ha kimegy az ember tanulni tanítóval valamit ami nem megy, úgy igen
az a jó tanár, aki elmondja mit hogy is kéne csinálni
utána még párszor gyakorolja az ember figyelve arra, amit mondtak és aztán ráérez
és el is felejti, hogy mi is volt a lényeg
van olyan is, ami viszont tudatos, csak sajna ez a kevesebb
), térddel ülést szorít, kar kinyújt, kormány egyenesben tart és odatekerni a fülét, csak úgy repül a motor az egyenesben függetlenül attól, hogy kövek vannak alatta össze vissza...
meg még lehetne sorolni a térd szorítás kienged és lábtartó taposással kanyarodik dolgokat, de az már túl bonyi így írásban
Ha van valaki aki elmondja a titkot és azt gyakorolja az ember, lehet fél nap alatt kitanulja a mesterséget, mármint az adott helyen való haladást, de ha magának kell rájönni, lehet ott szopik hetekig
de szeretni fogja az extreme endurót
Motorfék kell a tökömnek,
Utóbbi elég gáz, ha a motor miatt nem tudsz hajtani
, előbbi még jó is lehet, mert az mutatja a terep kihívás, van hova fejlődni.
Persze ha azért testelsz állandóan mert már fáradt vagy, az nem jó
ismerős, volt aki eladta a motorját miután elvittem endurozni
a Knightosat végig se néztem, beletekertem, nekem az "unalmas", hiába van benne egy két fa/gumi, tempót kell menni, nem az én világom
hát déw
ez igaz egydül nem lehet fejlődni..ill lehet de azt sem tök egyedüll..ahogy te szoktad..
ha egyel lejjebbi kategőiával mész ki hajtani..csak egy stráccal..aki nem adja fel csak mindenhol küzd ahol te átsuhhansz..akkro is lehet fejlődni..azzal hogy oktatod!
a tanitás által te újra gondolod az egészet és lesznek dolgok amikre ekkor érzel rá.
ez látom én is ..főleg mikor okítom a kolégákat a matematika fizika mechanika villamosságtan hidroulika pneumatika rejtelmeire..
pl villamosságtanból volt sok olyan dolog amit csak ekkor értettem meg tisztán
folyt