asztal hátú lálydel
csak annyia dolgom lesz a dolgom..szponzori utasításra..hogy nem mék bénábbna mint mikor zarándolni szoktunk..lya és több pihenő sincs
mondjuk ezt talán tudom tartani...mert mikor egyedül mentem ki..még régebben(pár hónapja )mikor nem voltam haver
akkor mindösszesen csak egyer kellett megállni...délután a kocsinál.

ugyhogy sajnálom ha csalódást okoztam sokmindegykinek..mert azt hitte én is igazi racergondolkodású lettem..nem .
csak szponzorálta szegedi offród depó a röszkei útról...és ennyi.
én maradtam a kolbász rályder csak most más süti a kolbászt a kalyához.... amire meghívtak...csak annyi a dolgom hogy lyaúl bezabáljak..amennyire csak birok és az akkor nekik lyaú lesz...hát nekem is
kolbász mez gumi
lyaunapot csíínálok.

hát ez fasza...
ronis kiirogatja merre van a piknik a rendőrfigyelő egység elolvassa és már ott is lesznek,11.40kor.
ha kiírod mit vigyenek...paprika sör akár mi..visznek azt is..miközben ők sem olvasták a fhórumot
meg kérdem ge a légy..számot is és akkor esemesben megküldik..csak hogy mindenkinek jusson kaja bőven

szali..beszéltem kátaival mondta lyaú kis verseny volt...csak a helyszin nem stimmelt . .
ő a helszgétetmondta
gecsa ez a hétvégi ktm-es buli nem tudod mit takar pontosan?úgyértem,lesz ott valami program nem csak motorosoknak is?asszony is jönne,de ha csak a fasort bámulná akkor felesleges most akkor ez csak ilyen "összeröffenös" motorzás,vagy "tétje" is lesz?és full analfabéta vok szóval,nem szeretném ha én lennék az 1etlen látványosság
most láttam a ktm topicban... hát nagyon komoly összeállítás..sztem az a quadost és ktm-st megkeresték nincs e kedvük kis pénzért szerepelni a tv-ben mintha egy igazoltatás lenne azt kéne eljátszani...nem hinném hogy azok pont akkor pont ott és még meg is álltak a kameráknak..

http://tv2.hu/tenyek/video/mot...
Volt por
Nálatok minden felé ilyen kutya homokos a talaj, vagy csak itt a bányában?
Van egy PC tápegység ventilátorom, jó lesz?
Szép napot!

DEVA-soknak sok sikert, jó versenyt és sok esőt kívánok Esőt csak azoknak, akik kérték
Jo reggelt mindenkibe!Kellene nekem 1 Hűtőventillátor 525 re ha estleg valaki tudna gyorsan és az se baj ha ingyen Köszi
Akkor volt csinnadratta eszem-iszom
Sokan voltak asse tudom mikor jöttek haza a sógiék, de azóta sem hívott, h mi volt az a gyanum, h szemét kész lehetett
jó reggelt!megfejelitek?megfejeltem a fődet én is jó érezni,hogy fáj
az a nem semmi
Veled?
most hallotam a spektrumon hogy oroszországban évi 2 milliárd liter vodka gurul le a torkokon...

vazze 2000 millio liter...
kétszemélyel kell végig menni..
több tusko van az utakon mint az erdőben...
jaja,csak néhány tuskó van az erdőben
de csak 4 körül mentünk mert dolgoztam meg aludtam előtte hogy bírjam az éjszakázást
végigmegyek én,ennek mááá úgyis mindegy,jól leamortizáltam
Henti
Voltam bizony
jahh és ott a fák között mehetsz gyorsan is, ugyse jön szembe senki...
ha a balcsi felé jöttök meghivunk egy sült szalonnára a bányába,hideg üccsivel, persze utána az erdei szakaszon végig kell menni a hajabujával...
Szia
Voltál Császáron szombaton
tapasztalom én is....
szerintem én már megkomolyodtam,nem vágyom a száguldozásra egyáltalán.erre tegnap jöttem rá,hatalmas felfedezés