csika há nagy az arc nagy az arc de ekkora test mellé kis arcal nagyon hülyén néznék ki . .
figyu egyszer voltam racén is...mire legyek szerény cében voltam utolsó előtti..mert az utolsó a legutolsó az a kiszel tünde volt
tehát van olyan a földön akinél...
szalinak kell az a nyuszi öt.
nekem is olyan van azért akar olyat.. sx nyusziöt
azaz sx 20on5
nálunk többen is igy kezdték élvezték már aztat..bár fél év múlva léptek tovább.. 2003 sx 125.ez itt nálunk a bandában egy bejáratott motor lettt mindenkinek megvolt.. mint egy jó csaj a klubból.. szali nak is lehet erre kéne pályázni!
az első vevő pl:az exc 525től jobban ment vele(de azóta nem endúrózik).
az eladta egy havernek, az a haver az exc 450től jobban ment a kis sx 125tel de sajnos voltak olyan helyek ahol.. lekorlátolódottak a képességek...mi meg fent vártunk eladta xcw 250 lett belőle.most akar 300ra lépni. ....
az eladta egy másik havernak..az a 650fsc berg ről ült a sx 125re jobban ment a patakos részeken..de az is belátta a képességei korlátosak.. 200as hengert akart réá de aztán inkább vett egy 2009 sx 250et...azzal még jobban megy a tsávó
szóval megvette azt az sx 125öt egy 4dik haver aki azóta talán nem is ment vele.. neki csak a hobbi miat kell a 300mellé kell a garagéba egy nyusziöt. is neki ez a hobija
most szali van megörülve egy olyan huszonötért.. hajrá...
a rumci haverja az is azzal kezdte egy kányolcassal.. az is lépett ygorsan swx250re..de most újra itthon van a régi sx 125tel..szalinak már akkor tetszett.. mármint a motor (remélem )
szalinak volt úly exc 525 onnan 250sx onnan öregebb 250 esiksz onnan irány a huszonöt
de nem baj...a haverja akivel egyúlicába lakik az is 125ös neki is az kell..legalább leszneki nmecsak kjakos bringás ivócimborás társ..hanme a nyusziötök is bővülnek...csak szali becsülje meg az embert....mert amúgy ügyes a srác..legalább is szalinál biztos.. csak ezt eddig nem mertem kimondani de tessék kimondtam..ügyesebb.
kimondtam kimondta.. mekkora teher hullott le az arcomról
csika ,hogy érted? amúgy a váltót szétkúrta szerintem is nem igazán kuplungol... de a 6 dugó az valós. 60 óra van benne és ereszti neki ahogy kell. amúgy a 6 ból 3 x én sem értettem miért cseréli ki... na mindegy .... az a baj ezzel ,hogy mivel már a túlméteres van belepakolva így lassan a végére ér a henger .... amúgy kibaszott jó kis szekerce. a te spanjaid hogy élik meg ezt a szervízkérdést? úgy értem dugó ilyesmi stbstb... mert gondolom elég sokat hajtanak ,ha ilyen faszán mennek.
Luxemburgban van egy hely,kilószámra hordják a hattyúknak,kacsáknak,libáknak a kenyeret,teljesen odaszoktak.Na itt még a kajakosokat is megkergetik a hattyúk
már vagy két éve álmodozok egy 125 ösröl. most is ültem egyen és kurvára azzal kéne csapatni. csak hát akitől venném ,már a 6 ik dugót pakolja bele a márciusban vett 12 esbe. és a 2 ik váltót.
azaz a hengert lehet lassan kidobni. amúgy az égvilágon se kéne más motor ,ha kicsit tovább bírná mint egy két hét. persze gondolom ott az Ádigyerekéknél nem probléma a dugattyúcsere kérdése :)
csika há nagy az arc nagy az arc de ekkora test mellé kis arcal
figyu egyszer voltam racén is...mire legyek szerény
tehát van olyan a földön akinél...
szalinak kell az a nyuszi öt.
nekem is olyan van azért akar olyat.. sx nyusziöt
azaz sx 20on5
nálunk többen is igy kezdték élvezték már aztat..bár fél év múlva léptek tovább.. 2003 sx 125.ez itt nálunk a bandában egy bejáratott motor lettt mindenkinek megvolt.. mint egy jó csaj a klubból.. szali nak is lehet erre kéne pályázni!
az első vevő pl:az exc 525től jobban ment vele(de azóta nem endúrózik).
az eladta egy havernek, az a haver az exc 450től jobban ment a kis sx 125tel de sajnos voltak olyan helyek ahol.. lekorlátolódottak a képességek...mi meg fent vártunk eladta xcw 250 lett belőle.most akar 300ra lépni. ....
az eladta egy másik havernak..az a 650fsc berg ről ült a sx 125re jobban ment a patakos részeken..de az is belátta a képességei korlátosak.. 200as hengert akart réá de aztán inkább vett egy 2009 sx 250et...azzal még jobban megy a tsávó
szóval megvette azt az sx 125öt egy 4dik haver aki azóta talán nem is ment vele.. neki csak a hobbi miat kell a 300mellé kell a garagéba egy nyusziöt. is
most szali van megörülve egy olyan huszonötért.. hajrá...
a rumci haverja az is azzal kezdte egy kányolcassal.. az is lépett ygorsan swx250re..de most újra itthon van a régi sx 125tel..szalinak már akkor tetszett.. mármint a motor (remélem
szalinak volt úly exc 525 onnan 250sx onnan öregebb 250 esiksz onnan irány a huszonöt
de nem baj...a haverja akivel egyúlicába lakik az is 125ös neki is az kell..legalább leszneki nmecsak kjakos bringás ivócimborás társ..hanme a nyusziötök is bővülnek...csak szali becsülje meg az embert....mert amúgy ügyes a srác..legalább is szalinál biztos.. csak ezt eddig nem mertem kimondani
kimondtam kimondta.. mekkora teher hullott le az arcomról