Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
Fárasztó a pálya takarítás kis kézi fűrésszel
Utána még félig felmentem rajta és elég is volt
Két pont meglepetést okozott, elsőre nem tudtam megoldani illetve amikor sikerült is elég nyögvenyelős volt
Még képlékeny a dolog
Szevasztok. Mondjatok már okosat ti csak jobban tudjátok. Ajánlottak most 450 gas gas-t Na sok jót nem tudok róluk. Megéri venni 4T -be gas gas-t? Mondom megkérdezem lássak tisztán. És nem tud valaki olyat ahol beszámolnák a motoromat és Tudnék venni egy EC 300-ast?
itt megrohadunk a napon annyira meleg van...ha ideérne 10perc alatt az az eső,vissza se mennék melózni

Riki 7végén merre mentek? kéne egyet hajtani a BerG-gel

am a ktm is husaberg akar lenni..az éjszaka magára rántotta a berg idomokat
Mocskok ezek.De akit kellene,azt nem basztatják!
te már így is az vagy Bálint :) amúgy az öreg jól választott! az új ossával megy.
ha öreg fütyi leszek igy fogom nyomni jehhh...
reggel 7 től ömlik az eső ...most talán elállni látszik...de jó sok víz lejött....leverte a port a dagobah rendszerről.....

fajin már csiporognak a madarak....hmm motorozásszag van ....menjetek ti legalább mehettek....
előlről is....

4 éve kínlódunk ezzel az aktussal....
hát úgy keltkezik a nyomás a hűtőrendszerben , hogy a belső égésű motor hőt is termel (be kell hozzá indítani) ...ez melegíti a hűtővizet ...az a melegre változtatja a térfogatát ..és mivel ez a víztér zárt rendszerként funkcionál a hűtősapka szelepének nyomásértékéig ..... innen a nyomás...az csak 1.1. 1.4 1.8. 2.0. 2.1 (sapkáktól függően) ilyesmi nyomásértékeknél nyílik ki ..... a tágulási tartály ill. ha az nincs a világegyetem felé...a túlfolyón keresztül....de ugye a rendszernyomás az mindíg marad a sapka által szabályozott értéken mert ha kicsit kienged nyomás visszaesik sapkaértékre .....(kivéve ha leállítod és lehűl a motor)

ezt a nyomást azért erőltetik mert lehetne nyitott rendszer is ..de ott már a100 C-fokon forr a víz...itt meg mivel zárt mint pl.a kukta később forr meg ugyanaz a hűtőfolyadék......
ilyesmi miatt van a nyomás...
Jó Morgentet
Ha van túlfolyód, hogy keletkezik nagy nyomás?
Nekem kinyomni szokta a túlfolyóba, amit tettem rá, meg onnan visszaszívja, ahogy hűl.
Persze lehet nálam a sapka sérülés miatt nem fúj el soha
Jó reggelt!
ezt már én se tenném fel a motorra... kicsit soknak érzem azt a majdnem 2,1-et...

szerintem már az 1,8-as is a véglet , persze kicsit később fuj le, de mikor lefuj akkor nagy intenzitással rendesen gőz állapotban van már a cucc...
jo reggelt..

nálunk a bevásárlás ilyen... én a gizgaz-al is max a boltig megyek tejért parizerért...
Reggelt. Na megcsináltak hátulról az apeh-ba?
az van vagy 2.07 bar az 1.4 alap helyett .....vízpumpaszimmering hogy örülhet.... már az 1.8 nak is örül... de amúgy fasza
cucc

jobb reggelt!
Szőrmók
eladó 4 db ilyen sapka.
http://www.btosports.com/p/CV4...
csak a 30 psi nyomásu ,azaz a legerősebb fajta ami létezik. amcsiból behozott ára 7500.- ft (ktm re való)
http://www.redbull.com/cs/Sate...

Ilyen LIVE-ot nézett már valaki? Kíváncsi leszek rá
Hy Bálint. Milyen az a dio amit hirdetsz. A bevásárlos? Amivel nem motorozott az Alian idomok nélkül a bányába soha,nem volt benne soha szöges gumi,meg hasonlok? A csajomnak akarunk venni vmi futkározni valo alacsony költségvetésü szörnyeteget.