Mennek azok,csak oda kell figyelni,és ha kell odanyúlni ahova kell,nem máshova,akkor nincs velük baj.Veszek még egy olyat,de szaron,hogy megcsináljam,me az a biztos
Az alázatot akkor tanulják meg szó szerint,amikor előszeded az ócska 20-on éves motorodat azt körberöhögik,sugdosva egymásnak,mellet feszítve szép új ruhában kerülgetve a szép ,tiszta új matricás,leszilikonozott motorjaikat.AZtán,ha felsunnyognak a pályára azt adsz nekik pár kört az ócskával,akkor mire befejezed a motorozást azt lejössz akkor látod,hogy bammeg ezeket elnyelte a föld,összepakoltak azt hazamentek
Élő példa utoljára Újszilváson volt vasárnap.
6 nagyautós brigád,ment el majd délután kettő.Egyedül Lécz Gergőék és a helyiek maradtak,mindenki koccolt,pedig ingyenes volt a menet.
Akkor miről beszélünk?
És én vagyok a köcsög
ez jó...
fel is adom mindjárt az apróban..de én csak teszkós tudást tudok árulni..azt is csak corás zacskban ami meg már egy hete ósan
csika..az milyen volt 2004 előtti..azokanak lelkük volt..nem is kicsi ..és ha nem jól szólítottad meg..az nem indult az istennek sem..viszont ha jól..akkor lehet indult ..ha jó volt neki a mentora
amugy szerintem annak a motornak pont emiatt volt enyi gazdája, megvették mert a legolcsobb, szép idomok stb, aztán csak görcsöltek vele enduroban , és mindenki gyorsban meg akart tőle szabadulni...
tudás tuningot kéne árulni... hogy a fiatalok tanuljanak a sport iránt alázatot...
Nekem egyik berget 4 nagy 110 kilós tömegnövelő evő tápos bácsi jött megvenni,abból 1 kétszer rúgott rá,többet se. Lábfejben csontok törtek.
A másik 3 felváltva,má csak azé is rugdosta,me megakarták tanúlni berúgni,néha mikor pihegtek,odamntem azt egy rúgásra indult.Nekik soha,elvitték,de úgy,hogy a komplett indítási procedúrát le kellett nekik írnom egy papírra.Aztán mégis mindíg tologálták Csodálkoztak,hogy,ők milyen nagyok,én meg 20 kilómmal,hogy a faszomba bírtam berúgni,még rajta ülve bal lábbal is
Ilyeneknek azt akármit taníthatsz Lehet ennek is van valami titka,vagy baja,na ezé kezdem én midíg ha befúj egyet ide a szél,hogy szétdobom.Akkor tudod,hogy nem szopat ez,nem szopat az,max az asszony
na akkor csak van neki valami
..vagy a thórka véres vagy valami nagy gebasz....vagy ezek mind idiódák és nem tudták hoyg ez a motor milyen? nem mentek vele csak megvették
mert oké..ronisra rámaradt...de a többi az mind süsü?
A váltót lehet cserélgetni A futóművét meg lehet tukmákolni,azt lehet ott krosszal endúrózni.Milyen krosszmotorral enduróscrossosaim vannak most is topposban?Meg ádámónak is csináltam már Suzukit,Hondát,Yamahát,KTm-et.Futóműre nem kell fogni ,azt meglehet csinálni A váltóval és a végáttétellel is lehet játszani,ha akarja a paraszt vehet lendkereket is másikat,kuplung is van tuning egymillió típus stb-stb stb,lehet legózni bátran(nem neked írom,csak úgy mindenkinek, aki agyal ezen)egyszóval mindent lehet,csak egy mocit,me ugye a gyári bótiúj is egy alap azt lehet farigcsálni-jó irányba meg szarba is
Itt még a szar irányba megy a többség,mert azt hiszik,ha vesznek egy szép idomos motrit,akkó abba mán a tudás is benne van Me, tán nem így van?
mondom mind hülye..
amúgy én nem is adtam le egyet sem..csak mindég mikor legyártattam párat..idegből..hogy szar úgy is..szóval...mindég szétflekszeltem és akkor irtam hogy valaki vett..ennyi az igaz történet...kiszel T szóvtelen wagina fruzsilyára esküzöm
nyomhatod a hűlye rizsát... de attol még rizsa marad...
persze aki meleg területen motorozik, nagy temposban annak nyilván használ, de ha használnád azt az oktondi eszedet, akkor megértenéd amit az előbb leirtam.... hőleado felszint növelni, vagy hőt elvonni..ennyi.
