Nem tudom mit csináltak, kis Solymosi is kiállt,meg elég sokan Valamit csoportosan akciózhattak,me tiszta sarak,de vírt is láttam Ilyen ez
Gratula a Balmádi Teamnak is,2.osztályban Király Robi bácsi 2.lett,Fodor Gergő nyert,Bencike 8.lett A 3.osztályról semmit nem tudok ,zsiráf nyakát azt láttam nyújtogatni,haladt is a bácsi
Gratulálok Ádámnak
Aztán lehet párszor majd megtalálom magam az onboard versenybeszámolóján
Tudod mi lett a Markó Ivel a 3. osztályos körén?
Kiállt a hosszú nyújtott kanyar elején és a betonon ment be a depó felé. Mondjuk utána volt még egy ilyen srác, aki itt "menekült" de neki meg úgy láttam a szemüveg pánt szakad szét
Pedig milyen köcsög az a csika,azzal ne beszéljél Hejj,alakul a gyerek,lesz belőle valami Gratula neki az első helyért Ebben a melegben a hatnaposos családtagok még mentek a versenyük után ami 2 óra,a 3.osztállyal is Úgy néz ki, ádámó bácsi bírja a hosszú távot, toppon is meleg és szerelések ellenére is,amin ugye dewd bácsi meg csodálkozott .Titkos itt minden
Nálam nem tudom mikor lesz, a kuplung projektet beszoptam nagyon a 0,6-os már nem jó vissza, mert túlságosan kiszedtem, az 1mmes-t meg meghajtani faszára 0,8 asom meg most nincs, lehet ez lesz a megoldás, ha nem boldogulok az 1mmel
A lemezelt kuplungnak egy nagy baja volt, nem volt benne az az ív, ami az alap bástyán, és így nem volt megfelelő kenése, gyorsba ki is kopott.
Ami a jó viszont a lemezes kuplungba, hogy cserélhető a lemez, nem kell kukázni az egész kosarat.
Csak egyszer sikerülne jóra megcsinálni
Jó napot!
Megvolt életem első EC motorversenye Varsányban, mint nézőnek
Találkoztam Csikával(őt felismertem), dumáltunk egyet
Pető Ádám nagyon ügyes , technikásba ő volt az egyetlen aki ugrál lefelé, többiek megfékezték, stb.
Viszont a mezőn egyenesben rengetegen szántanak mint a szél, sok 4T tiltásig kiforgatva Sáros patakmedret a mezőny 90% a elkerülte, ment a hídon
Amit nem igazán értek, miért ülve motoroznak, de még egyenesben nagy gázon is, vagy ott is, ahol szétrázza az embert a motor
Bár lehet így pihentetőbb.
Grill, meg Markó I felismertem, ismerős volt két RM es srác, szerintem ők is Istivel jöttek.
Nem volt rossz, de ez is az a sport, amit csinálni ezerszer jobb mint nézni por az volt rendesen
srácok..
kéne egy kis segits-ég
egyhaver hivott ..kéne neki pálinkafőző..80 literes és réz legyen benne.. ..valahol ...nem nem inkább..mindenhol
én nem értek hozzá pedig seggedi vagyok és azt mondta neki a felettesebb anyaszerv..hogy itt segged és környékén mocskosul nagy a pálinkafőzőkészitő ipar..és ezért pöstiek is idejárnak pálikafőzőkészitést tanulni....
laca..te hallottál erről?...
szali...
mpi?
valaki?
segitsetek...
én nem iszom ilyen 2000%os(ugyanis 200literből lesz10liter)+ még forró is(mert ugye 50fokos ) gyümi leveket..sőt fingom sincs hogy néz ki egy ilyen..de vegyek neki a wásárba holnap..egy párszázas ajánlatott tegyek érte...wakon
ha valaki tud segiteni...kérem ide irja le...nem sürgós.. de délután már szeretné inni a páleszt...
jól segitek a keresésben krisz?
csabi.
ez a gáz gas fórum..itt mindenki ismeri az össze magyarországi és euRókában már valaha megfordult giz gazokat..nekem például a rokonaim a közeli rokonaim spanolok...
bálint az ilyen kérdésekre szeret a legjobban válaszolni....
de én is
figyu a gép patent csak haver azért akarja bármier elcserélni..mert ennél akár milyne motorral kevesebbet fog szopni ment ezzel...
másik verzió.
ugyan ez a motor ...de nem irom ide hogy haverom..és azt irom..
