Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egy barátomnak lesz,ha összejön...nem bírja motor nélkül az új 300six dayst meg majd csak 5-6 hétre ígérték,ami nem fix, Kubáéknál meg már a 7en elérhető lesz az XC...megnézzük!
Azt beszélik elég exklúzív a bolt...
még akinek jol megy..
Hali! Itt a 2. napi videó:link
na még nehogy összefussak veled is ronis...vagy te csak zoozeehoz mész? Zoozee te dolgozol még kint okr-ben?
szerdán kiruccanok ha jól alakul,bár kicsit zsúfolt itt a terv,de 98%
új 300XCért
mennem is kell mert ma még randim van a szervezettel....még a hét cirkusz aztán remélem vége ......
nekem mondod ? mááár vett el ...
van .......itt van nálam tiéd....... valahogy odaadom...majd délután kitaláljuk hogy mi a terv....mert a szerdával kapcsolatba lehet vannak aggályaim...
Salzburg nem Franciaországban van, csak itt Austriában ...idén ott volt a WDS (World Dog Show) 3 nap alatt 20 ezer kutya, és még több kiállito...
Így már értem, azt hittem kiruccantatok Franciaországba egy kutyakiállítás kedvéért
Hogy keveredett tőletek egészen Fo-ig?
Keress rá itt a fórumban 4T GAS-GAS okról való leírásokra,
sok jót nem fogsz találni, de keresd meg joicecooler nevű fórumozót,
ő a leírás szerint át tudja alakítani jóra, kivenni a típushibáit, stb.
te Bélám mi a pálya sapka ügyben... lehet szerdán elmennék hozzád
nekünk ilyenkor már csak az elismerés jut... oszt annyi..
ő már nem velünk él kiskora ota, a világ legnagyobb és leghiresebb tenyészetében van franciaországban.....
az fasza... jol fogjon ám a tollad, Bélám amugy megy a zoll és elveszi még azt a kicsit is ami van...
Szép eb!
Most már hogy ilyet nyert, el lehet kérni több zsét

Ne vallj be semmit, add be nullásan
Jó reggelt!
adóbevallok

morgennny ......
GRAT!
itt reggel van..
Jó setét estét
Dew csak neked. meg persze annak aki szereti a kutyákat..

Cylaos von Valilberg, Open Class World Winner.
mond mit meséljek...olyat mesélek grimm bácsi forogni fog a nem létező sirjában a váratlan fordulatoktol...
én a multkor csináltam meg ugyan ezt , féltengelyek ki, szét, gumiharang cserék, tárcsák betétek, talpasok stb stb...