Köszönöm az infót rámérek.
Ha indukcós a jeladó, akkor még egyenirányíthatom meg vághatom is le a jelet kötök rá két diaódát ellenkező irányba és ki fog derülni miről is van szó, ha felváltva villog, akkor indukciós, ha csak egyik akkor hall, bár ezt a multiméternek is ki kéne mutatni, h váltakozó vagy egyen feszültség keletkezik
csajomat tanítottam motorzni és 1es ben tötymörgöt és mentem vele egy kört h kicist lehúljöna gép amúgy ja igazat mondasz nem szotam így motorzni ez egy nagyon kivételes eset volt
se sisak...
se normális csimma..
vigyázz mert az élettől te is kapolhatol arcodra ha ilyen ügyes és bátor vagy
irány a cspágybolt ill motorkázás előtt felöltözni ..az ünneplöböl!
mégha csak guringatni kimék a szerelés után itt az kis utakon még akkkor is ott a csizma a lábamon..mega sisak..mert a láb könnyen behány! egy egyszerű kis ledobbantástól is..
widgyázz az éerékeidre.. fiatal vagy még de ha letéped a lábad kinő helyette valami?
legalább
két fasz vagy ilyesmi?
mer akkor hajrá
déw
túlbonyolítod.
van jel az alaplapon meg a blokkon..rakd oda.
ha
ez általában középen van..kb
de lehet próbálgatni...
nem kell tudnod menniy csak jó legyen..de ha jó..akor meg minek állítgatod?
ha tól nagy akko rnagyon könnyen indul de nem forog ki..ha túl kicsi akkor nehezebben indul és bután pörgedezik csak nem lesz túlsok eréő benne
szóval.. 0,5mm enként ha nézed az már jobb...
keesd meg a gyári jelet oszt kész.!
kiscsuka..elárulok egy titkot..de a csak neked..
van a ktmhez pds helyett ..ugynevezett cigán pds
ez egy kétsoros önbeállós csapágy...2201es a neve..kb 2000-2500ft
32 a külselye és 12 a belseje..
annyi hogy a régi pdstagodnaka a távtartóját köszörülni kell belőle..3-4mmert(erre nem emlékszem ezt ki kell mérni..mert annak a csapágyal együtt szintén 32,00 mm nek kell elnnie.
ezt bezsirozhatod..sőt zsirzod...kb 2szer annyit kibir mint egy pds...
pedig mikor a 20m es asztalt épp rövidre ugrom akkor azért kap a kofályának..szóval igénybe is van véve és birja mint isten az imát
nincs mit ötezer
szali találta ki ..neki ködd a pénztet
Általános iskola fizika 7 v 8. osztály:
"Az ampermérőt mindig sorosan kapcsoljuk az áramkörbe."
Most már értem, miért nem tudtam sose ampert mérni, mindig párhuzamosan próbáltam azt is, mint a feszültséget
Úgy érzem lesz még mit tanulni
Te mivel mész, ha eladod?
Ma még nem lesz motorozás, még állítgatunk
Tudja valaki, RMX250 nél holtpont előtt hány mm az előgyújtás?Jelen van, kipuff gázt a tököm tudja jó hőmérsékletű-e, de már nem akarok semmit a "véletlenre" bízni
Esetleg azt, hogy ami benne van Hall jeladó az melyik fajta lehet?
Szerintem csak az unipoláris jöhet szóba
Nah mind1, majd kimérem, aztán esetleg osztóval megy számítógép LINE-IN re a jel Gyújtás kábelről elvileg pár tekerccsel lehet levenni jelet(ld. üzemóra számláló), bár ennek is utána kell nézzek, kezdek belejönni az elektronikába pedig de utáltam a fizikát
A következő ugrott még be: Nem lehetséges, hogy lehajtottad a vasat, kiment a hűtővíz vagy alapból sokáig ment üzemi hőfok felett?
Az is okozhatja a gyengus jelenséget, hogy a gyűrűdet megette a hő,
nem tudom kompresszió terén hogy áll a vas,
de a Viktor szerintem pik-pakk meg tudná csinálni neked, vagy legalább az okot megmondani
Végre még egy ember, aki normálisban gondolkodik csak az a baj, hogy világ nem az szóval a motor évjárat ad egy alap árat és attól te akkor se tudsz sokkal feljebb menni, ha gyári benne minden alkatrész Nemigen találsz embert most, aki megveszi tőled annyi pénzen , kap 100ért valami "romot" a maradék 200 ból meg bőven megcsinálja olyanra mint a tied, ha akarja, de lehet nem akarja, neki bőven jó a rom is és sajnos amit az előbb írtam tény, sok embernek csak 100eFt ja van "motorra"...
Egyébként teljesen egyetértek, hogy egy motor alap árát ne csak a kora adja már meg simán szét lehet hajtani egy váltót 3 év alatt is, ha szar benne az olaj, nem törődtek vele, stb...
