Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen.
illetve
nem.
érted?
na ez az.
ez az.
na
ilyen vidik milyért nincsenek a dévai racéról?
hó de jó. és jól is adja vissza a kép.....fasz a hely..
nagy R ahogy kell úgy csinálja.

mesélte hogy a szalagozás az olyaan szinten volt gáz hogy azt el sem hinném.
mikor összeért a két nyom akkor nem lehetett tudni hogy az a nyom ..a főnyom a B..az most akkor jobbra kell menni rajta vagy balra...
mert ugye oda vissza mentek a két nap a fákra fel volt festve a jel..de mind két oldalra...
szóval tudtad hogy a racenyomon vagy..csak azt nem hogy merre kéne menni..pedig az is fontos lehet....ne...ugye?
uyghogy mindenki eltévedt..sok embernél cskpontkihagyás is volt és mégis... a sorrendet izaságosabban megállapíthatták volna ha csak egyszerűen egy kalapból este kihúzgálják azt a 25 A ill 40 B racer nevét.
képzeld gabesz... ha déván thawai mérges voltál mert kivették a helyet ahol nem tudtak felmenni a sokak neked meg még fel kellett..és ezért ez nem kicsit igazzsáktalan!képszeld már el hoyg mindenki össze vissza megy és a végén az idő meg a wak szerencsén múlik...
biztos hogy maga a motorozás az jó volt..de a racénak az az egyik lényege hogy nem kell foglalkozz semmivel csak mész és a végén mondanak egy időt...
volt olyan hely hogy felküldték öket a csekponttól valahova.. valami szopó hegyoldalt és kiderült a tetején hogy tévedés volt vissza kellett menni...dee a chek pointon meg azt mutatták arra fel...
hát én kihúzta volna a szemöldököm... szemceruzával ha a 100lyuróért ezt kapom.
mert amúgy meg mondták hogy mocskos jó volt..a terep a nyomvonal minden..csak ez a kiszalagozás nem igazán volt racerbarát.
és persze a vizes sáros sziklák sem csusznak..
hát ez nem biztos.
há lhet hogy sírva bújkálnék a kempignyóban az este mert mindenhol benyalnám ...ti meg elsőre
és kapnám este a fejmosást..meg az ugatást
faternál viszont jó.
ott még agyig eső után sem változik a talaj nem úgy mint itt...
sőt én azt vettem észre thawai hogy esőben könnyebb a sziklákon mert lemossa a port és jobban fog.
ill nem fáradsz el..mert hűt az eső
3:50-től nagy R a felmjárón
egy kis nagybányai feljáró
http://youtu.be/4fHuGL9iNQ4
ajp a fajtája a munkahengernek? akkor bittos nem jó
szerintem a karok is ajp-s gasgas-ra valok, meg a kipufogo gumi ,láncvédő is...
azok a hebo karok milyen munkahengerre valóK? brembo? nem lehet jó a ktm-re? az a baj,neked a 525 is magura van igaz? nem tudod ránézni egy brembo munkahengeres ktm-re,hogy jó-e?
lenne már egyszer annyi pénzem,hogy elmenjek veled a zarándba...én akarom azt a kínzást amit ott kaphatok...legalább a videón hallanátok is ahogy szidom Viket vagy csak úgy szentségelek,mert olyan hülye voltam hogy elmenjek velük...de komolyan én elmennék,de még ma sem jutottam el a tervezett helyszínre,társ és vezető miatt...ilyen ez itt a keleti régió...Rikiék is tegnap már elmentek,azért nem voltam velük,mert a mára pörögtem...a semmiért...de megmaradt a rászánt lé...a faterrel beszéltem...mondta hogy lesz vmi hajtás 2 napos(9-10)...ha van kedvünk menjünk ki...mert még én ugye nem voltam ott felétek,vagy a biharban... kecsegtető!
nem tud valamelyikőtök egy rendkivül olcso, de jo robogot.. leginkább féláron ...
ezt látni kell..átélni nem a kellemes dolgok közé tartozik
ez a kép a kedvencem.
a pöstiek a sokak erre futottak rá..
pösti beszélegetés reggel az indulás előtt:
hú bakker ezekkel akartok menni..hát ezek kecsöpre fogják rángatni a motorokat az erdőbe...
és aki velem jött az tényleg kecsöpre is rángatta a motort...a néhol még fagyott , erőssen sáros talajban
szóval erre a kinézetre sokan ráfutottak már..mert kissé megtévesztőleg hatolok élőben a bazimodó
amikor az ember nem csak szép,de okos is!
te pszichologus terrorista...
a barátság másik szemszögből.
ez is a kiképzés része.
pszihikai terrror alatt hogy mennek azok a dolgok amik amúgy simán..+ha sár is van akkor kikészül a paraszt a zarándba gyorsan
amit még megturdtam a egszthrém baja maréról...
vége lett!..
és a második nap az az első nap volt visszafelé..!
kevesebb eltévedés ...de teljesen új kihivásokal mégis méterre ugyan ott!
hát ha déván.(miközben dévához semmi köze..kb annyi mint budapestnek komáromhoz)szóval ghelariban... ezt is igy csinálták volna.. lett volna szopás másnap az tutti.
olyan szopás amit a föld nem látott a hátán....
de érdekes lett volna kőkeményen
kiscsuka, engem érdekel tartaléknak, persze ha majdnem ingyé adod...
nincs nagyon megkopva? nem lötyög?
na igen.. azt lőki a sodert... egy idő után már a legbékésebb birka türelmű embernek is az idegeire tud menni...

