Múlthét pénteken a horvátországi Gracacba utaztunk, hogy részt vegyünk az Alpok-Adria Enduro bajnokság 7.-8. futamán. Rajtam kívül még 4 magyar versenyző próbált szerencsét. Csapattársammal Solymosi Györggyel és segítőinkkel elsőként érkeztünk a helyszínre. A depó mellett volt az egyik mért szakasz, ami egy rövid, extrém akadályokkal nehezített pálya volt. Gyorsan körbe jártuk és meg is tetszett a mért szakasz. Még ezen a napon elindultunk a másik mért szakasz felé is, de hamar rájöttünk, hogy jobb lesz szombat reggel visszamenni és megnézni. Másnap visszamentünk, ez a pálya egy erdei szakasz volt, sok fel-le járóval, illetve egy mély vízmosásos résszel. Tudtam, hogy ezen a mért szakaszon nagyon könnyen lehet hibázni és nehéz lesz gyorsnak lenni rajta. A verseny 12:00-kor kezdődött, és ahogy az enduroban szokás a versenyzők 2-esével indultak. Az előző eredményeim alapján én voltam az aki elsőként indulhatott, aminek nagyon örültem, ez egy nagy megtiszteltetés. Az első körben a 2 mért szakaszt nem mérték. Az összekötő szakaszok nehezek voltak, főleg a magyar pályákhoz képest. 1-2 helyen gondolkodni kellett, hogy melyik is az igazán jó nyom, de úgy gondolom ez is csak az előnyömre válik. A mért szakaszokon sikerült kiegyensúlyozottan mennem és számítottam rá, hogy jó időket is produkáltam. A versenynek fél 7-kor volt vége és eléggé el is fáradtam. Az első nap a junior kategóriában az 1. helyen végeztem és a összetett mezőnyben pedig a 4. lettem.
Tudtam, hogy melyek azok a helyek ahol vasárnap tudok majd gyorsulni, így magabiztosan vártam a második napot. Az összekötő szakaszok nehezebbek lettek, ahogy sokszor végig mentünk már rajtuk. Ezen a napon 10:00- kor rajtoltunk és megint én indulhattam az 1. helyről. A mért szakaszok megint jól sikerültek és egésznap nagyobb hiba nélkül motoroztam. Ezen a napon is a junior kategóriát megnyertem és abszolútban a 4. helyen végeztem. Csapattársam 2. lett a juniorok között és az abszolút versenyben is közvetlen mögöttem az 5. lett.
Összességében ez egy nagyon jó verseny volt számomra, sok tapasztalattal lettem gazdagabb és nagyon örültem, hogy egy ilyen erős mezőnyben versenyezhetek.
Mellékelten küldök pár képet a versenyről, illetve a szokásos videót is küldöm. A héten fogok a versenyről még egy videót küldeni, ami jelenleg még nincsen kész.
Videó: http://youtu.be/6Bj5-WOaizI
nyugi mi se értjük mindig amit ir, csak bologatunk nagy buzgon..
sehol nem találsz olyan befolyásos embert aki az élére állna egy ilyen kezdeményezésnek, tul kényes téma ez nekik nem tenyerelnek ilyenbe ....
inkább elmennek vadászni
én kiba kevés vagyok ehhez, de szívesen támogatnék, ilyen mozgalmat, mert így nem lesz semmi megoldva és leshetjük a kifeszített drótokat...
hátha valami félisten az élére áll egy ilyen dolognak
na jó akkor inkább titokolvasok tovább, mert itt mindig olyan jó képek és videók vannak , bár néha vannak teljesen értelmetlen, ráadásul elég hosszú beszámolók is, amiket még a gúgül fordító sem érti
Részemről is csak azt tudom mondani amit a többiek.
Mondjuk ha este 6 után motorozol amikor vadász kint ül a lesen és elhajtod a vadját akkor ne csodálkozz, hogy kergetnek
Ne vedd magadra ez csak példa volt, szerintem lehet találni kompromisszumot ahol meg nem, ott szarni mindenre és menni, ha meg meg akarnak állítani, kövér gáz és viszlát, csak szervezetten többen tudnak megfogni, ha kijön valaki hepciáskodni, attól ne tarts, kövér gáz megoldja.
