Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bazz ez tényleg ronda!
Neked javul az ujjad,ha kell van egy titan rudacskam,kolcsonadom?anno a mutatoujjamban volt
Holnap majd kiderul merre voltak,az ujjai nem lesznek izomlazasak talan...
az kemény dio lett volna első román motorozásnak..
Hat passz,volt szo az rbr rol is....
hova mentek végül is... ? a Biharba , vagy SIBIU-BA rbr-re..?
Dawe nek vajon meg birja a diszperzites vodor a motoron?vagy mar szetmotoroztak
es nem folyik sehol?csak ott tud levegosodni
rakjál rá AJP-t ami a gasgas-on van, az sose romlik el..

állitolag simán rámegy...
nem . a régi.
ez a büntető chokito... ronda de finom..
Letty felment rajta elsőre..
bazze milyen nehéz lehet az a lépcsős fal ami tavaly is volt amin Walker 3.-ra jut fel..
Az uj hydros kuplung?
Graham Jarvis MEGNYERTE az RBR-t

pont most volt live tv-n élőben...
énis. igaz csak 2x 10 percet aztán hazajöttem. eljutottam arra a szintre amikor a földön rugdosom a motorom. valamiért lelevegősödött a kuplungom és az istennek nem tudtam rájönni mitől? pedig tök jó lett a karburálásom is . erős lett mint amilyen sose volt! most kitalálta ezt az új hisztit. be is raktam büntibe szeptemberig. megyek is kajakozni
Én ezt büntetőnek kereszteltem el! A haverom megállt mellettem,kérdeztem tőle hogy akar-e versenyezni egyet.Csak röhögött.De nem mert kiállni ellene! Beszari!
Komoly életveszélybe vagyok ezeken a virsli gumikon! 72-nél többet sehogy sem megy!
csörögjél uram, ha nem teszed és megtudom erre jártál meg kell hogy öljelek...
Csás,a bal matató körmösöm,nekem is elszállt Tiszta élmény Majd menünk nyarvalni arra azt elnézek,előtte majd értekezünk,de az még odébb van
viszont igen jot motoroztam tegnap, és tegnap elött is, igaz hogy csak ilyen turázgatos erdőben kalandozos volt, de a lelkemnek nagyon jol esett...

kicsit nehezen ment rá a törött ujjamra a kesztyű, elég durung,
láttam , pedig már majdnem szurkoltam neki hogy csinálja végig..
én a mult héten szereztem be egy hasonlo durva joszágot... chokito-nak hivom, randa de finom..

megmutatni nem merem ,tulságosan csajozos..
na jo reggelt.. szegény cicus..