Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy gratula az utánpotlásnak...
vagy viktor után szabadon...

gut morgen ich mache

bár nem tusdom hogy kell megcsinálni a joreggelt... tán háturru..
gut morgen
lyaú napot csíínálok
déw.
tanitásról anniyt...
mindég csak egy kicsivel tudsz többet hozzáadni amásik tudásához..ha mindent el kell magyarázni és nem képes arra az ember hogy mielőtt elreptertné a motort a gecibe vissazengedje a gázt..hát akkor előbb azt tanitcsjasd meg hogy ha már az elsőkerék a hátsó kerék felett van és már mögötte akkor ne húzon még gázt..ugye.

minek kell lenyomni az első kereket egykerekezés előtt
lya hatodikba..hát az biztos azért hatodikba nem árt egy kis rásegités is...de 5dik sebességfokozatig... ha belepumpálnék egykerék előtt akkor tuti a motorreptetés ill pofáraesés az egykeréken elszáguldó motor mögött.... ezzel a rövid áttétellel még ötben sem pumpálom meg az elejét. mert hú bakker sokáig akarok még motorozni
ugyan ki és mi a bánatos fasznak szponzorálna ? lófaszba se vagyok egy ezeréves fostalicskával.
de nem is kell senki szaros pénze . én ugyan nem szopkodom senki faszát egy pár forint alamizsnáért. arról nem is beszélve ,hogy lassan jó ha kéthavonta egyszer ráülök a motorra. inkább kimegyek horgászni meg kajakozni . felesleges pénzkidobás az egész . látom egyesek micsoda vagyonokat ráölnek erre a motorozásra. hetente új motor stb csak úgy repkednek a százezrek ide oda .... aztán egy sima dévai versenyen az első nap nem tudnak végig menni annyira balfaszok... besírnak és kitalálnak mindenféle képtelen magyarázatot. utána meg teleírkálják a facebookot a sztoriaikkal micsoda nagy ászok.... muhahah be kell fosni ...

egyébként ha esetleg volna olyan marha akinek van kidobni 1.5 millája az ne fogja vissza magát! szaladjon el egy ktm boltba és vágjon hozzám egy 125 berget izibe. talán elböffentenék egy köszi havert . de utána nekem ne csipogjon mit meg mikor vegyek föl és milyen színűt .
Nem vagyok jó okító, még abban se, amit tudok, mert nem mondok el mindent, csak rész dolgokat ami eszembe jut, az meg sokszor kevés az egészhez
Múltkor mondtam egy srácnak, hogy menjen fel a lépcsős feljárón, hogy a lépcső után húzzon nagy gázt, ne előtte, mert akkor repül és lendület elveszik, csak azt elfelejtettem mondani, hogy húzza rá magát a vasra előre, meg is lett az eredménye, dobott olyan hátra szaltót, hogy a motor a párhuzamos árokban kötött ki
Volt ami sikerült, mondtam egyik srácnak, hogy ne csak a gázt húzogassa, hanem nyomja meg előtte az első telót is, ráérzett azóta szinte bárhol bármikor felveszi a motor elejét
De erősen meggondolom ezt az okítást
Akkor most bejött neked is ez a két szék közül a földre ülés,mint a múltkor nekem.
Te voltál már vele, csak jókat tudsz mondani
Tudom a lényeg, "Romániát, csak Romániában lehet megtanulni"
Lotózzunk
Ha nyerünk tuti motorozás lesz az élet
Mennyi zsét el tudnék cseszni motorozásra

Komolyan fontolod az ekkori hajtást?
Van valami infó, milyen szintű/nehézségű lesz a kiszemelt terep?
Ricsi, ti mentek?
Te mész megint valamelyik race? Simán széponzorálhatnának megint, DEVA-n már bizonyítottál
Tényleg Szalit szponzorálja valaki saját magán kívül?

Ezek szerint versenyzésre is adta a fejét?
Sok sikert neki!
A motort kellett volna utoljára kivinni, lábon
Jó estét!
én aztat nem tudom
ne tudjátok meg hogy szenvedek,nincs motor,uram meg szétmotorozza kint a popóját ráadásul az ÉÉÉÉN motorommal nem irigység szól belőlem de én is akarok máááááááááá menni!
na most mégegyszer elolvasom az irományodat
másodszorra megértem..meg visszaolvasok
Jajj ,képek,de csak szlovákból,itthon nem fotóztunk
Csapattárs zoozee bátyóval megint együtt nyomtuk Nincs elveszve,nyugodjatok meg
nemtudom hogy lötyög e mert sose votl motoron a 250eshez adták mikor vettük annyi látszik rajta hogy a kihajtáskor az ütköző része már megvan kopva szóval jobban hátrahajlik mint az új
Írjak?Mán megint az lesz,hogy jajj,telókép vagy eredmény
NA,most legyen eredmény
Szlovákia, utánpótlás 50 ccm , Apágyi Márk ,9.hely
Nyársapát:UMX2 , Pető Ádám összetett 8.hely (mentség: a bukták után is szépen motorozott )
UMX2 : Tóth Józsi összetett 3.hely
Gratulálok mindannyiuknak
Sajnos volt nagy baleset is
ajp re való
ronis manka..irjatok me bajság lesz!moderáltanak mindenkit
én azt mondomnyóc..de én 4t ktmes vagyok viszont segg-ítő kéz.
zoo-lika is irjon
Üdv! GASGAS ec 250 (2002) mennyi a gyári kompresszió érték?

Választ előre is köszi!
komolyabb versenyen nyilat szegelnek a fára az mutatja az irányt is, a három szin pedig a nehézséget ahol szétválik a nyomvonal.. ..piros-kék-sárga, : első-másod osztály senior..