Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyaú napot.
hát déw
ez igaz egydül nem lehet fejlődni..ill lehet de azt sem tök egyedüll..ahogy te szoktad..
ha egyel lejjebbi kategőiával mész ki hajtani..csak egy stráccal..aki nem adja fel csak mindenhol küzd ahol te átsuhhansz..akkro is lehet fejlődni..azzal hogy oktatod!
a tanitás által te újra gondolod az egészet és lesznek dolgok amikre ekkor érzel rá.
ez látom én is ..főleg mikor okítom a kolégákat a matematika fizika mechanika villamosságtan hidroulika pneumatika rejtelmeire..
pl villamosságtanból volt sok olyan dolog amit csak ekkor értettem meg tisztán
folyt
Jóó estééééét
Még egy szubjektív tapasztalat, lehet csak rám igaz...
Hajtásokkal nem lehet igazán fejlődni, főleg ha nem mondja senki mit hogy csinálj másképp, mindig ott mész amit tudsz, semmi kihívás ha kimegy az ember tanulni tanítóval valamit ami nem megy, úgy igen
Félre ne értsetek, lehet fejlődni hajtással is, csak nem annyit és nem olyan ütemben, mintha kimondottan tanulja az ember.
Aztán lehet marhaság, mert az idegen nyelvet is úgy a legegyszerűbb megtanulni, ha kimész és ott vagy, azt hallod napi szinten, lehet motorozni is így kéne, menni minden nap

Na elég volt a hülyeségből, jó éjt mindenkinek!
Gondolom egyfolytában lököd a sódert mit hogy csináljon és a végére ráérez az a jó tanár, aki elmondja mit hogy is kéne csinálni utána még párszor gyakorolja az ember figyelve arra, amit mondtak és aztán ráérez és el is felejti, hogy mi is volt a lényeg
Lehet az is baj, hogy nem pofázok, csak megyek azokkal a "trükökkel" amikre rájöttem, de van több is aminél gőzöm sincs, mit is csinálok, csak csinálom van olyan is, ami viszont tudatos, csak sajna ez a kevesebb

Pl. a legutolsó tapasztalat: patakmederben ki kell "ülni" hátulra(nem leülni az ülésre ), térddel ülést szorít, kar kinyújt, kormány egyenesben tart és odatekerni a fülét, csak úgy repül a motor az egyenesben függetlenül attól, hogy kövek vannak alatta össze vissza...
jó többször a hátulját csillapítani kell térddel, de így lehet jó tempókat menni, míg nem jön a kanyar meg még lehetne sorolni a térd szorítás kienged és lábtartó taposással kanyarodik dolgokat, de az már túl bonyi így írásban
Rá kell érezni! Ha van valaki aki elmondja a titkot és azt gyakorolja az ember, lehet fél nap alatt kitanulja a mesterséget, mármint az adott helyen való haladást, de ha magának kell rájönni, lehet ott szopik hetekig
Szumma a végére, aki teheti és fejlődni akar, az mindig kérdezzen jobbaktól, aki adott dologba jobb, aki meg jobbnak érzi magát, okítson, ha kérik
Viktor oktass
gas gas ra való
brugókar mire való? stipistopp ha ktm 2t
elmondom nektek..
miért..miért adták el a motorokat csak azért mert elvittétek motorozni.
mert szemetek vagytok..a szemetek sem áll jól...mert szemetek vagytok..lya eztmár irtam
én velem már sokan voltak motorozni..és mind..ismétlem azóta mind imádja az egsztrhémet...!
szóval ha valaki meg akarja utálni..az velem rossz laúra tesz!
lehet hogy végigszoplya az egész napos hajtást vagy ha eljön többre akkor a többit is...de.. megszereti az eghsztémet!eksz-strébert..vagy hogy irlyák

kérdezzetek akár kit ki egyszer is volt velem.
azt azért nem mondom hogy úlyra akar velem jönni hajtani de szeretni fogja az extreme endurót
mivel van egy 525ösöm ezért inkább nekemis a 300as kellene de a 450est is elfoganám
Ne már
Tessék, ez való neked, ebben ugyanazok a telók vannak
http://www.gasgasmotos.es/en/e...
szép telok vannak benne, elfogadnám...
Mindegy

Egyébként a járműipar már hagyhatná a 4T ket a fenébe, a 2T-t kéne inkább fejleszteni Motorfék kell a tökömnek,
a többit meg oldják meg
Szóljál Viktornak és menjetek el Zarándba, lehet összejön

Egyébként, ha az ember egy alkalommal csak esik-kel, vagy fél óránként motort szerel, az el tudja venni az élet kedvet elég rendesen Utóbbi elég gáz, ha a motor miatt nem tudsz hajtani , előbbi még jó is lehet, mert az mutatja a terep kihívás, van hova fejlődni. Persze ha azért testelsz állandóan mert már fáradt vagy, az nem jó
háj...egyszer vállalhatná valaki,h velem is megutáltatja a motorkázást
Gondolom hogy egyedi cucc.
http://www.gasgasmotos.es/en/e... az új gg ec 450 vagy inkább yamaha ec 450nek mondjam?
Hát ez akkoor se kéne, ha hozzámvágnák, nagyon ocsmány, lehet jól megy meg minden, de nem kéne, adnám el gyorsba, s vennék rendes motort
Az árát nem értem, valóban 28000 dollár? Az kurva sok pénz, mi kerül ezen ennyibe?
ismerős, volt aki eladta a motorját miután elvittem endurozni
Na ez fasza pálya a Knightosat végig se néztem, beletekertem, nekem az "unalmas", hiába van benne egy két fa/gumi, tempót kell menni, nem az én világom
Szép napot!
Van egy kis lelkiismeret furdalásom a mai motorozás után, bevittem a "málnásba" a csapatot és sok volt a terep, van akinek fizikailag, van akinek a motorjának
Nem jó érzés, hogy elveszem a kedvet a hajtástól.

Tanultam belőle, legközelebb erre jobban kell figyelni, vagy legalább adni kerülő utat és döntsön az emberke mit vállal.
vastaghoz 3000 vékonyhoz 1500 (ezek újak)
szivacs mennyi?(ktm-es)