egyébként viktor. én mondtam ,hogy nem tudok majd déva után hajtani legalább egy hónapig. sajnos ez így is lett, főképp amiatt ,hogy lettek bajok a motorrtal amiket kénytelen vagyok kijavítani. a pénzmalom lassan őröl sajna. de az egy hónapból nem akarok kicsúszni . még bevárom azt a két váltóalkatrészt és mehetünk. addig meg keress valaki spanokat oszt nyomassátok. amúgy a hátsó fékemnek is baszni kell valamit mert egy motorozás alatt félre koptatja a betéteket . ki vannak kopva a gumi ágyak abban csúszórészben. ezt épp tegnap hozták a tudtomra. és ,ha jól néztük még a dugattyúja is ferdén áll. annak is baszni kell valamit. az meg erősen bolt szagú lesz .
mindenki megy bajamarézni..racerok
én meg a csak arrol álmodom hogy 3 hét után újra hajtunk egy jót..de ahogy látom ez...
mert a kroccot meg már unom..kicsit...valami extrémebb kell
HÁ EZ ÉRDEKES
mindég változnak a dolgok.
most akkor 150sx exc 250x-wc-t vagy..gasgas 80asod lesz..akkó?
mire jó hogy a fekete doboz exc vagy sx vagy mi nem értem..de szerintem te sem.(a gyújts t máshova adja? akkor állítsd oda az s gyuszit..nincs más varia!elhiheted.se hal szenzor se póverfigyelő se gázállásérzékelő ..sem semmi..ez egy 2004sx és az exc is csak szikrát ad oszt lyaúnapot.
dont wörriálj..csak pali...ismétlem pali rakja össze gyári beállitásokkal. ...oszt jó lesz mint újkorában!
a hétvégi hajtás jó lenne de nekem lehet nem jön össze.
28adikán dolgozólodom.
csak 23-27ig (varásnapig)vagyok szabin..
mert indég az a kúrwa meló.
vik.ma megint palinál rostokoltam. basztattuk a váltómat. rendelnem kellett bele még két kis külső alkatrészt . sajna muszáj volt csillagkerék és egy csuszkamechanika. aztán ,ha minden igaz jó lesz . péntekre ,ha kibaszott nagy szerencsém van odaér kecskemétre. onnan valaki lehozza dél felé. én délután egy fél óra alatt összerakom. és, ha minden jól megy szombat vasárnap hétfő lehet hajtani a 3 napból legalább egyet! mert a többi része alkalmas hajtani. aztán ideér a fötengejsuly meg a membrán és a sapka de azok már csak ráadások lesznek. szóval a váltó legyen jó meg a karbi be lett lőve illetve a póver is jól lesz összeakasztva. amugy a 2012 es 150 sx gyujtás alaplapja és lendkereke dettó az én sx emé. még a cikkszáma is. durva hogy nem variáltak 2003 óta ezeken.. ráadásul még a köbcenti sem stimmel. azon sem csodálkoznék ha a 150 es fekete dobozát rá tudnám dugni az ujcsatlakozós 150 alaplapkiállására. és ugyanolyan lene a motor.
csak azzal a különbséggel, hogy így már kompatibilis lenne a 250 exc ujfajta fekete dobozával és annak csatlakozójával. amiből százával vana neten. mármint az alaplapom. nehogy vegyek egy bontott 125 vagy 150 sx alaplapot . petrus megkérdezhetnéd haverod megvane még neki és menyiért adná? és hogy vane 250 exc fekete doboza. mert én már nem fárasztom magam vele mer örökké leráz.
akkor kell valami nagy sokk, hogy visszarázódj
Kuplung kosár+lamellák csere? Mit szólsz hozzá?
Á az nem elég sokkoló, legyen ez, itt hagytam a picsába ahol a képen van, mert nem bírtam fellépni aki felismeri a helyet, keresheti ....
már semmihez ..de annó a fősuliban kellett... a folyadékelméletnél volt valami ha lyaúl emélszem.
azt hitted alkaridai megfigyelések
azt nem a turpina és a viz..primer ills zekunderkör ill az azt hűtő duna folyó vizéről kéne irni akkor
esszét elkúrtam
szóval a 231fokso viz nem báros!valami 30on bár körül van és azért van folyékony állapotban..és talán 180fokig hűl le a turbina után...igy rémlik mert a 2001es év már régen votl mikor is irtam ebből a féléves házi-beszámolómat
szóval... az fontos hogy a hő elvonűás miatt a viz folyadék állapotban legyen!
