elvágtad a kilyárót.. nem tudni hogy biztosan felmentél-e vagy csak...
de olyan szinten volt a motor a képen hogy végül is onnan már felhúzod az egészet..ugy hogy elfogadom.. beirhatod az ellenőrződbe
nyugi.
majd lesz a jövőhéten.. az 525 meglesz még..remélem
a hegy sem fogy el...remélem.
majd megyünk akkor is..remélem.
lehet tibi köjön ..ha nem akkor egyedül bóklászok..nézek új helyeket..
ha összetörném magam hétfőn jönnek a többiek és hazacibálnak.
remélem nem lesz rá szükség
Szabadság előnyei, nem ülök egész nap a gép előtt
Inkább motorozok
Most csak azért ültem itt kicsit, hogy összedobjam ezt a csetlés botlást http://youtu.be/OtMBMosPnS8
Meg kell még szokni a vasat de itt mentem 1. be is, gondolom ismerős a hely eleje
basznák szájba a szemét kurva annyukat a mocskos sváb büdösparasztok. képtelenek elküldeni időben egy szaros csomagot. fasszopó banda. narancsgeci. dögölne meg az egész. begyújtom a picsába az egész szarkupacot . most baszhatom idehaza az egész tetves hosszú hétvégét és nézegethetem ezt a retek szart a bakon.
orbán napja van. ép ezért orbán viktor ma vásárhelyre jön trécselni meg jófejkedni. látnátok mi folyik a városban. mindenhol virágládákat helyeznek ki ráadásul nem az olcsó fajtának nézem. sepregetnek serénykednek... épp ki nincs írva a város szélén ,hogy leszopunk viktor ! és még a piros szőnyeget sem látom de szerintem azt is kiterítik a város szélén! szerintem kár kidobálni a milliókat efféle dolgokra. mert ki sem fog nézni a sötétített üveges szarján....
amúgy a virágláda és a szépítés jó dolog! csak így némi kesernyés íze van a dolognak ,hogy azon emberek kedvéért ,akik itt laknak a városban, évekig nem kellett kitenni... egy faszmarci betéved véletlenül akit amúgy sem érdekel és eljön egy órás beszédre ,annak meg kivágjuk a rezet! vicc és szégyen.
este már lehet bemennek a tek-es csávok az ablakon...
de olyan szinten volt a motor a képen hogy végül is onnan már felhúzod az egészet..ugy hogy elfogadom.. beirhatod az ellenőrződbe
szép a hangja..
nekem okoztál ezzel szerintem a legnagyobb örömet..szerintem.
szerintem....szerintem...
majd lesz a jövőhéten.. az 525 meglesz még..remélem
a hegy sem fogy el...remélem.
majd megyünk akkor is..remélem.
lehet tibi köjön ..ha nem akkor egyedül bóklászok..nézek új helyeket..
ha összetörném magam hétfőn jönnek a többiek és hazacibálnak.
remélem nem lesz rá szükség
na el is megyek parizerért az új gumával..
Te nem szoktál mostanában bukni?
Felrakam az új idomokat, de kurvára kár volt, most már ez is olyan szarul néz ki, mint a régi
Neked valami blutuszos cucc, nincs hozzá vezeték?
A jeladó mágnest te mire raktad fel elől?
Romcsi júniusban remélem összejön
Inkább motorozok
Most csak azért ültem itt kicsit, hogy összedobjam ezt a csetlés botlást
http://youtu.be/OtMBMosPnS8
Meg kell még szokni a vasat
Szerintem bizonyos szempontból sokkal jobb, mint a motor
ez a méreg nem a cián
Sajnálom
orbán napja van. ép ezért orbán viktor ma vásárhelyre jön trécselni meg jófejkedni. látnátok mi folyik a városban. mindenhol virágládákat helyeznek ki ráadásul nem az olcsó fajtának nézem. sepregetnek serénykednek... épp ki nincs írva a város szélén ,hogy leszopunk viktor ! és még a piros szőnyeget sem látom de szerintem azt is kiterítik a város szélén! szerintem kár kidobálni a milliókat efféle dolgokra. mert ki sem fog nézni a sötétített üveges szarján....
amúgy a virágláda és a szépítés jó dolog! csak így némi kesernyés íze van a dolognak ,hogy azon emberek kedvéért ,akik itt laknak a városban, évekig nem kellett kitenni... egy faszmarci betéved véletlenül akit amúgy sem érdekel és eljön egy órás beszédre ,annak meg kivágjuk a rezet! vicc és szégyen.
pont most vettem egy olyan gumit OKR-ben probának..