Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kétezer kilences széria nagyon lyaúú.
azoknál a faridom már egybe van mind a kátélyemeknél..de talán az már 2007től olyan
a sikszdélyz..hát az azért mert az se nem ötnapos se nem hétnapos az a
hatnapos
nekem eddig volt mindenféle motorom..két kávászáki kivételéve(kx 420 és a kx 500)mindegyik kátélyem,tehát Én aztán a megfelelő válasszal jövök neked (egyik kátélyemem sem volt hatnapos,de
a gasgas a hatnapos féle dumát a mattinghofenből nyalta ki.
ami azt jelenti redi ut rész alapból de pl a hatnaposra nem kész...ugye és ezért csináltak egy redi tu rész szikszdélyzi változatot is
szóval a gázgasnűál is ..
blokkvédő hűtővédő kézvédő..meg ilynek rajta meg persze valami fasztori fmf dob..meg ilyemi.
mert amúgy nme is tudnál vele menni.hahahha

figyu mindenki..segillyetek különben szól zóó likának aki kimoderál mindenkit innen a faszba..főleg zsu..mankia mega többi gazgasz mentes buzi lapítsa föl az írásait ide ..azonnal:-)
válaszolva a kérdésedre , csak a matricában más, és van rajta alapbol kartervédő, meg hűtővédö...ennyi..

azt meg ne hidd el alapbol hogy az a fasza motor amire oda irják hogy ennyi-annyi kilométer és még bontatlan a blokk... ergo nem csináltak rajta semmit csak hajtották...
márpedig ha már egy dugot vagy hajtokart cserélek az már megbontott blokk szerény véleményem szerint....
a biciglimen volt az az ora, gondoltam átrakom erre... bár magamat ismerve mindig a hátizsákban lesz..

amugymeg mér olyat hogy legnagyobb sebesség.. az ilyen főldutas motorosoknak mint én az igen fontos amugy mivel menőznék a fagyizonál..

kimegyek délután ide a kispályára lehet még 30 km/h-ig is kilendül..

namegaztán mér elégetett zsirt, meg kaloriát, és hasonlok, igaz hogy ugy kalkulál hogy én azt bicajjal tekertem le valami hegynek felfelé.. de a lényeg a placebo, délután ránézek ott villog ma is leadtam 16 kilot és 12 000 kaloriát..
jo reggelt mindenkinek igy Orbán napján... gondolom ilyenkor az Orbánfilok nagy ünnepséget rendeznek grillezéssel...
na kérdéssel fordulok megint hozzátok. (tanuljak mindég kicsit)
Miben különbözik a sima Ec 300 és a Six Days változat?
Ja és a 2009-es széria az szerintetek menyire jó?
Bocsi a buta válaszokért, de Butus vagyok.
Mííííínek aza az óra? Időre kell hazamenni kajálni? Vagy csak azt lesed mennyi van még hátra?
nekem csak szombat esetleg vasárnap a jó.
a szegediek a team majd hétfőn mennek.nekem a hétfő kizárva.
motor kész..
az 50% növelt teljesitményű vizpumpakerekek el lettek vive az esztergácsoshoz..jövőhéten kész lesznek...

smr-re , 4 kerekű kwad xc-re, extrémendúróra melegen ajánlom
fidgyu mán.
híwnálak ha tudnám mikor értek oda..meg ha felvennéd..ugye.
mert lehet nekem is kell a szuperbetétből..meg ez az a ktmhez
köszi! egyre jobb fejlemények:)

viktor. kész a motor majdnem . összeraktam mindent. holnap délben megjönnek az alkatrészek a váltó külső részhez. elmegyünk técsivel kecsóra aztán egy fél óra alatt összerakom! már csak a kuplung oldalt kel felpattintani rá a rezó.

lehet védő nélkül megyek, ha kész lesz. kipróbálom az új rezót. ma kész lett 3 db perfect újragyártott rezóm!. van benzinem is meg minden. a hátsó féket is megcsináltam! már nem ferde. kecsón veszek pár garnitúrát abból a jófajta betétből. majd hívlak ha kész amotor. ha nem jönnek meg az alkatrészek agyonvágok valakit.
valami szerelem lehet ez nálad... csak semmi buzulás
szedd ki az első papucsot és rakd azt be..gabesz megtanácsolná úlyra.hahahah
ez hülyeség..zozival max 2-3szor telefonálok egy nap.

4szer skype...max ha szügséges 5....délelőttönként
uristen, te minden nap felhivod Zéét. hálisten engem nem hivogatsz...
2.orosz front..

én meg neki álltam gumit cserélni, fincsi fimes fudejo lesz majd jo laposan erre mikor leveszem kiderül hogy az egyik elfordulás gátlo a 2-böl szana szét van törve ....márpedig 1-el nem lehet összerakni..

tutti erröl is a front tehet.......... vagy Viktor..
front van asszem....
15 perc nem óra
akkor az asszonyom is azé gyagyulut be?
az volt a baj hogy hazaért és 15 óra múlva kész volt a kaja.
ez eddig is volt ba j néha ..merrt mért nincs kész mikor hazaér..de most meg az volt hogy minek csináltam meg ki fog meredni a krumpli, mert ő söpröget meg kitakaritja a szobát mert ..neki most az kell.
és majd utána eszik..mondom még 15 percig az hibátlan kaja ha képes leülni nem kell kidobni...

...hát mondom hogy a női fejbe baj van...
motorozni akarok!
begyagyulok de tényleg,azééé vagyok ilyen meg ilyen mert ha lenne a popóm alatt egy motor akkor nem lennék gyagyi
lya
zozi mesélte hogy nem volt sár
zsolti.
emelem a tétet..15öt
olyan erős legyen töle a 250 mnit egy jófajta
cagiva elefant 125ccm

szali szolt a peti.. ök pünkösdkor mennek bili stb..
én nekem csak az a nap nem jó a 3ból
ha érdekell a szombati vagy esetleg vasárnapi téma szólj...mehetünk együtt..
tegnap vételeztem barátságos áron egy viktor féle ef-05 Fim-es gumit, már csak le kell tesztelni hogy másabb-e mint az ef-07, márpedig most jo sáros minden, ezek a gumik meg ott élnek igazán a sáros kövesben, meg az oldalazosban 0,3-al...
az esős napra valo tekintettel felépült az új fejidom, és a kötömös sárvédő...

és akkor már kapott new matricát és egy biciglis km/orát, ami mindent tud mérni, a napi km-töl kezdve az elégetett zsirt is...3 ezer ft-ért

norbi update 1 ,ég a zsir...