és a viz gőz nyomás görbén kiderül hogy talán 280foknál (vagy 320 már nem emlékszem..) magasabb hőfokon és 50venen bár felett már nincs mit tenni..gőzzé válik a viz hiába emeled a nyomást fel fog forrni..gőzhalmazállapotba kerül
szali ezt próbálja elérni .
vick vót vick vót.
szali nyugi.
az kb hogy +1,4re emelik a nyomást az egy olyan kb115-120 fokot jelent. az hogy 1,8 bárra az olyan +5 fokot ..talán az 2,1 az meg még egy 5 fokot..de ez nem 100%csak az emlékek igy rémlenek..mit a régen volt endúrós racerhaverokkal történt hajtásokról az emlékek..a tháwoli emlék fos-lányok..
talán igaz sem volt...most mind punnyad, lapit, sapkátárul meg ilyenek .
déw
nálad a pont.
azért rugós hogy a rázkódó benya neütöhese feleslegessen a tűt..mer amúgy rugó nélkül is biztossan bezárt..
a gs 250ktmben már kiherültem a rugót mert az ha bekopik bizonytalan zárást csinál..de ruugó nélkül is jól ezlár..csa ka szintet hozzá kel igazítani.
ronis én szeretem a kutyát..de pl..a diszót ill a marhát jobban
a fransziák a macskát szeretik..meg a csigátbálint meg a szííp kutyát kat(cat=macsga:-)
hát az tuti az 1.8as az jó...bálint
hát ilyen szar videó a racéról..4 éve nem készült.-)
az előző háromról..főleg a 2dikról geci jó videók vannak...de ez a 4dikről ez laúszar
pedig tuti hogy videó és képanyaguk annyi van mint a kotera...
miért kellet ez
a vizforrás és a nyomás viszonyairól..(essszé)
a himalályában 6ezer méter felett a teát max 60-70fokig tudják főzni mert utána a viz forrsnak indul!
a paksi atomerőmű reaktorában 231bár a viznyomás a rekator és a turbina közötti részen.
Hoztak nekem ma egy KEIHIN PWK 38 as karbit, hogy lessem meg a benya szintjét. Most először találkoztam olyan tűszeleppel, aminek rugós pöcök van a végén, az mire szolgál? Előre köszönöm az okosítást
Lezárja ez is a benzint, csak zárás után az úszó tud még feljebb menni, mivel a tűszelep végén rugós bizbasz van, remélem sikerült leírni, mire gondolok
Egyébként KTM EXC 360 ból való.
sajnos nem jó rá a cucc... más az ülés is, idomok rögzítése,tank kialakítás is,csak a fejidomot lehet rátenni,meg a hátsó sárvédő egyezik
pedig már átszereltem volna
Köszönöm az elméleti beszámolót
Zárt rendszer esetében kapisgálom, de ahol túlfolyó van, ott nem zárt a rendszer nekem a sapinál sose nyomott el, amíg jó volt addig se mindig kinyomta a földre a túlfolyón, most már meg a tartályba
Egyébként meglepő hány idős faszi endúrózik és sokkal jobban mennek fiataloktól
Egy csak a bibi, ha ott borulás van, akkor az már gáz
Még fiatal vagyok, még is megrepedt a kisujjam, pedig nem estem nagyot...
Anyagi vagy egészségügyi gond?
Jó estét a többieknek is!
kukuccccs
egyébként viktor. én mondtam ,hogy nem tudok majd déva után hajtani legalább egy hónapig. sajnos ez így is lett, főképp amiatt ,hogy lettek bajok a motorrtal amiket kénytelen vagyok kijavítani. a pénzmalom lassan őröl sajna. de az egy hónapból nem akarok kicsúszni . még bevárom azt a két váltóalkatrészt és mehetünk. addig meg keress valaki spanokat oszt nyomassátok. amúgy a hátsó fékemnek is baszni kell valamit mert egy motorozás alatt félre koptatja a betéteket . ki vannak kopva a gumi ágyak abban csúszórészben. ezt épp tegnap hozták a tudtomra. és ,ha jól néztük még a dugattyúja is ferdén áll. annak is baszni kell valamit. az meg erősen bolt szagú lesz .