ezért jobb ha meg se állunk ,csak megyünk, ugy legalább nem hallani mit karattyol..
pl aki biztossan kimaradt...a felsorolásból..az zoo-lika..
a gáz gasz fórum örökös lakója .
hát öt sem felejtem ki...csak vegyen egy motort amit karbon-tart...és ha kérdeznek valamit akkor ő is vegye a áradtságot ..mint gasgas fórumlakó..!és irjon már ha gazgaskérdés van ugye!nem leszqrni a öbbit csak beugatni..egye..
mer itt volt mszíthomasz... a gőzmozdony... és kérdezett gasgas okosságot és...és zoo-lika baszott válaszolni...mert ő is olyan mint akiket itten utál a fórumról?hát nem tudom ...de un ki.
csak a telok kelletek volna belőle...te..
ill lehet még fejlődni..úly emberekkel!
más csoportokból érkezőkkel akik teljessen más technikával oldják meg ugyan azt amit te! a végeredmény ugyan az de teljessen más elérési útvonal miatt..egy új dolgot fedezel fel.
jobbaktól..ügyesebbektől nem mindég!
mert ha nem oktat..és te csak azt látod hogy ö már ott sincs te meg ott szopol..hát attól nem sokat fejlődsz.
én pl a racén fejlődtem...a tudásomban nem is de a hitben..na abban nem kicsit..
a szakadékos lejárónál.
na ott volt áttörés nem kicsi..de ahogy hallottam másnál is.
mert ott pl ha nincs kijelőlve hogy arra le..ill nem tudom hogy aki előttem volt..az már mind lement ott hisz nem áltak ott tömegével tanakodva ezt hogy is kéne csinálni
szóval ott a hit.. az a hit hogy elhiszem hogy képes vagyok rá...a tudás meg utána-vagy a wak-szerencse -igazolta a kishitűségemet.

ezért is várom a következő csoportos hajtást innen seggedről(akik nem is szegediek.hahahahaha
+még...Dr alpesi ...krisz görcs...mami..josi..nagykutya nagy R és akit még oda fú a szellő...szóval alig várom hogy újra a tanulás mezején ostromoljuk a kihíwások tömkelegét.
nem kifelejtvén zozit-mx tibit bálintot és akivel valaha ia együtt hajtottunk