Jó ez az olvasztgatás is de megadtad a tuti tippet
Szerválok hőre lágyuló műanyag lemezt, ha átlátszó az is jó, akkor alá fóliázom színre, aztán ráhajtom hőlégfúvóval a megfelelő formában és meg van oldva a tank színezés/védelem olcsóba
Bammeg,dewedember Te mindíg olyan szarokon agyalsz amin nem kellene egy másodpercig sem gondolkozni Jó tanács ,ezé ronisnak 6 ezer/perc fiztetést adol Szóval olvassz fel vagy 80 kilónyi műanyagot,öntsd rá arra a retekre azt spaklival kenegesd szét rajta Ha stabilabbat akarsz,akkor gézzel tekerdbe utána és mégegyszer öntsd le forró műanyaggal,azt faraghatod,hülés után,de ne álljon az ülés bután
Semmi sem örökös,csak a nyomorúság! Nekem még az előző tulaj rakott a hátsó villára.Még most is rajta van. Egyszer egy kicsit megkarcolódott,mikor a bolt előtt nekiborult a bicikli tárolónak!
Az biztos hogy nem olcsó cucc,de nekem egész sokat ki szokott bírni.
Köszi az infót egy a baja, kurva drága
Az bírná a kövek által okozott karistot is?
Tankra raktam fel, eddig a powertape csíkok bírták a legjobban ,
a sima öntapadós felhólyagosodott a műanyag tankon, ez a vékony karbon meg szakad felfelé
Valószínű marad a powertape csík ára/haszna talán ez éri meg a legjobban, bár ha a vastag karbon örökös lenne
Mitas C20 VS sár, kiütéssel nyert a sár
Kibaszott sokat cűgöltük társam motorkáját laposba nem tudtam vele elindulni.., mondjuk szerintem kemény volt a gumi, bár a srác azt mondta 0,5 ön van. Szóval sárba ilyet ne
Nekem meg volt forgatva a 6day, nem volt ezzel így se semmi baj, úgy tolt fel mindenhol a sárban a 7mm-es bütykösnek már nem nevezhető gumi, mint a szél, szóval hiába forgásirányos, nyugodtan meg lehet forgatni, nincs vele gond,
motoros pályafutásom eddigi legjobb gumija elől hátul
Másik tapasztalat, karbon matricának csúfolt valami szarabb mint a sima öntapadós tapéta, a gallyak felszaggatták, lehet a 3M jó, de ez a noname szart se ér
Szerválok hőre lágyuló műanyag lemezt, ha átlátszó az is jó, akkor alá fóliázom színre, aztán ráhajtom hőlégfúvóval a megfelelő formában és meg van oldva a tank színezés/védelem olcsóba
Az biztos hogy nem olcsó cucc,de nekem egész sokat ki szokott bírni.
http://www.sportmotor.hu/motor...
de az a vastag karbon egész jol birja bár drága mint a bűn...
Akkor holnaptól tessék egykeréken, hogy kihívás is legyen benne
Az bírná a kövek által okozott karistot is?
Tankra raktam fel, eddig a powertape csíkok bírták a legjobban
a sima öntapadós felhólyagosodott a műanyag tankon, ez a vékony karbon meg szakad felfelé
Valószínű marad a powertape csík
Kibaszott sokat cűgöltük társam motorkáját
Nekem meg volt forgatva a 6day, nem volt ezzel így se semmi baj, úgy tolt fel mindenhol a sárban a 7mm-es bütykösnek már nem nevezhető gumi, mint a szél, szóval hiába forgásirányos, nyugodtan meg lehet forgatni, nincs vele gond,
motoros pályafutásom eddigi legjobb gumija elől hátul
Másik tapasztalat, karbon matricának csúfolt valami szarabb mint a sima öntapadós tapéta, a gallyak felszaggatták, lehet a 3M jó, de ez a noname szart se ér
Vigyázzatok magatokra!