Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eljön az az idő mikor majd te is örömmel viszed le a kuka mellé lomtalanitáskor...

amugy minél nagyobb annál nagyobb szivás takaritani, és az meg tutti rád vár majd..
tényleg nem egy lestrapált darab
banyataxi-nimbusz 2000 modell... jol repül már nem bejáratos, de nem egy széthajtott modell, csak esti felhőmentes időben volt használva...
lomtalanításkor a fiúk összeguberáltak egy hatalmas nagy akváriumot de tényleg nagyon nagy...gondoltam akkor máá nem szabad üresen hagyni,valami hasznát vegyük
elvileg kell klormentesitő, de minden akváriumos boltba kaphato...
hogy kell-e tenni a vízbe valami PH beállító szert vagy valami fertőtlenítőt vagy valamifenét?addig halat nem akarok hozni bele míg ezt nem tudom meg.van ahol aszondják hogy nem kell semmi,van ahol meg hogy naná hogy kell
kinek van otthon akváriuma halakkal?
lenne egy kérdésem...vagy kettő
nem vagyok egy Barbie baba az egyszer igaz de nem kell akkora,elbír a normál is
na mindjárt lefotozom neked mert látom nem hiszed hogy van ilyen itthon...
xxl eset küldjél neki .
no ezt mááá én is megnézem
bazze de ismered. szóról szóra így van. csak valami hozzáértőtől is akartam hallani valamit. de ezek szerint sokra nem mentem vele. majd teszek bele gyári olajat inkább.
na készvagyok ezen a narancs forumos csákon...

idáig fajultunk hogy beraknak egy homályos képet ki ismeri ezt a motort,felkiáltásal, mert nem indul és mi lehet a baja...

komolyan ennyire droid lett a világ.... vagyis ez a generácio...?
de üresen küldd....banya nem kell hozzá
feladom neked postán..
ezzel sokáig én is így voltam
nekem is kell ilyen
ááá banyataxi... ilyen van itthon is...
ugye ezt Viktortol akartad kérdezni..csak nem merted..

mindegy mert ugyis mond rá majd valamit, hogy ő megmondta meg ilyenek..

fudegeci vagyok igy reggelire..
Hát azt nem tudom,olyan hülyeségeket sosem tettem bele
csika. hidró kuplungba vettem hikomol u10 es hirdaulika olajat. jólesz a kuplungomba? vagy van valami bibije? szerinted? műkszik vele rendesen elsőre de neme majd beszopat ha felmelegszik vagy ilyesmi. ásványi olaj!
aha. fasza.
Ezzel edz és így nem kell költeni ,de
de az tény ,hogy a tehetség az fontos tényező mindezek mellett! hiába van valakinek pénze 2 motorra meg minden szarra mindenhol ott lenni, egy darabig fejlődik is amit pénzel meg lehet venni megveszi és kifizeti. de utána van a tehetség tényező ami határt szab majd neki és megáll egy szinten. itt nem konkrét személyre gondolok! hanem vannak olyanok.

az Ádi gyerek még viheti valamire ha így halad! neki úgy tűnik osztottak abból is .,