Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lyessz. járviksz..hajrá.

bombajó segge volt legalább a csajnak?
akor lyessz
videókamerás fassza-l gondolkodás vs RBR-t felvenni normálissan
1:0
viszont a rohadt jo cseh páros Zdenek Cyprián, Martin Volný mocskosul elbaszta, nem csekkolt a TP1-en.... szivás...

pedig ismét a legjobb időt futották expert team-ben
wakok vagytok.
az .
mi a geci lenne más..
wagy alumínelyum vŐdör ..motoralkatrészeknek.

rohadjak meg ha akármi mást láttam volna benne...
pedig blokkvédőt akartam 525 re valót kinézni belőle..de nem sikerült
most akkor ez hogyáll..vagy ki van fÓrdítva

Szali.
na mia szitu ..hol az öt perszenkénti jelentés...
Vagy ezt a kereskedőt is ..megölted?
vagy a nyócvan 4millió kétszázötvenakárhányezezr hatszázhuszon hatos alkatrész beépítésre került?
a mai napot is Jarvis nyerte 4:12-vel....

és Ervin jön felfelé, ma már a 6.-ik legjobb idővel... hajrááááá...
utána meg leteszi az asztalra a kamerát és 5 percig az eget nézheted... mekkora egy luzer brigád...

ennyi erővel egy állványon otthagyhatná a kamerát bekapcsolva...
a 4t bálnákra ilyen kell...
én meg attol szakadok a röhögéstöl hogy bekapcsoltam az elöbb RBR live tv-t, erre az megy kiscsaj miniben oda megy a beérkezett sráchoz elkérni a gps-t hogy letöltsék gyorsba, a kameramann meg a csaj seggét kamerázza folyamatosan ... extrém enduro basszod...
nemazért ,de ez mi, aranymosó tál?
jaja azlesz csak msot bakon van a motor nincs benne a hátsóvilla nemis tudtam felrakni rá
furkodjál az oldalára meg az aljára nagy lyukakat, és mikor felrakod elötte vastag szivacs kocka a védő meg a váz közé, akkor nem fogja megrakni sárral közte...
tegnap végre eltudtam vinni meghegesztetni
hát ezen beszartam a röhögéstől!
déw.
te egy örök úlyatmutató tsáwó vagy.
csak laptopot ne vigyé a közelébe.
Jó estét Jajj,mi csinááálsz?inkább laptopozzál
de ugyan igy nem láthatod Knightet és Taddyt sem,
azért mert ő a láthatatlan Paul, merthogy nem is nevezett tán azért nem látod..
vannak ám fantáziadus track point nevek.. : Appetizer (előétel) Shervood Forest, 600cc , 1000 Volt Trail , Mikádo , Vidra pass , Red Hause loop ,
erkó..dzsárviksz..hajrá
nem látom pol boltont...
paul, wer ár lyú?
akkor ez a zember kisértetiessen ghasonlit orosz barátomra aki a kinai határ mellett laki valahol a gecibe... és repülövel jött 2009ben...kölcsönmotor 2005ös450exc és --otthoni wr 450vagy mia retek..és azt mondta a hogy miez a ktm mert az ő otthoni jamahálya..milyen endúó ..a kátélyem meg egy szar...persez angolulbeszéltünk merrt az éeltünk elején ránkerölszakolt oroszból már senki nem emélékezett csak az abszolút vodka kifejezésre.
szóval mondom kiccsávónak lassijá mert itt minfenki ktm ugyhogy ezt nekünk nehéz lesz beadagolni. .
kb 1500m magassan volt egy geciemeredek lefelében...megindult és oldalra egy neki szakadékban ált meg a motor.. csak két méterrel a tetej e alatt de a fák olyanok voltak...nem birta egyedül visszahozni...másfél óra alatt!persze..4en hip hoppp rip ropsz felhoztuk..mondom jöjjön velünk mert utánunk nem járnak csak a döglött fókák..meg a lekvárkapáló predátorok..de 10perc után sem volt hajlandó elindulni..a kkor fogtam a tsipet tsapatot és elindultunk...
még 40percen keresztül mentünk lefelé úgy hogy miree leértünk azt hittem kinában vagyunk...közbe csak a kÍnban voltunk..mert gyakrolatilag már nem birtuk tartani a motort..ugy mentünk néha fátó láig csúszva...azt hittem sosem lesz vége..olyan volt akár csak némelyik irásom..kinnn-szenvedés
szóval...
visszatérve a tsávóhoz a milyénk is 21 óra körüli idővel végzett...de a többi napokon dns-beültetései voltak végig...valszeg a második napon haztarepült az asszonyhoz....
ha nem vagyunk ott akkor este keresgélték volna...vagy másnap reggel.
de a seggedi angyalok..éndzselek megementőleg hatolódtak
romaniacs.com.
PRO.
honnan az infó
Szegasztok
Millen fémragasztó volt?
és még egy kis érdekesség... a cseh klasszis páros Zdenek Cyprian, Martin Volny EXPERT TEAM-ben 10 percel jobb időt futnak mint a legjobb expert single,(4:38) pedig ugyan az a nyomvonal, csak ott mindkettőjüknek fel kell jutni...

ennek a két fiunak már rég a PRO-ban lenne a helye...

és JARVIS a kétlábon járo enduro isten, 4:25 alatt csinálta meg a PRO nyomot ami még sokkal nehezebb mint az EXPERT..

a PRO az tényleg olyan nyomvonal, sok helyen olyan küzdős patak felfelékkel hogy beszabehu....