Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

asszem csiga becenéven ismert, TTR250 motorralami 2-3 hete lett kész a szerencsétlennek,mert szabadonfutót próbáltak beszerezni hozzá, kb 10napja történhetett, egyik lőtér környékén
az idő mindig jo... ha esik az eső akkor a vizben melegebb.. , ha mindenhol hideg van akkor van meleg bár...
Jó estét Hétvégére nekem jó időt csináljál
szomoru, ilyen blőd dolog miatt mint a sisak hiánya..
Heló. Nem tudod véletlenül milyen motorral volt? és hogy merrefelé történt? Nehogy valaki közelebbi ismerősöm legyen:S Nyugodjon békébe!
véletlen találtam am a hírre... sajnos meghalt egy enduros itt szabolcsban is,és arról kerestem volna valami hírt,persze nem találtam,ellenben az előző cikkel...
ami itt történt,nyiregyen, az is szörnyű,a srác motorozni akart menni,de a bukója a cimbinél volt,ígyhát lábon elment a haverhoz a bukóért,de út közben elesett ,fejét beverte ,valaki megtalálta,mentőhelikopterrel elvitték,majd a kórházban később belehalt sérülésébe a fiatal srác...
sisakot a fejre,csizmát a lábra!
tanulságos ,de igaz..
jo reggelt... megjött zééé..éljen zéééé...

azt azért tudjad hogy csunya nagy igazolatlan hiányzásokat irtunk be neked..
szoval lehet hogy menni fog hozzád az inszeminátor egy hátso testüreg vizsgálatra
morgen béláim az úrban ...jó az idő...itt az idő...
Ödön a pénzügyi elemző

Ödön nőtlen volt, egyedül élt apjával, és a családi vállalkozásban dolgozott.

Amikor megtudta, hogy beteg édesapjától egy vagyont fog örökölni, úgy döntött, hogy megnősül, és feleségével együtt élvezi majd az életet.

Egy fogadáson pillantotta meg a legszebb nőt, akit valaha is látott. Elállt a lélegzete.

- Lehet, hogy átlagos férfinak tűnök - vallotta be álmai asszonyának -, de néhány év múlva, amikor apám meghal, 65 millió euró örököse leszek. A lenyűgöző hír hallatán a fiatal szépség elkérte névjegyét, és három nap múlva a... mostohaanyja lett.

Tanulság: a nők sokkal jobb pénzügyi elemzők a férfiaknál.
Horgász damil is van hozzá? Az most kéne csizmát varrni
Simán eladható horognak is, endúrós halaknak, akik harapnak a motorokra
hát ez kész üti a múltkorit amit valaki írt, arra már nem is emlékszem mi volt,csak az rémlik, azon is fetrengtem

Jók vagytok!
Ha összejön egy fórum tali, amin emberek hülyesége beindul, ott fogok belehalni a röhögésbe
FIM-es gumival vannak Más mindenkinek, Mitas
ugye kell a jo tapadás...
még azt szeretném kérdezni hogy de tényleg milyen gumi van a rozsaszínű fűlbevalon,. mert mitassal nem kell, csakis 6 napos gumival érdekel...

amugy én arra gondoltam hogy here pircingnek használnám... milyet nézne a csjom mikor behimbálnám neki, megjöttem kapratni babám ...felkiáltással..
Nem lehet MAx fülbevaló helyett,medálként vagy karkötőként használhatók Ezüst bammeg,nem arany
csika bácsi, szeretnék rendelni 2 pár hellokitti krosszmotoros fülbe valot, 1 pár pléboj nyuszisat, és 2 pár francia kulcsosat...lehetne hogy a francia kulcsok rozsa szinűek legyenek..? köszike édi vagy tüncibünci mokus macko..
Nem jelezte a laptop
Hát,ne hegynek felfelé menj vele,hanem lefelé
és fel se tünt hogy minden tiszta trutyi, és dől a benzin szag... még jo hogy nem dohányzol...
Nédde zsugorfólia Nálunk minden van csak vakkancsáá
mit szólnátok a forró szurokhoz, építkezik valaki? Meg kéne kicsit locsolni a vasamat

Belegondolva ez a fólia elég hülye ötlet volt ok a színt megadja, de ez nem védi meg a tankomat a kilyukadástól, azaz a kettes pontot nem teljesíti
Most már legalább helló kitty rózsaszín lett a motor
Micsoda? Sima átmenő csavarral, fel se fog tűnni fogyasztásban a hiány egyébként van rajta csavar alapból az idom felfogató
Ma amikor elindultam már dadogott a motor mondom mi a fasz baja, gondoltam csak hideg, de aztán csak dadogott...
Amikor megálltam és zárnám el a benzincsapot akkor látom, hogy ömlik a benzin, a gumicsövem már majdnem teljesen át volt szakadva Most már tudom miért fogyasztott többet a vas mostanában, lyukas volt a benzincsövem
kend be sárral, és szard le.. najo nem szo szerint..
Zsugorfólia Csak nehogy visszafelé kunkorodjon ,deeee javaslom a 4 tojásos hosszúmetélt tésztát is,vízzel lágyíthatod,formára sííímogathatod,,azt majd megszárad