ja volt ilyen. jöttünk a lakatlan prérin.. egyszercsak egy gyermek felsőtestlátszotta magas füben. de furán mozgott ..mintha görkorcsolyázna vagy mi...odaértünk és egy kisgyerek görizett a földutona porban.. csórikám.
na ekkor mondta ottó ,hogy durva , menyire le lehet épülni szellemileg az ilyen kis faluban vagy tanyán....
erre én lecsaptam a szervát és belöktem ,hogy "" nézd meg ! itt van például viktor. ""az is hogy levan
Ja és vízhűtéses lesz a villanymotor,de seprű vagy kefe nélküli(szóval nem kell takarítani )Abba milyen fagyálló kell?Ventillátort tegyek fel rá?Kapcsoló kell neki,vagy hőgombás kapcsoló is elég?Hama,hama várom a választ,KÖSZIIIII Ne,menj el me majd még kérdezek
Abbiztosis
Na,segíccsé mán nekem,me most bajba leszek,hova tegyem a légszűrőt ?A villanymotorhoz is kell?Ahhoz milyen fajtát rendeljek és honnan,cikkszám ,ár stb mindent keress nekem elő légyszíves,de gyorsan,,me má csinálnám Mozogjáááá Előre is köszönöm,úttörő(aszfaltszaggató becsület szavamra
Részemről mindig tudom dekódolni Viktort, sőt szerintem jók is a beszámolók persze lehet tök más jön le a szövegből, mint ami ott volt, Szali pl. ezért nem érti, nem tudom
én tudom mi lenne a megoldás, azért mert okos vagyok...
a lényeg hogy hazafelé a kocsiba is ugy üljetek hogy mindenkin legyen bukosisak-szeműveg, biztonság képpen kéretik a magnot is full hangerőre feltekerni..
a leírásaim engem is összezavarnak
szali be is sérw-tőgy-dik állan dölon...pedig akor is ő a délywa bajnoka..nekem mindég az lesz.du biz de beszt..ezért is szeretünk vele járni ..mármint motorozni...
mert eseménytelen az nem szokott lenni..+hogy az a 4 fő aki egész nap együtt hajt az egy kocsiba ül...hát abból akkora okos dumák vannak...
pl mondják hogy azért szar ilyen falvakba élni-ahogy jövünk hazafelé - mert az ember teljesen lépül..agyilag...itt van például... vik te hol is laksz..... .
ó mondom ti városi gyökerek mér nem szopjátok ki egymás faszából azt a nagy műweltséget
én nem vagyok annyira elvakult fun, bár szeretem a gépet , mondjuk nincs összehasonlítási alapom. tisztában vagyok a hátrányaival, le is akarom majd cserélni.
DE szerintem én még ezen a gépen is tudok fejlődni, mert sehol nem vagyok vannak akik nálam messze jobban mennek szintén DRZ-vel...
a másik, hogy nem tudom eladni csak sz.rért-h.gyért és tudom, hogy semmi baja nincs a gépnek, ha meg eladom veszek valami tarra megint rá lehet verni 1-2 százast még +ba. vagy ha nem akarok rákölteni 1 guriga alatt nem igen nézelődhetek.
nagy dilemma ez
egyébként árulom a gépet, de szerintem sokért, mert senki nem fogja nekem elhinni, hogy erre most egy jó darabig semmit nem kell költeni. elkókányolni viszont nincs szívem.
ezt pedig farigcsálni apránként ezt-azt rátenni nem olyan megterhelés anyagilag.
szóval le lesz ez cserélve remélem nem is nagyon sokára, csak ahhoz még kell, hogy legyen motrra +fél millám.
egyébként a videót én is megnézném, kiváncsi vagyok milyen helyeken jártok, mert a leírásaid gátolják a képzeletemet mindig összezavarnak, mire rájövök, hogy az mi akart lenni
Köszönöm Nem ez a terv Megmarad a váltó és a főtengely helyére megy be kibaerős,de kicsi csúcstechnikás bivalymotor villanypásztorral erősebb lesz minta gyári széthullámosodós Li-jonos sok sok aksikkal,meg egyéb cucmerokkal Menni fog mintegy disznaj ,remélem További segíccségeket elfogadok!
Előre is KÖSZÖNÖM!
Komolyan nem értem mi a faszt akart, ha be is sokkalt a kanyarban, miért ment neki a hegynek?
Vagy a speedesekneél nem tanítják, hogy kell kanyarban domb oldalon elfordulni?
amugy főlduton görkorizni , nagy kűzdőre vall...
jégkorcsolyával meg egyenesen kihívás..
na ekkor mondta ottó ,hogy durva , menyire le lehet épülni szellemileg az ilyen kis faluban vagy tanyán....
erre én lecsaptam a szervát és belöktem ,hogy "" nézd meg ! itt van például viktor. ""az is hogy levan
Na,segíccsé mán nekem,me most bajba leszek,hova tegyem a légszűrőt ?A villanymotorhoz is kell?Ahhoz milyen fajtát rendeljek és honnan,cikkszám ,ár stb mindent keress nekem elő légyszíves,de gyorsan,,me má csinálnám
a balaton nagy tréfamester...
+36-fok fekete az ég és dörög mint atom...
a lényeg hogy hazafelé a kocsiba is ugy üljetek hogy mindenkin legyen bukosisak-szeműveg, biztonság képpen kéretik a magnot is full hangerőre feltekerni..
amugy ne aggodj mi sem értünk belőle egy mukkot sem,
a leírásaim engem is összezavarnak
szali be is sérw-tőgy-dik állan dölon...pedig akor is ő a délywa bajnoka..nekem mindég az lesz.du biz de beszt..ezért is szeretünk vele járni
mert eseménytelen az nem szokott lenni..+hogy az a 4 fő aki egész nap együtt hajt az egy kocsiba ül...hát abból akkora okos dumák vannak...
pl mondják hogy azért szar ilyen falvakba élni-ahogy jövünk hazafelé - mert az ember teljesen lépül..agyilag...itt van például... vik te hol is laksz.....
ó mondom ti városi gyökerek
DE szerintem én még ezen a gépen is tudok fejlődni, mert sehol nem vagyok
a másik, hogy nem tudom eladni csak sz.rért-h.gyért és tudom, hogy semmi baja nincs a gépnek, ha meg eladom veszek valami tarra megint rá lehet verni 1-2 százast még +ba. vagy ha nem akarok rákölteni 1 guriga alatt nem igen nézelődhetek.
nagy dilemma ez
egyébként árulom a gépet, de szerintem sokért, mert senki nem fogja nekem elhinni, hogy erre most egy jó darabig semmit nem kell költeni. elkókányolni viszont nincs szívem.
ezt pedig farigcsálni apránként ezt-azt rátenni nem olyan megterhelés anyagilag.
szóval le lesz ez cserélve remélem nem is nagyon sokára, csak ahhoz még kell, hogy legyen motrra +fél millám.
egyébként a videót én is megnézném, kiváncsi vagyok milyen helyeken jártok, mert a leírásaid gátolják a képzeletemet mindig összezavarnak, mire rájövök, hogy az mi akart lenni
Előre is KÖSZÖNÖM!
Szali, mi van a kuplungoddal?
Komolyan nem értem mi a faszt akart, ha be is sokkalt a kanyarban, miért ment neki a hegynek?
Vagy a speedesekneél nem tanítják, hogy kell kanyarban domb oldalon elfordulni?
Kurva számítógép, ebben a rohadt játékban mindig csak szopatnak, lelőnek, megnyomod a power gombot és már is kint vagy