Jó estét!
Megszoptam ma mint torkos borz, de újítottam és kijöttem a csávából
Hol reped el a berúgókar? Hánt lent a katlan aljában, ahol tele van sziklával még a motort tilitolizni is szopás
Szétnéztem mi van nálam, a kormánybak húzó 17es csillagvillás pont jó a berúgótengelyre, ezzel rúgtam be a motort alapjáratot feltekertem, nehogy leálljon nekem és így jöttem haza
végül is ha tulteng benned a Don Quijote gén akkor hajrá ne fogd vissza magad... a mazochizmusnak ez is lehet egy formája...
viccet kicsit félre téve, sok-sok ilyen probálkozás volt az évek, sőt évtizedek alatt, mind kemény falakba ütközött.... sok szervezetnek nem áll ez érdekében, sokkal egyszerübb az elfojtás tiltás mindenhol... médin balkán, ez itt a balkán...
Sziasztok,
Bocs, hogy közbeszólok, de egyre jobban zavar az, hogy nyugodtan nem lehet motorzni már sehol. Mindig azt kell figyelni, hogy éppen van-e egy elborult erdész aki el akar gázolni, vagy leütni a motorról...
Nem akarom azt elhinni, hogy a MAMS-on vagy akár egy saját szervezeten keresztül nem lehet elérni, hogy legyenek kijelölt off-road útvonalak, ahol lehet gépelni. Persze, akár szigorúan meghatározott keretek között (rendszám, műszaki, stb.). Legyen éves díj vagy akármi és a regisztrált, fizető tagok használhatják az útvonalat. Szerintem nem tartana sokból kijelölni ilyen utakat és az zöldelést csak pénzért űző álszent alakok is jól járnának. Őket meggyőzni úgy is csak úgy lehet, ha pénzt kapnak valamilyen formában . Szerintem sokunk lenne úgy, hogy fizetne inkább valamennyi összeget évente és akkor tudna normálisan motorozni, szerintem lehetne elég nyugati példát erre felhozni.
Szerintetek nem lenne érdemes ilyen irányba szerveszkedni?
Endúró jobb, nem?
Hát nem tudom mi az ami nincs hekkelve ezen a vason
A fékkaromat is a sziklák zabálták le
de van tartalék
Hajrá srácok!
Sziasztok!
Múlthét pénteken a horvátországi Gracacba utaztunk, hogy részt vegyünk az Alpok-Adria Enduro bajnokság 7.-8. futamán. Rajtam kívül még 4 magyar versenyző próbált szerencsét. Csapattársammal Solymosi Györggyel és segítőinkkel elsőként érkeztünk a helyszínre. A depó mellett volt az egyik mért szakasz, ami egy rövid, extrém akadályokkal nehezített pálya volt. Gyorsan körbe jártuk és meg is tetszett a mért szakasz. Még ezen a napon elindultunk a másik mért szakasz felé is, de hamar rájöttünk, hogy jobb lesz szombat reggel visszamenni és megnézni. Másnap visszamentünk, ez a pálya egy erdei szakasz volt, sok fel-le járóval, illetve egy mély vízmosásos résszel. Tudtam, hogy ezen a mért szakaszon nagyon könnyen lehet hibázni és nehéz lesz gyorsnak lenni rajta. A verseny 12:00-kor kezdődött, és ahogy az enduroban szokás a versenyzők 2-esével indultak. Az előző eredményeim alapján én voltam az aki elsőként indulhatott, aminek nagyon örültem, ez egy nagy megtiszteltetés. Az első körben a 2 mért szakaszt nem mérték. Az összekötő szakaszok nehezek voltak, főleg a magyar pályákhoz képest. 1-2 helyen gondolkodni kellett, hogy melyik is az igazán jó nyom, de úgy gondolom ez is csak az előnyömre válik. A mért szakaszokon sikerült kiegyensúlyozottan mennem és számítottam rá, hogy jó időket is produkáltam. A versenynek fél 7-kor volt vége és eléggé el is fáradtam. Az első nap a junior kategóriában az 1. helyen végeztem és a összetett mezőnyben pedig a 4. lettem.