A csajokat nézegettem,de nagyon gyenge volt felhozatal!Gondolkoztam rajta hogy lövök nektek valami mutatósat,de egyet se találtam,ami megérte volna a fotót!
Majd holnap neked keresek valami malac testűt! Tudom hogy úgyis azokra gerjedsz!
enyi erővel az sx 525 tle sem lehetne entórhózni...
mert hosszú az edjese
de 12-50nel pontossan az exc egyes van alattam
nem ennek a motornak van valami..valami..én is majdnem ráfutottam..de aztán hála neked..én nem áltam be a szopósorba.hahahah
ezért is lett meg a mostani 525
ez igy van.. egy birka beindul... fuuudejo felkiáltással aztán szépen beáll mőgé a többi is...
az előbb leirtam mit kell tenni ha valaki hűteni akar....jahh és a csoda folyadékokkal is max 10-15 másodpercet lehet nyerni... ha nincs tempo és menetszél akkor lehet benne bármi, cseszheted...
nekem anno mikor még sok crf-et gyilkoltam azok is csinálták néha hogy megmakacsolta magát és az istennek nem akart indulni...
a háromszázra csak ránézek a berugora már megy is...
Élő példa utoljára Újszilváson volt vasárnap.
6 nagyautós brigád,ment el majd délután kettő.Egyedül Lécz Gergőék és a helyiek maradtak,mindenki koccolt,pedig ingyenes volt a menet.
Akkor miről beszélünk?
És én vagyok a köcsög
hogy hol..hát ahol éppen áll
fel is adom mindjárt az apróban..de én csak teszkós tudást tudok árulni..azt is csak corás zacskban ami meg már egy hete ósan
csika..az milyen volt 2004 előtti..azokanak lelkük volt..nem is kicsi ..és ha nem jól szólítottad meg..az nem indult az istennek sem..viszont ha jól..akkor lehet indult
amugy szerintem annak a motornak pont emiatt volt enyi gazdája, megvették mert a legolcsobb, szép idomok stb, aztán csak görcsöltek vele enduroban , és mindenki gyorsban meg akart tőle szabadulni...
tudás tuningot kéne árulni...
A másik 3 felváltva,má csak azé is rugdosta,me megakarták tanúlni berúgni,néha mikor pihegtek,odamntem azt egy rúgásra indult.Nekik soha,elvitték,de úgy,hogy a komplett indítási procedúrát le kellett nekik írnom egy papírra.Aztán mégis mindíg tologálták
Ilyeneknek azt akármit taníthatsz
..vagy a thórka véres vagy valami nagy gebasz....vagy ezek mind idiódák
mert oké..ronisra rámaradt...de a többi az mind süsü?
Itt még a szar irányba megy a többség,mert azt hiszik,ha vesznek egy szép idomos motrit,akkó abba mán a tudás is benne van
szőrtelen vagina frizurályára(wazsina fruzsi)
amúgy én nem is adtam le egyet sem..csak mindég mikor legyártattam párat..idegből..hogy szar úgy is..szóval...mindég szétflekszeltem és akkor irtam hogy valaki vett..ennyi az igaz történet...kiszel T szóvtelen wagina fruzsilyára esküzöm
persze aki meleg területen motorozik, nagy temposban annak nyilván használ, de ha használnád azt az oktondi eszedet, akkor megértenéd amit az előbb leirtam.... hőleado felszint növelni, vagy hőt elvonni..ennyi.
megveszem.. azt szalinak odaajándékozom a qplungszettet..
110kiló alatt...azok nem is csajok...
de ha kettő pont 110 és 50%ban osztoznak a súlyon akkor az meg pont jó
nálam nem volt semmi baj vele, 2-szer mentem vele, nem tetszett ,többet nem is ültem rá..ennyi.
http://www.motozone.co.nz/prod...
hülye kátélyemes partbuzik..idióta mind...
http://www.ktm-parts.com/78035...
na én azt a 2001-2007ig területet nem találtam lefedettnek...de lefedtem
Majd holnap neked keresek valami malac testűt! Tudom hogy úgyis azokra gerjedsz!
lya az egy mázsik fórum.
sok jó pinát láttál
mert hosszú az edjese
de 12-50nel pontossan az exc egyes van alattam
nem ennek a motornak van valami..valami..én is majdnem ráfutottam..de aztán hála neked..én nem áltam be a szopósorba.hahahah
ezért is lett meg a mostani 525
hol van még a fekete...leves
az előbb leirtam mit kell tenni ha valaki hűteni akar....jahh és a csoda folyadékokkal is max 10-15 másodpercet lehet nyerni... ha nincs tempo és menetszél akkor lehet benne bármi, cseszheted...