asszem csiga becenéven ismert, TTR250 motorralami 2-3 hete lett kész a szerencsétlennek,mert szabadonfutót próbáltak beszerezni hozzá, kb 10napja történhetett, egyik lőtér környékén
véletlen találtam am a hírre... sajnos meghalt egy enduros itt szabolcsban is,és arról kerestem volna valami hírt,persze nem találtam,ellenben az előző cikkel...
ami itt történt,nyiregyen, az is szörnyű,a srác motorozni akart menni,de a bukója a cimbinél volt,ígyhát lábon elment a haverhoz a bukóért,de út közben elesett ,fejét beverte ,valaki megtalálta,mentőhelikopterrel elvitték,majd a kórházban később belehalt sérülésébe a fiatal srác...
sisakot a fejre,csizmát a lábra!
azt azért tudjad hogy csunya nagy igazolatlan hiányzásokat irtunk be neked..
szoval lehet hogy menni fog hozzád az inszeminátor egy hátso testüreg vizsgálatra
Ödön nőtlen volt, egyedül élt apjával, és a családi vállalkozásban dolgozott.
Amikor megtudta, hogy beteg édesapjától egy vagyont fog örökölni, úgy döntött, hogy megnősül, és feleségével együtt élvezi majd az életet.
Egy fogadáson pillantotta meg a legszebb nőt, akit valaha is látott. Elállt a lélegzete.
- Lehet, hogy átlagos férfinak tűnök - vallotta be álmai asszonyának -, de néhány év múlva, amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek. A lenyűgöző hír hallatán a fiatal szépség elkérte névjegyét, és három nap múlva a... mostohaanyja lett.
Tanulság: a nők sokkal jobb pénzügyi elemzők a férfiaknál.
csika bácsi, szeretnék rendelni 2 pár hellokitti krosszmotoros fülbe valot, 1 pár pléboj nyuszisat, és 2 pár francia kulcsosat...lehetne hogy a francia kulcsok rozsa szinűek legyenek..? köszike édi vagy tüncibünci mokus macko..
mit szólnátok a forró szurokhoz, építkezik valaki? Meg kéne kicsit locsolni a vasamat
Belegondolva ez a fólia elég hülye ötlet volt ok a színt megadja, de ez nem védi meg a tankomat a kilyukadástól, azaz a kettes pontot nem teljesíti
Most már legalább helló kitty rózsaszín lett a motor
Micsoda? Sima átmenő csavarral, fel se fog tűnni fogyasztásban a hiány egyébként van rajta csavar alapból az idom felfogató
Ma amikor elindultam már dadogott a motor mondom mi a fasz baja, gondoltam csak hideg, de aztán csak dadogott...
Amikor megálltam és zárnám el a benzincsapot akkor látom, hogy ömlik a benzin, a gumicsövem már majdnem teljesen át volt szakadva Most már tudom miért fogyasztott többet a vas mostanában, lyukas volt a benzincsövem
ami itt történt,nyiregyen, az is szörnyű,a srác motorozni akart menni,de a bukója a cimbinél volt,ígyhát lábon elment a haverhoz a bukóért,de út közben elesett ,fejét beverte ,valaki megtalálta,mentőhelikopterrel elvitték,majd a kórházban később belehalt sérülésébe a fiatal srác...
sisakot a fejre,csizmát a lábra!
azt azért tudjad hogy csunya nagy igazolatlan hiányzásokat irtunk be neked..
szoval lehet hogy menni fog hozzád az inszeminátor egy hátso testüreg vizsgálatra
Ödön nőtlen volt, egyedül élt apjával, és a családi vállalkozásban dolgozott.
Amikor megtudta, hogy beteg édesapjától egy vagyont fog örökölni, úgy döntött, hogy megnősül, és feleségével együtt élvezi majd az életet.
Egy fogadáson pillantotta meg a legszebb nőt, akit valaha is látott. Elállt a lélegzete.
- Lehet, hogy átlagos férfinak tűnök - vallotta be álmai asszonyának -, de néhány év múlva, amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek. A lenyűgöző hír hallatán a fiatal szépség elkérte névjegyét, és három nap múlva a... mostohaanyja lett.
Tanulság: a nők sokkal jobb pénzügyi elemzők a férfiaknál.
Simán eladható horognak is, endúrós halaknak, akik harapnak a motorokra
Jók vagytok!
Ha összejön egy fórum tali, amin emberek hülyesége beindul, ott fogok belehalni a röhögésbe
amugy én arra gondoltam hogy here pircingnek használnám...
Belegondolva ez a fólia elég hülye ötlet volt
Most már legalább helló kitty rózsaszín lett a motor
Ma amikor elindultam már dadogott a motor
Amikor megálltam és zárnám el a benzincsapot akkor látom, hogy ömlik a benzin, a gumicsövem már majdnem teljesen át volt szakadva