Tudtam, hogy melyek azok a helyek ahol vasárnap tudok majd gyorsulni, így magabiztosan vártam a második napot. Az összekötő szakaszok nehezebbek lettek, ahogy sokszor végig mentünk már rajtuk. Ezen a napon 10:00- kor rajtoltunk és megint én indulhattam az 1. helyről. A mért szakaszok megint jól sikerültek és egésznap nagyobb hiba nélkül motoroztam. Ezen a napon is a junior kategóriát megnyertem és abszolútban a 4. helyen végeztem. Csapattársam 2. lett a juniorok között és az abszolút versenyben is közvetlen mögöttem az 5. lett.
Összességében ez egy nagyon jó verseny volt számomra, sok tapasztalattal lettem gazdagabb és nagyon örültem, hogy egy ilyen erős mezőnyben versenyezhetek.
Mellékelten küldök pár képet a versenyről, illetve a szokásos videót is küldöm. A héten fogok a versenyről még egy videót küldeni, ami jelenleg még nincsen kész.
Videó: http://youtu.be/6Bj5-WOaizI
Köszönettel:
Pető Ádám
nyugi mi se értjük mindig amit ir, csak bologatunk nagy buzgon..
sehol nem találsz olyan befolyásos embert aki az élére állna egy ilyen kezdeményezésnek, tul kényes téma ez nekik nem tenyerelnek ilyenbe ....
inkább elmennek vadászni
hátha valami félisten az élére áll egy ilyen dolognak
na jó akkor inkább titokolvasok tovább, mert itt mindig olyan jó képek és videók vannak
nézem már a hátso fékkar is meg van hekkelve...
Mondjuk ha este 6 után motorozol amikor vadász kint ül a lesen és elhajtod a vadját akkor ne csodálkozz, hogy kergetnek
Ne vedd magadra ez csak példa volt, szerintem lehet találni kompromisszumot
Megszoptam ma mint torkos borz, de újítottam és kijöttem a csávából
Hol reped el a berúgókar? Hánt lent a katlan aljában, ahol tele van sziklával még a motort tilitolizni is szopás
Szétnéztem mi van nálam, a kormánybak húzó 17es csillagvillás pont jó a berúgótengelyre, ezzel rúgtam be a motort
viccet kicsit félre téve, sok-sok ilyen probálkozás volt az évek, sőt évtizedek alatt, mind kemény falakba ütközött....
írtam neked valamelyik nap , megyek veled , de rám se sz,,,,, áll
utána megfürödtem a balcsiba, kibebaszott hideg volt a viz...5 centis.
de pénzt elfogadnának esetleg ..
amúgy meg szarni kell rájuk nagyívben....tolvaj banda
Bocs, hogy közbeszólok, de egyre jobban zavar az, hogy nyugodtan nem lehet motorzni már sehol. Mindig azt kell figyelni, hogy éppen van-e egy elborult erdész aki el akar gázolni, vagy leütni a motorról...
Nem akarom azt elhinni, hogy a MAMS-on vagy akár egy saját szervezeten keresztül nem lehet elérni, hogy legyenek kijelölt off-road útvonalak, ahol lehet gépelni. Persze, akár szigorúan meghatározott keretek között (rendszám, műszaki, stb.). Legyen éves díj vagy akármi és a regisztrált, fizető tagok használhatják az útvonalat. Szerintem nem tartana sokból kijelölni ilyen utakat és az zöldelést csak pénzért űző álszent alakok is jól járnának. Őket meggyőzni úgy is csak úgy lehet, ha pénzt kapnak valamilyen formában
Szerintetek nem lenne érdemes ilyen irányba szerveszkedni?