én meg a csak arrol álmodom hogy 3 hét után újra hajtunk egy jót..de ahogy látom ez...
mert a kroccot meg már unom..kicsit...valami extrémebb kell
mindég változnak a dolgok.
most akkor 150sx exc 250x-wc-t vagy..gasgas 80asod lesz..akkó?
mire jó hogy a fekete doboz exc vagy sx vagy mi nem értem..de szerintem te sem.(a gyújts t máshova adja? akkor állítsd oda az s gyuszit..nincs más varia!elhiheted.se hal szenzor se póverfigyelő se gázállásérzékelő ..sem semmi..ez egy 2004sx és az exc is csak szikrát ad oszt lyaúnapot.
dont wörriálj..csak pali...ismétlem pali rakja össze gyári beállitásokkal. ...oszt jó lesz mint újkorában!
a hétvégi hajtás jó lenne de nekem lehet nem jön össze.
28adikán dolgozólodom.
csak 23-27ig (varásnapig)vagyok szabin..
mert indég az a kúrwa meló.
csak azzal a különbséggel, hogy így már kompatibilis lenne a 250 exc ujfajta fekete dobozával és annak csatlakozójával. amiből százával vana neten. mármint az alaplapom. nehogy vegyek egy bontott 125 vagy 150 sx alaplapot . petrus megkérdezhetnéd haverod megvane még neki és menyiért adná? és hogy vane 250 exc fekete doboza. mert én már nem fárasztom magam vele mer örökké leráz.
akkor kell valami nagy sokk, hogy visszarázódj
Kuplung kosár+lamellák csere? Mit szólsz hozzá?
Á az nem elég sokkoló, legyen ez, itt hagytam a picsába ahol a képen van, mert nem bírtam fellépni
hűlt helyét fogja találni, 3.ra csak feljutottam
azt hitted alkaridai megfigyelések
azt nem a turpina és a viz..primer ills zekunderkör ill az azt hűtő duna folyó vizéről kéne irni akkor
kérem a moderátort hogy zárja ki..mit képzel az a paksi-tapsi..ki ez valami telyafőző szag-kommendátor
szóval a 231fokso viz nem báros!valami 30on bár körül van és azért van folyékony állapotban..és talán 180fokig hűl le a turbina után...igy rémlik mert a 2001es év már régen votl mikor is irtam ebből a féléves házi-beszámolómat
szóval... az fontos hogy a hő elvonűás miatt a viz folyadék állapotban legyen!
és a viz gőz nyomás görbén kiderül hogy talán 280foknál (vagy 320
szali ezt próbálja elérni
vick vót vick vót.
szali nyugi.
az kb hogy +1,4re emelik a nyomást az egy olyan kb115-120 fokot jelent. az hogy 1,8 bárra az olyan +5 fokot ..talán az 2,1 az meg még egy 5 fokot..de ez nem 100%csak az emlékek igy rémlenek..mit a régen volt endúrós racerhaverokkal történt hajtásokról az emlékek..a tháwoli emlék fos-lányok..
talán igaz sem volt...most mind punnyad, lapit, sapkátárul meg ilyenek
Majd lesz videó, várjál, vágott videóhoz kurva sok idő kell
nálad a pont.
azért rugós hogy a rázkódó benya neütöhese feleslegessen a tűt..mer amúgy rugó nélkül is biztossan bezárt..
a gs 250ktmben már kiherültem a rugót mert az ha bekopik bizonytalan zárást csinál..de ruugó nélkül is jól ezlár..csa ka szintet hozzá kel igazítani.
ronis én szeretem a kutyát..de pl..a diszót ill a marhát jobban
a fransziák a macskát szeretik..meg a csigátbálint meg a szííp kutyát
hát az tuti az 1.8as az jó...bálint
hát ilyen szar videó a racéról..4 éve nem készült.-)
az előző háromról..főleg a 2dikról geci jó videók vannak...de ez a 4dikről ez laúszar
pedig tuti hogy videó és képanyaguk annyi van mint a kotera...
miért kellet ez
a vizforrás és a nyomás viszonyairól..(essszé)
a himalályában 6ezer méter felett a teát max 60-70fokig tudják főzni mert utána a viz forrsnak indul!
a paksi atomerőmű reaktorában 231bár a viznyomás a rekator és a turbina közötti részen.
Lezárja ez is a benzint, csak zárás után az úszó tud még feljebb menni, mivel a tűszelep végén rugós bizbasz van, remélem sikerült leírni, mire gondolok
Egyébként KTM EXC 360 ból való.
pedig már átszereltem volna
Zárt rendszer esetében kapisgálom, de ahol túlfolyó van, ott nem zárt a rendszer
Mióta pipázol te?
Egyébként meglepő hány idős faszi endúrózik és sokkal jobban mennek fiataloktól
Egy csak a bibi, ha ott borulás van, akkor az már gáz
Még fiatal vagyok, még is megrepedt a kisujjam, pedig nem estem nagyot...
Sikerült rászerelni minden gond nélkül?