Arról nem is beszélve, hogy régen még volt minőségbiztosítás, tartósság is cél volt, újabb vasakban meg az alkatrész piac is cél, ha kimondják, ha nem...
Lehetne itt olyan örökös motorokat tervezni a mai világban, mai technológiákkal, csak 1szer kéne megvenni és slusz, csak ezt senki nem tudja kifizetni, ezért nem is gyártják ilyen szemléletben, illetve a gyár is lehúzhatná a rolót. Ilyen koncepcióban, amiről tudok a ledes izzó gyár megy, hogy kurva sok időre terveznek és gyártanak egy izzót
Komolyan: Most a szarból vár jellegű olcsó motorok pörögnek csak, sok ember akarnak itt motorozni, csak nincs pénzük, ezért vesznek max 100eFt ért valamit, ami beindul, oszt jól van
Ha indukcós a jeladó, akkor még egyenirányíthatom meg vághatom is le a jelet
Nekem előző csajom fel se mert rá ülni, azt mondta nagyon magas
se normális csimma..
vigyázz mert az élettől te is kapolhatol arcodra ha ilyen ügyes és bátor vagy
irány a cspágybolt ill motorkázás előtt felöltözni ..az ünneplöböl!
mégha csak guringatni kimék a szerelés után itt az kis utakon még akkkor is ott a csizma a lábamon..mega sisak..mert a láb könnyen behány! egy egyszerű kis ledobbantástól is..
widgyázz az éerékeidre.. fiatal vagy még de ha letéped a lábad kinő helyette valami?
legalább
két fasz vagy ilyesmi?
mer akkor hajrá
túlbonyolítod.
van jel az alaplapon meg a blokkon..rakd oda.
ha
ez általában középen van..kb
de lehet próbálgatni...
nem kell tudnod menniy csak jó legyen..de ha jó..akor meg minek állítgatod?
ha tól nagy akko rnagyon könnyen indul de nem forog ki..ha túl kicsi akkor nehezebben indul és bután pörgedezik csak nem lesz túlsok eréő benne
szóval.. 0,5mm enként ha nézed az már jobb...
keesd meg a gyári jelet oszt kész.!
van a ktmhez pds helyett ..ugynevezett cigán pds
ez egy kétsoros önbeállós csapágy...2201es a neve..kb 2000-2500ft
32 a külselye és 12 a belseje..
annyi hogy a régi pdstagodnaka a távtartóját köszörülni kell belőle..3-4mmert(erre nem emlékszem ezt ki kell mérni..mert annak a csapágyal együtt szintén 32,00 mm nek kell elnnie.
ezt bezsirozhatod..sőt zsirzod...kb 2szer annyit kibir mint egy pds...
pedig mikor a 20m es asztalt épp rövidre ugrom akkor azért kap a kofályának..szóval igénybe is van véve és birja mint isten az imát
nincs mit ötezer
szali találta ki ..neki ködd a pénztet
"Az ampermérőt mindig sorosan kapcsoljuk az áramkörbe."
Most már értem, miért nem tudtam sose ampert mérni, mindig párhuzamosan próbáltam azt is, mint a feszültséget
Úgy érzem lesz még mit tanulni
Ma még nem lesz motorozás, még állítgatunk
Tudja valaki, RMX250 nél holtpont előtt hány mm az előgyújtás?Jelen van, kipuff gázt a tököm tudja jó hőmérsékletű-e, de már nem akarok semmit a "véletlenre" bízni
Esetleg azt, hogy ami benne van Hall jeladó az melyik fajta lehet?
Szerintem csak az unipoláris jöhet szóba
Nah mind1, majd kimérem, aztán esetleg osztóval megy számítógép LINE-IN re a jel
Már lassan jó ebédhez szól a nóta
Az is okozhatja a gyengus jelenséget, hogy a gyűrűdet megette a hő,
nem tudom kompresszió terén hogy áll a vas,
de a Viktor szerintem pik-pakk meg tudná csinálni neked, vagy legalább az okot megmondani
Egyébként teljesen egyetértek, hogy egy motor alap árát ne csak a kora adja már meg
Arról nem is beszélve, hogy régen még volt minőségbiztosítás, tartósság is cél volt, újabb vasakban meg az alkatrész piac is cél, ha kimondják, ha nem...
Lehetne itt olyan örökös motorokat tervezni a mai világban, mai technológiákkal, csak 1szer kéne megvenni és slusz, csak ezt senki nem tudja kifizetni, ezért nem is gyártják ilyen szemléletben, illetve a gyár is lehúzhatná a rolót. Ilyen koncepcióban, amiről tudok a ledes izzó gyár megy, hogy kurva sok időre terveznek és gyártanak egy izzót