Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írok emailt most
itt is
itt kivételesen rohadt meleg van
csak mellette a páratartalom is magas,olyan ma mint az esőerdőben
valami eső készülődik,naná hogy hétvégére fog ideérni,mikor elmotoroznánk monnyuk Amszterdamba
Milyen egy telhetetlen vagy,Viknek is dobhattal volna vmi koncot....lehet meg sosem evett boti csokit...
vazze. múlt héten vettünk egy karton bonti csokit! 24 db van benne. már 10 darab nyertes volt benne amiért adnak mégegyet! most megettem megint egyet ami megint nyert! éljenéljen..
na elmentem rollerbladezni...
http://www.idokep.hu/radar
faszom se tudja mitől van itt ennyi tetves felhő? pedig a radar nem mutatja a környékünkre . nem tok menni kajakozni mert nem süt a nap. na majd holnaptól! valami 38 fokok lesznek. mehettek motorozni!
vagy egy félig kopott egyszer vágott gumi..
Dr. Genya Gabesz...
elég volna annak egy fékbetét is.
Talan ha dobnal neki vmi predaallatot,egy tuzes lyanykat,festopemzlivel a hona alatt,es szettaposott kozak kucsmaval a laba kozott
te már mekkora egy genya vagy...
tudom mikor indulnak. szépen rájuk állok az autóval és követem őket. kipakolok és hozzájuk csapódok. lerázni úgysem tudna.
nem kell hogy hívjon. megyek anélkül is :)
ja azok lettek! ott a helyszínen szétfűrészelték a pusájukat is illetve összekaszabolták késsel a vadászegyenruhát! mindezt 1 liter pálnika után.
amúgy jól kibasztam velük! hozott az egyik 2 üveg kibaszott jó mézes ágyas barackpálinkát! én azt vedeltem egész este! semmi bajom se lett.
ezekkel meg felitattam egy régóta ott rohadó ihatatlan valakitől kibaszásból kapott okádék szar pálinkát! másnap jajgattak és okádtak egész délutánig! azzal beszéltem rá őket ,hogy ez 10 éves bodzapálinka azért olyan fura! pedig valami megsavanyodott ocsmány törköly lehetett. fúúújjj mikor beleszagultam..... kirázott még a hideg is.... ezek meg csak itták és itták.... na mindegy az amit ők hoztak nagyon finom volt :) hozott még az egyik egy 4000 ft os isteni száraz vörösbort is. azt is megittam.
Hat most mar ne csodalkozz,ha nem hiv tobbet hajtani......
hú vazze te mekkora genya vagy Viktornál is meg tudom állapítani a különbséget egy sörösüveg vagy akár köcsög és ő közte. az eredmény magáért beszél. pont egyformák :)
Plussz meg is teritette oket,mostmar hit gyulisek lettek,halacska emblemaval az autojukon.
Hoppa Vik,Szali meg tud kulonboztetni repulo madarakat+hangjukat,kobanyais uveget a tartalma alapjan,meg mindenfele rovarokat is.Szerintem te nem tudnal ilyet,tulnott a tanitvany a mesteren
pont az elöbb olvastam én is hogy bejött egy média agymosott műzőld az üres lőzungjaival..

naturha 2000 amit kaptunk a nyakunkba az unios csatlakozással, egy igazi megfoghatatlan semmit nem csinálo ,csak pénzt zsarolo műszervezet.... pfujjj ... azon kivül hogy politikai hatalmuk van ,és jogkörük pont csakis pénzeket szednek be ....
Natura 2000
http://www.sportmotor.hu/motor...

megy ám a magyarázkodás... rosszul értelmeztük a mondatot...
kutyámacs..
szerintem sincs baj a vadászok erdészek kb 2/3-val... a nagy többség tudja jol hogy az hogy erdőben motoroznak az kb fing a gatyában , akár az állatoknak, akár az ugynevezet talajerozionak...

a baj azzal a megmarado 1/3-al van aki önkéntes rendőrt játszva fenyvert ránt, meg utána lő, és egyébb eszemet baromságokat követ el a motorozok ellen... és akkor ne beszéljünk arrol a jopár fogyatékos hétvégi turistárol akinek az agyát rendesen kimosta a természetkárosito motorost sujkolo szaros média....

amugy hogy a dolog idáig fajult, szerintem teljesen érthető és logikus.... adott a terepmotorosok szűk tábora semmilyen érdekképviselettel, a másik oldalon a 70 ezer regisztrált vadászal...
elég esélytelen dolog , sima ügy hogy a motoroknak nincs maradásuk az erdőben az csakis kizárolag az erdész-vadász lobbijé...

az meg már csak hab a tortán hogy alig motorozik valaki terepen főleg a gazdasági okok külföldön dolgozás stb miatt, mégis a mai napig lehet etetni a paneldroidokat a médiában a gonosz terepmotoros képpel...minap is kivonultak rendőrséggel sok tucat terepjáro retekklubb tv razziázni az erdőbe...
találtak 2 qvadost aki a legális murvás uton motorozgatott rendszámmal , és meg állt nekik, aztán ezt leadták mint hirt.....