nekem meg kell egy sxesz(pösze sxs)
szóval egy esikszessz doboz hogy a kis lágyan simuló sx 5 huszon 5 még dúhhrvább legyen
mert én meg nem szeretem ha lágy és krámes..csak ha
rigójancsi szeletről van szó ill a reggeli szarásról...
mert ez a két dolog azért legyen lágy és krémes...
de ne a ktm sx 525 mert ez nem egy lyakobsz kaputcsinó
lya.
elfelejtettem rályairni..
szali nem hülye..
a fekete dobozra oréndzs sárgával ird fel neki hogy eikszcély fasztori részing..akkor biztos elhiszi a gyagyás hogy ez exc feketedoboz..meg még azt is,hogy ettől lett jobb a motorja ami ugyan olyan mint előtte volt 6 évig
hali zsolti.
5.40nél indul
6.00 tolás kezdődik 2110mről
6.20nál kell befordulni a szakadék felett
6.35 már lehetett gurulni a nagy kövek közt.
7.00nál állapitja meg hogy ez a hely több mint sokk.
de még eztán jöt a szopás
600m füvesben lefelé kb 60-70méterenkén párkánya,honnan újra elfordulni másfele,mert mindég szakadékba jutottunk
azt mondta soha többet de ha eljutunk oda az első nap végén ott jövünk haza
mert az egyik párkány után egy füves megindító lefelében.. átbukta ma bergen rá egy lapos sziklára placccs ahonnan még tovább pattantam ..majd 10m zuhanás után 10 körömmel kapaszodtam meg a füves hegyooldalt...
ott halt meg a berg kipudogója
de végül is a 3kilóba ez is belefért
szali. én csak izsmeretlenekkel szeretek beszélni..veled is ezért dumcsizok jókat..mert mindég egy új felettébb ismeretlen oldaladról mutat-kozsol . .
zsolti kapsz egy tizest ha egy ugyan olyan sx feketedobozt sózol rá.thnx
lehet érdekel. ha lesz újfajta alaplapom ,akkor össze bírom dugni őket. nekem nem kell elmagyaráznod miért más. ,de viktorral nyugodtan trécseljetek ,imád" ismeretlenekkel" telefonálgatni . neked pedig köszi a választ! ha aktuális jelentkezem.
ja .
a talaj meg igen szalonnás lesz..mert ez az eső ez kint a zarándot is locsolta minden nap .
felrakhatnék egy új fumit ..de még a az egyracés gumit is sajnálom ezért a nagyon kopott van fent ..de tudod melyik az az agyonkopott,de azzal a múltkor sem kellett rám sokat várni..senkinek
szia
sztok.
hát zsolti. kicsit vártam azt hogy elmagyarázod azt hogy miért jobb az exc fekete doboza mint az sx-é..de még várok...
taniccs mester.
szali nyugi..nem motorozás miatt hivtalak....de már megoldottam.thnx
a hajtások miatt nem aggódik...minek..megyünk ha megyünk ha meg nem akkor marad a krocc.
amúgy most épitkezem..ablakáthelyezés..ajtóberakás stbstb tbc.
még holénap fel kell raknom a simitó vakolatot mert ma már nem volt rá erőm.
meg a nagyvizkerék prolyekt is a műhelyben van...csak a szaki a ki a berget is csinálta pont elment szabira.. ez az ember aki meg átvette..háááát..remélem jó lesz...és nem kúrja el a gyári mikor másolja
de hétvégére kész a gép is meg a garage is pihen...
Felénk semmi nem esett
Mondjuk 50cm eső nem hiányzik 1 óra alatt
Az nem semmi, ami még volt benne, lelopják a visszapillantó tükröt nemsoká szerintem a motort sem lehet az utcán hagyni, reggelre kiveszik belőle a blokkot
Jó hogy nem nézek híradót, semmi pozitív hír nincs benne, csak a sok lelki terror, rengeteg negatív és félelemkeltő hír...
ebben a formában úgy betiltanám, mint a huzat.
csak benéztem ide mert régen "jártam" itt
de annyira elfoglalt vagyok hogy csuda,soha nincs 5 percem sem
megszületett a barátnőm kisfia,Zalán...most nála is sokat vagyok és mégtöbbet leszek mert az anyukának be van gipszelve a keze,alig tud valamit csinálni
a tegnapi kávézos enduros értekezlet jo volt...
