vannak helyzetek mikor el is felejtem hogy van rajta berugó kar
aztán meg nem indult a motor egyéb okok miatt
vontattuk vagy nem tudom hány km-t mire a faluban megnéztük,hogy hát letestelt valahol a leállító gomb és ezért nem indult semmilyen módon sem
zsoltberg emlékszel
,
, de csak mondta, ha eggyel odébb teszi, s közben szentségelt
,
, kéne nekem is hekkelni az RMXre
na látom fut fórum.. jó olvasni
déw .
agyaltam ezen amit mondtál és ...simán el tudom képzelni..és ha láttad is
erről még nem is hallottam de..szikás patakban ia van hogy kissé beakadssz hátraengeded és újra ...
a múltkor gyökeresben csináltam igy..a racén...ott ilyan puhább erdei talajban.. a gyökeres részen...
igen..most már...... tiszán dereng a ..........homályban
nem elkapartattam ahne mig yelőre hátra és szépen mindég egyel feljebb lépett aztán megent elkapart kicsit megent visszább engedtem és úgy...
de salakosban ..még nem is praúbáltam
bálint... milyen olajat használsz gyári drága mütymütyöt?
mert akkor ajánlom a mol lengéscsillapító olaját..az vagy 1100ft egy liter(mol-os!mineral..ásványi ,nme valami drága szintetikus telóolaj! mert az sem jó!)csak ásványi telóolaj..azok nem basztatják a gumikarmantyúkat!
és mivel telóolaj jobb a hőtűró képessége mint a sima gyári hirdaulika olajnak annak ami vagy 1,5dl és 2000ft
szóval. nekem még a büdös életben nem változott a nyomáspontja...
most ezt a motort hogy megvettem nem cseréltem még le benne az olajakat..de a race elött...
mol-os lengéscsillivilli olajat raktam a qplungba..meg bosch dot 4est a fékekhez.
voltak akik panaszkodtak..a bény nyomon is hogy elment a fék meg a kúplung is néha bepuhult...nekem nem...
pedig elhiheted volt kapratás nem kicsi..melengettem is a vizet nem kicsit..és mégsem ment el a nyomáspontja a qplungnak.
mondjuk 2003óta ezt a molos lengéscsillapitó gagyi olajat használom..telóba soha!az sx 520ban a berg 650ben az sx 525ben a berg450ben és most is...
molból soha semilyet még autóba sem..kivéve ezt