Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kb mint gumik nélkül endurozni... csak a felnin...csakaberg.

amugy főlduton görkorizni , nagy kűzdőre vall...

jégkorcsolyával meg egyenesen kihívás..
ja volt ilyen. jöttünk a lakatlan prérin.. egyszercsak egy gyermek felsőtestlátszotta magas füben. de furán mozgott ..mintha görkorcsolyázna vagy mi...odaértünk és egy kisgyerek görizett a földutona porban.. csórikám.

na ekkor mondta ottó ,hogy durva , menyire le lehet épülni szellemileg az ilyen kis faluban vagy tanyán....

erre én lecsaptam a szervát és belöktem ,hogy "" nézd meg ! itt van például viktor. ""az is hogy levan
Ja és vízhűtéses lesz a villanymotor,de seprű vagy kefe nélküli(szóval nem kell takarítani )Abba milyen fagyálló kell?Ventillátort tegyek fel rá?Kapcsoló kell neki,vagy hőgombás kapcsoló is elég?Hama,hama várom a választ,KÖSZIIIII Ne,menj el me majd még kérdezek
Abbiztosis
Na,segíccsé mán nekem,me most bajba leszek,hova tegyem a légszűrőt ?A villanymotorhoz is kell?Ahhoz milyen fajtát rendeljek és honnan,cikkszám ,ár stb mindent keress nekem elő légyszíves,de gyorsan,,me má csinálnám Mozogjáááá Előre is köszönöm,úttörő(aszfaltszaggató becsület szavamra
ezt sikerült elkiabálnom... kb 3 csep eső esett...és kitisztult.

a balaton nagy tréfamester...
itt mindjárt olyan felhőszakadás jégeső lesz hogy ajjajj...

+36-fok fekete az ég és dörög mint atom...
jo ötlet, de a bukosisak mindenkin legyen rajta, még a sofőrőn is...
Részemről mindig tudom dekódolni Viktort, sőt szerintem jók is a beszámolók persze lehet tök más jön le a szövegből, mint ami ott volt, Szali pl. ezért nem érti, nem tudom
Sőt csak a sofőr ült bent a kocsiba, a többiek kint a motoron ami a futón
én tudom mi lenne a megoldás, azért mert okos vagyok...

a lényeg hogy hazafelé a kocsiba is ugy üljetek hogy mindenkin legyen bukosisak-szeműveg, biztonság képpen kéretik a magnot is full hangerőre feltekerni..
én köszönöm szépen..

amugy ne aggodj mi sem értünk belőle egy mukkot sem, de látod még szali se érti pedig ő ott volt..
hály.

a leírásaim engem is összezavarnak
szali be is sérw-tőgy-dik állan dölon...pedig akor is ő a délywa bajnoka..nekem mindég az lesz.du biz de beszt..ezért is szeretünk vele járni ..mármint motorozni...
mert eseménytelen az nem szokott lenni..+hogy az a 4 fő aki egész nap együtt hajt az egy kocsiba ül...hát abból akkora okos dumák vannak...
pl mondják hogy azért szar ilyen falvakba élni-ahogy jövünk hazafelé - mert az ember teljesen lépül..agyilag...itt van például... vik te hol is laksz..... .
ó mondom ti városi gyökerek mér nem szopjátok ki egymás faszából azt a nagy műweltséget
ja és köszi.
én nem vagyok annyira elvakult fun, bár szeretem a gépet , mondjuk nincs összehasonlítási alapom. tisztában vagyok a hátrányaival, le is akarom majd cserélni.
DE szerintem én még ezen a gépen is tudok fejlődni, mert sehol nem vagyok vannak akik nálam messze jobban mennek szintén DRZ-vel...
a másik, hogy nem tudom eladni csak sz.rért-h.gyért és tudom, hogy semmi baja nincs a gépnek, ha meg eladom veszek valami tarra megint rá lehet verni 1-2 százast még +ba. vagy ha nem akarok rákölteni 1 guriga alatt nem igen nézelődhetek.
nagy dilemma ez
egyébként árulom a gépet, de szerintem sokért, mert senki nem fogja nekem elhinni, hogy erre most egy jó darabig semmit nem kell költeni. elkókányolni viszont nincs szívem.
ezt pedig farigcsálni apránként ezt-azt rátenni nem olyan megterhelés anyagilag.
szóval le lesz ez cserélve remélem nem is nagyon sokára, csak ahhoz még kell, hogy legyen motrra +fél millám.

egyébként a videót én is megnézném, kiváncsi vagyok milyen helyeken jártok, mert a leírásaid gátolják a képzeletemet mindig összezavarnak, mire rájövök, hogy az mi akart lenni
Tesázd le akkor nem megy el Köszönöm,hogy segíthettem a tanácsommal
Köszönöm Nem ez a terv Megmarad a váltó és a főtengely helyére megy be kibaerős,de kicsi csúcstechnikás bivalymotor villanypásztorral erősebb lesz minta gyári széthullámosodós Li-jonos sok sok aksikkal,meg egyéb cucmerokkal Menni fog mintegy disznaj ,remélem További segíccségeket elfogadok!
Előre is KÖSZÖNÖM!
a kuplung szar. elmegy állandóan. de már van uj csak még nem ért ide
hivd fel viktor skipon. az tuti kimegy. imád vetíteni , pláne falunapon menőzni! az a neki való móka.
hivd fel viktor skipon. az tuti kimegy. imád vetíteni , pláne falunapon menőzni! az a neki való móka.
Szeretem ezeket a leírásokat

Szali, mi van a kuplungoddal?
priviben ide ne linkeld, tudod a 9 millió titokolvasó

Komolyan nem értem mi a faszt akart, ha be is sokkalt a kanyarban, miért ment neki a hegynek?
Vagy a speedesekneél nem tanítják, hogy kell kanyarban domb oldalon elfordulni?
Kilépsz a világukból, amit a kezükben tartanak

Kurva számítógép, ebben a rohadt játékban mindig csak szopatnak, lelőnek, megnyomod a power gombot és már is kint vagy
Ádi megint arathat a nyári szünet után