és akkor nem is panaszkodtam.....
szóval egy esikszessz doboz hogy a kis lágyan simuló sx 5 huszon 5 még dúhhrvább legyen
mert én meg nem szeretem ha lágy és krámes..csak ha
rigójancsi szeletről van szó ill a reggeli szarásról...
mert ez a két dolog azért legyen lágy és krémes...
de ne a ktm sx 525
elfelejtettem rályairni..
szali nem hülye..
a fekete dobozra oréndzs sárgával ird fel neki hogy eikszcély fasztori részing..akkor biztos elhiszi a gyagyás hogy ez exc feketedoboz..meg még azt is,hogy ettől lett jobb a motorja
5.40nél indul
6.00 tolás kezdődik 2110mről
6.20nál kell befordulni a szakadék felett
6.35 már lehetett gurulni a nagy kövek közt.
7.00nál állapitja meg hogy ez a hely több mint sokk.
de még eztán jöt a szopás
600m füvesben lefelé kb 60-70méterenkén párkánya,honnan újra elfordulni másfele,mert mindég szakadékba jutottunk
azt mondta soha többet de ha eljutunk oda az első nap végén ott jövünk haza
mert az egyik párkány után egy füves megindító lefelében.. átbukta ma bergen rá egy lapos sziklára placccs
ott halt meg a berg kipudogója
de végül is a 3kilóba ez is belefért
szali. én csak izsmeretlenekkel szeretek beszélni..veled is ezért dumcsizok jókat..mert mindég egy új felettébb ismeretlen oldaladról mutat-kozsol
zsolti kapsz egy tizest ha egy ugyan olyan sx feketedobozt sózol rá.thnx
a talaj meg igen szalonnás lesz..mert ez az eső ez kint a zarándot is locsolta minden nap
felrakhatnék egy új fumit ..de még a az egyracés gumit is sajnálom ezért a nagyon kopott van fent ..de tudod melyik az az agyonkopott,de azzal a múltkor sem kellett rám sokat várni..senkinek
sztok.
hát zsolti. kicsit vártam azt hogy elmagyarázod azt hogy miért jobb az exc fekete doboza mint az sx-é..de még várok...
taniccs mester.
szali nyugi..nem motorozás miatt hivtalak....de már megoldottam.thnx
a hajtások miatt nem aggódik...minek..megyünk ha megyünk ha meg nem akkor marad a krocc.
amúgy most épitkezem..ablakáthelyezés..ajtóberakás stbstb tbc.
még holénap fel kell raknom a simitó vakolatot mert ma már nem volt rá erőm.
meg a nagyvizkerék prolyekt is a műhelyben van...csak a szaki a ki a berget is csinálta pont elment szabira.. ez az ember aki meg átvette..háááát..remélem jó lesz...és nem kúrja el a gyári mikor másolja
de hétvégére kész a gép is meg a garage is pihen...
mostanában meg inkább németet tanulok
Mondjuk 50cm eső nem hiányzik 1 óra alatt
Az nem semmi, ami még volt benne, lelopják a visszapillantó tükröt
Jó hogy nem nézek híradót, semmi pozitív hír nincs benne, csak a sok lelki terror, rengeteg negatív és félelemkeltő hír...
ebben a formában úgy betiltanám, mint a huzat.
de annyira elfoglalt vagyok hogy csuda,soha nincs 5 percem sem
megszületett a barátnőm kisfia,Zalán...most nála is sokat vagyok és mégtöbbet leszek mert az anyukának be van gipszelve a keze,alig tud valamit csinálni