Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja egy UFO vagyok, lebuktam a picsába
Átcuccoltam a modemet , a hosszú UTP kábelt valahol eltépte Murphy
ez köztudott.
Attila Jozef többszörös személyiség zavarral küzdő skizofrén volt, őnként ment a sineknek... én nem raknám Dew-et ilyen sinekre.. .nem akarok neki rosszat...

más , .lehet kiprobálom a ventillátort a gasgas-on.. láttam már pár extrémkedő nagymotoros 300-as 2t-jén, proba cseresznye alapon, simán kapcsoloval a kormányrol az extrém helyeken..
Mekkora hülye vagy te
elnézést kérek..
megent öszinteaségi rohamom volt..be kell vennem a kék kabszulát.. és akkor megent rózsaszinben..azaza déw szinben látom a világot..
elnézést- kerék.
halgass már rám a feneegyen meg.
hát jót akarok neked.
állyál le.
támaszd le a gépet..figyelj..nézelődj...
havi 11.12 ezerért kapsz 5 évre 4-4,5kilót abból motort veszel..eremikszet meg szénen rendberakód és valami suttyóidióta szépen elviszi..150ért.
abból veszel magadnak ezt azt.. kicsit eletszel..
és meglátod..ha jókat motorozol még a pinák is szebben mosonlyognak rád az útszán..mert egy kibaszott bikát látnak benned majd em egy kibaszott balfaszt..wágod?
a QÚrwa öszinte eget mán..ide a fórumr ne is rid hogy ez szrt ba meg az mert csak az én idegeimet bórzolod mert sajnállak ohogy olyan ...lye vagy és még mindég szopatod magad ezzel..vágod

walaki... segitsetek már nekem ..déwidet rakjátok már sinre..de nem úgy mint józsef atillát
ja tényleg kuta. .

amugy nekem is álmatlan éjszakáim vannak, költenem kell a gasgas-ra... le kell cserélnem ezt a szaros 1,2-es hűtő sapkát 1,8-ra, tul hamar lefuj a geci... lessz vagy 2 ezer..

bocs Dew muszály volt ,tudod a hangok...a fejemben..
ne kutyu
kuta
Anukának világos kék lakokocsit de izibe dikmán-eee..
az a igaz zság..déw.
nem halgatol rám..!
látod? a lelekesd basztatja az a rohadt eremikszes kúrva annya..szar.. költenéd rá a lóvét hogy jó legyen de foingod sintcs mit vegyél rá..hogy jó legyen ...de vennéd veszettül
és az álaid fosolnak szét északánként ...p-rém álommá
figyi nem késő..
van othon kétliter benya mellé ugyanennyi fáradt olajad..ereaszd le a motortból összekevered..kitolod a z udvarra távol mindentől..tudod..boszorkányégetés...meglátnád a füstbe csak úgy sikongatna visítanak... vigázz mert az első legközelebbi motorba meg átszálnak...úgy hogy a közelből utána ..nem vegyél verdát!
és ez nem vick.
Blöff..

és ott a kutyu elöl..
a két első telot megveszem belőle pici pénzért..
hahahahahahehehehehahahahahehehehehahahah ...
. . .
bruhahhahahahahahahai...

szali
szali ez nem én voltam..é nnem nevettem..bálint egy szemét (igazmondó) állat
bálint nem tanultál.. igazmondással csak megbántod az embereket!
nem szabad...
lyaú motor szépmotor sityysutty eladhaható.
dév ezzel még jobban is járna..mert lenne neki mootorja.
persze ,mertúgy tele vagyok... inkább vedd meg legalább lesz egy használható motorod!
Gabesznak olyan a motorja mint a cigok kutyája a Blöffben, mindig vissza jön...
Dew ha nincs hálozat hogy irkálsz ide?

tudtam én hogy telepátiában utazol...
ááá szerintem ami eddig volt benne az is egy kinai... szoval nem lesz változás
te csak egy versenyre veszel motort és el is adod?
Vagy ez nem a mostani tied?
Jó reggelt!
Ne ez a gáz, szar a motor és nem bírok aludni
Kínomba ágyból kikelvén, gépet kapcsolva azt tapasztalom nincs hálózat, az is elszállt így magától reggelre kezdem azt gyanítani megszállt Murphy bácsi, nem tudom, mi lesz a következő. Bár inkább a hülyeség szállt meg, már le se írom mekkora barom vagyok...
Szép napot nektek!
eladó 2004 es sx speciál. sok extrával. meg pót kacattal. ára 500.000.- ft sxs telók, nagytank, kistank, ujfajta henger, barnett kuplung, rezók, stb stb sok faszság...
És üvölti hogy cíípősz nem cíípőősz! Vigyááá kocsííí!
Azt hiszik tyuning
Bicskával?