sorry, akkor lehet már vak is vagyok... mindig ráirom ha modositva van egy főfuvoka...lehet ezen nem láttam meg, majd mindjárt megnézem milyen van itthon..
dév mi keddenként megyünkk..kivéve mikor hétfőn vagy szerdán vagy csütörtökön..esetleg a péntek..ha nem akkor meg csak a hétvégén.hahahaha
ha megyünk...
de ha voltam- tunk valahol...ne félj nem tartom magamban..nem vagyok én sutyiolvasó soseiró másokon röhögő,de köcsögmőd figyelő egység....
kiscsuka dévid..
le a kapappal..olyan helyen laknék én is jól tudnék motorozni
a fene egyen meg beneteket mert irigywagyok mind a kuta
dév de lakol a legjobb helyen..egyszer még rég egy mexi mexi galakszisba nmikor még szbad volt sirokról la kék nyomon felmentünk szalival a kékestetőig..olyan fasza kis túra..oroszlán király meg bagolykő meg a tököm tudja mi nem volt még.. szakadékos csodaszép kilátás extra jó meredek.. és nem keleltt keresni merre menyünk..
az király hely. mármint a mátkád
rakseleven.
erről beszéltem az endúró és az esiksz ugygygyan az.
csak a hajtásmódban különbözik.
de benzine ird már le.. ne üzórába..a benzint könnyű számolni...üzóramérője meg soknak nincs(mondjuk pályán durván 5 liter egyóra.. de pl románia nekem- egyszer néztem az üzóraszámlálót és- 5liter benya fogyott eé és 3,5 órát nővekedett az érték...akkor az 50 liter az 35 üzórát irna...hát az geci sok lenne.
de pl ah betonoztunk akkor 1000km után még sárga az olaj ott simán kibir (túra tempó csajjal)..1500-2000km is.
versenyeken úgy határozzák meg hogy mintavétel van az olajból és abból állapítják meg hogy mennyit mehet még az olaj.. illetve ott látják hogy mi kopik..ill túlkopik...
de az nekünk már sok..nálam az van ha az olajcserénél tisza látom a diszpergens és detergáló képességét is az olajnak(ha ez nincs már akkor az nem jó) és ha fasza minden akkor baj nincs. ha meg hézagolóalátét darab van az olajban akkor én is látom hogy ott gsx-r van(az az gikszer)
a hbergnél ez 45 liter felett elment az olaj-márminta diszpergens és detergáló tulajdonság- leromlott..
de bajt még nem csinált csak..az már nem 100% ka ha szennyződést nem képes magábantartani.(diszpergens oldja és oldatban tartja a szennyződéseket!)
ez ktm nél 1,5 ször annyi olajnál simán 50-55 liter vagy afölötti futást enged...
nem is tudom, ez is jó lehet, de szerintem a szalag olcsóbb
Végül is csak bent az átkötő erdőbe akarok valamit, mert ott aztán nem lehet tudni semmit, amíg nincs kijárva a nyom.
Kint az útra semmiképp, azt megjegyzem hol kell bemenni, a sziklásba nem kell, ott szabad választott ki hol akar oldalazni
Ez pedig a "kör vége", amikor már kijutottam a peremre, na itt fújtam vagy fél órát utána irány haza, lefele menet csak gurultam, hallom zúg 2db 2T mint állat, akkor mentek felfelé, amikor még valahol fent harcoltam.
Amikor leértem el se indultam fel az úton, megvártam míg leérnek,
tuti csókolózok velük ha megyek, hiába megyek lassan. Nem akartam bukó lenni, de szívem szerint mondtam volna a srácoknak, hogy turistaúton nem illik száguldozni megy fel ott vél egy uaz és felkenődnek rá, mint bogár a szélvédőre, vagy elcsapnak egy túristát, de jobb esetben ők legalább hallják a motort és félreállnak.
Szumma, szerintem túrista ösvényt kerülni, ha meg muszáj rajta menni, csak lépésben.
