szomoruan látom hogy Achilles nem állt rajthoz..... a 2 nap alatt 42:44 percet motorozott... lehet hogy elaludt a sátrában... hol vagy görög partiarc...
teeee hát megbeszéltük! fel fogom hívni Robit is,hogy számítson rám,keresni fogom a köv héten!
jó hajtást ha már ennyit küszködtél! vasárnap mi is megyünk
gecsa. odaadom robinak holnpap a cuccot. de semmi olyan hogy majd kifizetem meg előbb rápróbálom...mert különben el se küldöm ,hogy aztán beleverje valaki a csúfot és várjak heteket mire lekerül ráadásul a posta is az én saram lesz... szóval akkor adja oda robi ha ki van kesselve különben nem. 20 ezer és kész. ha nem tetszik idehaza elviszik 25 ért azonnal.
ronis thniksz a sorrendet.
remélem ez is marad akkor jarvis a csampoilyoncsipsz
dév sok sikert holnapra.
szali..neked is...
manka neked különössen a külhonba.
riki martini..neked is.. vigyázz déwrw.. ha felferdezi a martin freinandez akkor csak sokpézé add el...
a töbuiekenke is minden jót.. majd titokolvasok vasárnap estig.hahahaha
gondolkodj úhy,ha kimész és kiviszed a vackot Robinak,akkor még pénzt is keresel nemhogy minuszba vágod magad!
na mi lesz? sürgesselek én is? fel is hívlak
Titkos fegyver! Annyira erős,hogy még nem mertem vele kimenni az utcára!
Tóth Józsi
aztán már csak a világ jelenleg legjobb endurosai vannak elötte .: Jarvis, Letty, Walker , Birch , Xavi,
klasszis ez a srác...
ez kész... én már komolyan szurkolok neki hogy csinálja végig a hátralévő 2 napot...
de bakker ez az ember mikor alszik meg pihen...?
jó hajtást ha már ennyit küszködtél! vasárnap mi is megyünk
mármint a nyolc aúra.
ronis thniksz a sorrendet.
remélem ez is marad akkor jarvis a csampoilyoncsipsz
dév sok sikert holnapra.
szali..neked is...
manka neked különössen a külhonba.
riki martini..neked is.. vigyázz déwrw.. ha felferdezi a martin freinandez akkor csak sokpézé add el...
a töbuiekenke is minden jót.. majd titokolvasok vasárnap estig.hahahaha
na mi lesz? sürgesselek én is?