Nekem acerbis gatyám bírta rohadt sokáig. Még silingér vettem az osztrák aunerba. Tavaly kellett kidobnom,mert már az asszony nem volt hajlandó megvarrni.Vagyis megvarrta volna,csak amimkor mondtam neki,azt kérdezte hogy: Hülye vagy? Aztán mit varrjak hova mikor nincs már rajta anyag?
Olyan volt csóri gatya,mint a szita.Legalább hamar kitalált belőle a fingszag!
én vagy két éve hajtok abban terep szinű fox-ban, ami a képen is rajtam van. és azt kel mondjam kegyetlen jól bírja! igaz a boltban 35000 egy ilyen ,de én 10 ért vettem másodkézből egy tiszavirág életű endúróstól aki vagy 1x felvette aztán meg eladta nekem, mert be is fejezte. jópár négykézláb tolást meg földön fetrengést kipufogóégetést kibírt már. igaz ennek be van bőrözve nem műbőrrel rendesen ahol kell ! vagy 2-3 mm es marhabőrök vannak a belső oldalon. de lehet azt én rakattam rá a suszter haverommal 1000 ft ért. kb 100 évig birni is fogja azt hiszem.
persze ,hogy levetkőzik, mert az okosnak a hátizsákban van a vize . gondolom szomjas a kicsike . egyébként vik,ha belefujsz ivás előtt a csőbe erősen. akkor egy kis ideig magától jön az itatón a víz. de el ne mond senkinek.
figyu..én nem találom ezeket a képeket..ott.
valamit rosszul csinálok..tudom tudom..de azért segitcsetek már...
gecsa bálint linkeljetek már be az oldalt hol a többbi kép..fatert azt megtaláltam de emezeket nem...
vettem thawai egy b-star krossznadrágot..újat 10éert
egy motorozás volt vela fatárnál..az első nap és széthollott a fekete rész a seggén...
megvigasztaltak..azért 10ezer mert ilyen .felhivom rmc-t mondja azért akciós mert ki kell cserélni benen a fekete anyagot mert az önfosló-kivitelű..1500ért megcsinálják.
hát ez igaz is volt.. azóta a gatya cak párszor engedte el magát..de jó...
azt mondták azért kel la minőségi nadrág mert az nem agksziós!
de pl honnan tudod hogy jó..azért mert drága...3 hónappal azelőt ezek a gatyekok is 20onezer volt!
akkor 20ért vettem volan a szart. hát az király
Köszi a gatya infót srácok!
Ronis, nekem van egy tippem
Basszuk kimosni minden motorozás után, rászáradt sárosan meg elég könnyen szana szét megy minden a csizma is ezért mehet tönkre gyorsba, mert áll a sárban
elmegyek motorozni szép tiszta szakadásmentes ruhában, mikor haza érek meg log rajtam minden mintha megtépett volna a medve, ami mint tudjuk nem játék...
valami kurva voodura gyanakszom, vagy az erdő kapitánya tehet rola,... vagy... Viktor az oka!
Na, éppen hiányolni akartalak! Már a bepislogás is ritka részedről!
Remélem javulnak a dolgok arra felé is!
Esetleg ha lenne kis időd majd a mail-emre dobhatnál pár soros választ!
Köszi...
Gyakorló. Csak arra kell figyelni hogy ripstop anyagút vegyél, az egyrészt vékonyabb (jobban szellőzik, hamarabb megszárad), másrészt kicsit nehezebben szakad el (nyilván az sem fog túl sokat kibírni motoron, de legalább olcsó, 5-6ezer körül már kapni használhatót, újonnan).
Pl. http://www.reintex.hu/hu/nadra...
Amúgy nem tudom ti mit műveltek a ruháitokkal, igaz én "síkvidéki endurot" műveltem, de nekem rendeltetészserű használat mellett legfeljebb annyi baja lett a gatyámnak hogy itt-ott megolvadt amikor rám dőlt a motor...ami tényleg tönkrement (kabát, páncél, könyök- és vesevédő) az mind akkor történt amikor levágták rólam a mentősök
amugy láttam már románban srácot, aki mellesleg rohadt jol ment , ilyen átszabott terepszinű munkásgatyában motorozni... térdére meg a seggére volt varrva jo nagy plussz erősités, meg a szára volt becsövezve...
soha nem vennék anyi pénzért nadrágot, nincs az az isten..
pedig ah rá gondolok...
eszembejut
nem tudja a buksi hogy ezzel időt veszít
http://poze.cluboffroadhunedoa...
az fasza.. de még mindég nincs meg az a kép ahola szebbik énem nem látszódik, mert a sisak nincs a fejemen
az elsőt megtaláltam.. a többit nem ..azt csak miattad tudtam megnézni
szali..há örüllyé inkább
Olyan volt csóri gatya,mint a szita.Legalább hamar kitalált belőle a fingszag!
http://poze.cluboffroadhunedoa...
h
ttp://poze.cluboffroadhunedoa...
Alul van lapozás, ha képre katt, akkor felnagyul, jó nézegetést
valamit rosszul csinálok..tudom tudom..de azért segitcsetek már...
gecsa bálint linkeljetek már be az oldalt hol a többbi kép..fatert azt megtaláltam de emezeket nem...
vettem thawai egy b-star krossznadrágot..újat 10éert
egy motorozás volt vela fatárnál..az első nap és széthollott a fekete rész a seggén...
megvigasztaltak..azért 10ezer mert ilyen
hát ez igaz is volt.. azóta a gatya cak párszor engedte el magát..de jó...
azt mondták azért kel la minőségi nadrág mert az nem agksziós!
de pl honnan tudod hogy jó..azért mert drága...3 hónappal azelőt ezek a gatyekok is 20onezer volt!
akkor 20ért vettem volan a szart. hát az király
Ronis, nekem van egy tippem
Basszuk kimosni minden motorozás után, rászáradt sárosan meg elég könnyen szana szét megy minden
elmegyek motorozni szép tiszta szakadásmentes ruhában, mikor haza érek meg log rajtam minden mintha megtépett volna a medve, ami mint tudjuk nem játék...
valami kurva voodura gyanakszom, vagy az erdő kapitánya tehet rola,... vagy... Viktor az oka!
Remélem javulnak a dolgok arra felé is!
Esetleg ha lenne kis időd majd a mail-emre dobhatnál pár soros választ!
Köszi...
Pl. http://www.reintex.hu/hu/nadra...
Amúgy nem tudom ti mit műveltek a ruháitokkal, igaz én "síkvidéki endurot" műveltem, de nekem rendeltetészserű használat mellett legfeljebb annyi baja lett a gatyámnak hogy itt-ott megolvadt amikor rám dőlt a motor...ami tényleg tönkrement (kabát, páncél, könyök- és vesevédő) az mind akkor történt amikor levágták rólam a mentősök
itt az oldalon is vannak jopáran, keresgélni kell.