Ez pedig már a lejárat a szikla mellett jobbra az erdőben kell lemenni,
itt is megszopattam magam, mert túlmentem a szikla alján le a hegyoldalba, s amikor ez kiderült már jócskán alatta voltam, utána meg küzdhettem vissza magam a peremhez, nem volt mókás, szívtam rendesen főleg ez a buzi kuplung miatt, nem tudom mi a fasz baja van, néha nem old szét és azonnal viszi a motort, máskor meg jó
Amikor kioldalaztam az erőből és ezt megláttam, beszartam, kanyarodtam is fel rögtön vissza az erdőbe a motorral, feljebb-feljebb, csak legyen alattam fa
Ilyenen kellett feljebb verekedni magam a sok oldalazás után,
na ez feladta a leckét, felért egy medvéssel, főleg azért mert nem volt kijárva, le is főtt a tea, mire itt felküzdöttem magam sok motororr libegéssel egy mákom volt csak, fogott rajta a gumi
Már megint éjszakai motorkázás
sötétben a két lábamon nem tudok egyenesen menni, nem még motorral
Úgyhogy nappal marad a 3M sötétben váltom csajra
3M Viktor alapján szabadon=Mátkám a Motorom meg a Mátra
ha megyünk...
de ha voltam- tunk valahol...ne félj nem tartom magamban..nem vagyok én sutyiolvasó soseiró másokon röhögő,de köcsögmőd figyelő egység....
le a kapappal..olyan helyen laknék én is jól tudnék motorozni
a fene egyen meg beneteket mert irigywagyok mind a kuta
dév de lakol a legjobb helyen..egyszer még rég egy mexi mexi galakszisba nmikor még szbad volt sirokról la kék nyomon felmentünk szalival a kékestetőig..olyan fasza kis túra..oroszlán király meg bagolykő meg a tököm tudja mi nem volt még.. szakadékos csodaszép kilátás extra jó meredek.. és nem keleltt keresni merre menyünk..
az király hely. mármint a mátkád
Melyik vassal voltál?
Többiek, motoroztatok?
erről beszéltem az endúró és az esiksz ugygygyan az.
csak a hajtásmódban különbözik.
de benzine ird már le.. ne üzórába..a benzint könnyű számolni...üzóramérője meg soknak nincs(mondjuk pályán durván 5 liter egyóra.. de pl románia nekem- egyszer néztem az üzóraszámlálót és- 5liter benya fogyott eé és 3,5 órát nővekedett az érték...akkor az 50 liter az 35 üzórát irna...hát az geci sok lenne.
de pl ah betonoztunk akkor 1000km után még sárga az olaj ott simán kibir (túra tempó csajjal)..1500-2000km is.
versenyeken úgy határozzák meg hogy mintavétel van az olajból és abból állapítják meg hogy mennyit mehet még az olaj.. illetve ott látják hogy mi kopik..ill túlkopik...
de az nekünk már sok..nálam az van ha az olajcserénél tisza látom a diszpergens és detergáló képességét is az olajnak(ha ez nincs már akkor az nem jó) és ha fasza minden akkor baj nincs. ha meg hézagolóalátét darab
a hbergnél ez 45 liter felett elment az olaj-márminta diszpergens és detergáló tulajdonság- leromlott..
de bajt még nem csinált csak..az már nem 100% ka ha szennyződést nem képes magábantartani.(diszpergens oldja és oldatban tartja a szennyződéseket!)
ez ktm nél 1,5 ször annyi olajnál simán 50-55 liter vagy afölötti futást enged...
ugyhogy mikor cserélen olajat..
Végül is csak bent az átkötő erdőbe akarok valamit, mert ott aztán nem lehet tudni semmit, amíg nincs kijárva a nyom.
Kint az útra semmiképp, azt megjegyzem hol kell bemenni, a sziklásba nem kell, ott szabad választott ki hol akar oldalazni
Köszi ezt a tippet is
Amikor leértem el se indultam fel az úton, megvártam míg leérnek,
tuti csókolózok velük ha megyek, hiába megyek lassan. Nem akartam bukó lenni, de szívem szerint mondtam volna a srácoknak, hogy turistaúton nem illik száguldozni
Szumma, szerintem túrista ösvényt kerülni, ha meg muszáj rajta menni, csak lépésben.
itt is megszopattam magam, mert túlmentem a szikla alján le a hegyoldalba, s amikor ez kiderült már jócskán alatta voltam, utána meg küzdhettem vissza magam a peremhez, nem volt mókás, szívtam rendesen
na ez feladta a leckét, felért egy medvéssel, főleg azért mert nem volt kijárva, le is főtt a tea, mire itt felküzdöttem magam sok motororr libegéssel