Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fő a béke.
a fórumtalinak meg van a hely.
bihar lába?
persze ha kint akarjuk.. ha nem akkor itthon nektek kell megtudni a helyet és az időt..mi ott leszünk.. ha szalit is boldognak akarod látni..akkor csakis viz mellett legyen!
igen.
mindenki azt élvezze ahogy szeret menni..ha a nyomo akkor anyomon ha bén akkor ott ha cén akkor ott ha neki a kihivások kellenek akkor ott... ha csak vigyázva akar menni nem bepróbálós fajta akkor ott..
ha csak a szervizben akkor ott a csak a pályán akkor ott hacsak az erdőben akkor ott hacsak a kajakolásközben akkro ott ha a kutyasétáltatás közben akkor ott ha egy 30assa la kkor ott ha egy nyiuszi5tel akkor ott(nekem is 5 nyuszi ötöm van lyessz )
ha kéttély akkor ott ha 4tély akkor ott ha endóró akor ott ha triál akkor ott ha gsx-r akkor
elvesztettem a fonalat
Mesterem,engem már nem izgat,mentem én eleget,ha akartam,ha nem Sose mentem jól,megmá nem is fogok
Hááát ja
szerintem mindenki azért motorozzon mert jol érzi magát tőle, és mindenki a saját szintjén jol érezheti magát tőle.... ennyi..

az összes többi csak felesleges fingfűrészelés...
mármint a telószerelő mestertől
figyu azt mondják sosem késő...ha akarsz még talán te is megtanulhatsz
jó pap is holtig tanul..még sem lesz okosabb
az jó lenne.
sokan szeretnének, de én már letettem róla..nem álmodozom csak motorozom.
az a két három ember aki ebben az országban tud motorozni.. le a kalappal ...a többi 10millió meg csak álmodik róla...van ki kismotorral van ki nagy motorral . de csak álmodik..
ugyszokták mondani álmodik a nyomor...
Haaa Szali mondta ,h minden 2. boti csoki nyer

en nem is nyertem,csak ettem,ettem,es ettem
Írsz akkora hülyeségeket Legalább így elismered,hogy technikailag mindenki nulla kicsivel Naggyal meg királyok Tehát ideje lenne megtanulni motorolni
Hát elég szar
sitít van
rély
adig etted a csokit amig nem nyertél. és az 152 feleselgessen arcba betolt csokit jelent?
hú bakker
stét.
és amúgy milyen állapotban van a teló?
Rajottem ,minden 153. boti csoki nyer.Holnap azert kimegyek motorozni,de elotte veszek egy alu mart labtartot,mert a sok nem nyert boti csoki miatt felszedtem + kilokat.
Szep jo estet!
nemrég irt szali szkálypon.
irta hogy kik olvssák titkon ezt a fórumot név szerint...tudtam hogy sokan, de hogy... ők is
azért 9millió embert megnevezni név szerint .

szali mi lesz igy a kajakolással... a kajakos haverek...

az erdei pálya az viszont király.. nekem is van egy és olyan jól ellehet ütni az időt...és a meleg sem befolyásol...
amúgy rályottem mi a bajod. túl sok a szabadidőd.
vegyél magadhoz egy családot(egy valaki régebben nő volt +1 vagy két három kölyök)..tartsd fent (sárgacsekkek befizetve stb stb tbc)és ne félj, a büdösrohadtéletben nem fogsz unatkozni
mondjuk van aki ez miatt még motorozni menni is elfelejt
Kiscsuka Ezt valaki nem is olyan régen csinálta,csak amit ki kellett volna cserélni azt felejtette el Gondolom ki csinálta,mert jelölt a gátló
decemberben még szoktam kajakozni. csak akkor már óvatosan kell mert ,ha beborulsz kiborulsz.
most röfögtettem meg a motort az erdőben . kurvajó kis pályát fogok kijárni. vannak kiszáradt mély árkok.

viszont most kimegyek és megpróbálom kifogni ennek a rokonát.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net...

a múlt héten kettőt is fogtak hasonló méretűt itt a mi részünkön a buzi halászok.
ez küldöm minden motoros cimbinek
full throttle..illetve hangerővel.lyessz
http://youtu.be/_NPO_a4_Z0U
na végre leesett rumcia az igazi tás.
vágod?

125 + nyűglődés hajtás közepén. pont mint ...
nagyon belelendültél Te ebbe a kajakolásba mondjuk mikor mennél ha nem most,télen majd csak nézegeted.
ki? rumci? vagy mivan? szart se értek az egészből. na mindegy is.

most értem haza a kajakozásból. láttam 2 db teknőst és vagy 30 vadkacsát . illetve a halak is eléggé mozgolásznak! be is pakolok harcsázni ,kaja után meg kimegyek estig csapatom rájuk. hátha megakasztok egy 50 kilós körüli magdolnát.