Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szakág vezető írta:
ma kaptam
Tegnap voltam Szandaváralján. A terep fantasztikus! A Balázs jelezte, hogy szívesen rendezne egy endurokrossz és egy sprintenduro futamot. Teljes mellszélességgel támogatom! Az időpont szept 01-02 lenne. EZ MÉG NEM HIVATALOS.
déw.
úgy tettél boldoggá..de nagyon hogy nem vagy egy 20éves visitós kanca aki a konyhában is érti a dolgát, úgy hogy közbe főzni nem is tud
szóval...
ály em heppi
http://www.kepesmotor.hu/gasga...

Egyébként ha komolyan érdekel hívd fel, ott a tel a hirdetésnél, aztán nézd meg
Van most kicsinye valamelyik nagynak?
RMX berepülő pilóta
még kell az a 200L benya, hogy összeszokjak vele
Mennék, csak ezzel a nem tervezett kiadással már nem maradt zseton de bepótoljuk
Hanya évjárat ? Esetleg valami képet tudnál feltölteni róla?.
mondóm , itt ül az ölembe és ,,,
persze a kezedet.. hiszi a piszi..
ne is mond , vejem , anyukája munka nélküli lett , a lányomnak sikerült MÉG bennmaradnia
ez viszont jo hir..

mostmár csak a 200 literes hordot keverd be 1:40 benyával, mire lefogy szépen össze lesztek megint szokva...
örülök , de gondoltam , hogy kinyalogatja a lábadat
nekem meg a ,,,, kezemet nyalogatja
most pont van egy csomo szabad pilota, hogy csődbe vitték a MALÉVOT.
ha nem lenne szél, nem lenne windsurf...
Viktor figyelj, most áradozni fogok az RMX ről
A büdös életbe nem gondoltam volna, hogy ez a motor tud ilyet Kicseréltem a lendkereket és lett egy másik motorom remélem sokáig ilyen marad
Kibaszott erős lett, nem füstöl már mint a gyárkémény, gyorsul mint állat, meg húz is végig nem csak tötymörög, szóval nagyon megérte az a 35pénz.
Persze még hangolni kell a kicsikét, de lett egy új motorom
akkor sem volt ilyen erős, amikor vettem, soha nem érzett dolgokat tapasztalok és még be sincs lőve
Most így utólag belegondolva, csórikám minden baja ebből fakadt, hogy nem kapott rendesen szikrát hiába tekergettem én a karbit, a gyújtásra nem gondoltam
Azaz úgy néz ki, motor már lesz most már csak a pilóta hiánycikk
én mindig jol vagyok,. főleg igy hogy egy csaj nyalgatja a lábamat az asztal alol...

igaz hogy szőrös és négy lába van, és a kiskutyám az de aki a kicsinek se tud örűlni az nyaljon sot.
jól vagy ?
Nekem semmi bajom vele,de a lányoknak annál inkább!

A szél az a levegő,ami siet!
ez igaz
de a bagzo macska se használ szeműveget..
az a lényeg
de megmaradok