figyu a gép állat már én is mentem vele..csak azért nem vettem meg mert nekem is 4db van ilyen ből a garagéban....
egy lyaútanácsot ha el-fog-adsz...
mennyé el nézd meg..próbáld ki.. és ha olyan hogy érdemes rá vedd meg..
bizonytalansági faktor egy 8 éves motorvétel esetén 50%mert vagy beszopsz vele vagy sem...
egy tanács...
az aki úgy hirdeti hogy kiba jó de elcserélné akár mi másra...disznó... kacsa...pálinkafőző 80literes re...bicikli... kocsi...kutya...akár korcs keverékre..azért az az ember nem is akar igazándiból megszabadulni a verdától mert tuti lyaú
lehet hogy nem hosszútávú,de sztem okos ötelt ez,persze nem az erdő közepén mikor épp eltört,hisz kivitelezhetetlen...,de otthon kipróbálható...
rég nem ültem a motoron,lemosva sincs,szal az avi-s haveromat se kerestem vele,mert meghegeszti ismét,azt annyi lesz az övé,nem egy új kar
sajnos gecsa e za javitás ez..kutyaszoaré
ezért van nálam egy fékkar meg egy qÚplungkat...
illetve nekem a kézvédőm acélciggányolt műanyag ami már 6 éve nem tört el sem szektor sem kart.. illetve a kétuhhas könnyitésnél voltak letörve..azal két ujjal tudom működtetni....és után az már nem törik sehova..2 ujjal fék is meg a qplung is jó.
gecsa, ezt már anno is kibeszéltük hogy egy marhaság
max gyorsjavitásnak menne el, amivel már csak az a bibi hogy az erdő mélyén nincs nálad furogép hogy kifurd a kart hosszában... de még akkor is egy szimpla szar gyenge sasszeg...nane...
akkor már menetet bele és egy 5-ös csavart beletekerni, menetrögzitővel kontra anyával, arra pedig egy kis gumi cső darabot.
egy avis kb 2 perc munkával visszahegeszti a letört részt, szerintem az pedig ALAP egy endurosnál hogy ilyen semmit nemérő ratyi discos elefánt fülekel nem megy komoly endurozásra... mert ugye elég egy szimpla kis eldölés a kar máris elmegy borért, és ez még egy vér profival is előfordul.
erdőbe csakis fasza alubetétes kézvédő, amivel soha nem törik le a kar...
tos , inkább gyere motorozni ,ne sántikálj ilyen marhaságokban...
éjjel királyos eső áztatott mindent, fincsi lehet az erdő..
tegnap mikor mentem ki motorozni majdnem megvolt megint egy csávo szemböl...elég meleg volt a szitu , de a srác is jol reagált, be jobbra a fák közé...
ar-tos.
hát ennyi pézé amit ide felsoroltál..egy egész x5ös flottát tudnék kapni...
kinek van ennyi pénze?
há még a picsányi sándornak sem
pedig neki még gyüjtöttem is ...minden hónapban..amíg volt otp-s A hitelem
hát persze hogy nem értetted meg..
mer a hüje irásaik miatt nem érted
Qplung szektor
na ..... most...
na most...
na most milyen
ugye most má sokkoal szebb.
fidgyu.
visznek hozzád egy hengerfejet..nem soká..egy bajnok haver..de nem a déw...ai bajnok..ez egy másik nAAgy bajnok...láttad má élőben is..de azért szerintem a bajnoktól aláirásod dedikált holmid...pólón. .vagy a fargrandkanyon szélére . még nincs tőle
de azért jó lenne ha kész lenne a fej csütörtök délre..nem északra mondom délre..mert akkor az ember kitalált valamit..de nem szar az ötlete...csak hengerfej nélkül...geci lassan jönne .....akár mekkora bajnok is a tsávó...
ahogy mondja is a mondás ami azt mondja...
motor nélkül egy bajnok is csak kétkezű tÓbiás
Gratula a Balmádi Teamnak is,2.osztályban Király Robi bácsi 2.lett,Fodor Gergő nyert,Bencike 8.lett
Jól nézett ki
Aztán lehet párszor majd megtalálom magam az onboard versenybeszámolóján
Tudod mi lett a Markó Ivel a 3. osztályos körén?
Kiállt a hosszú nyújtott kanyar elején és a betonon ment be a depó felé.
Nálam nem tudom mikor lesz, a kuplung projektet beszoptam nagyon
A lemezelt kuplungnak egy nagy baja volt, nem volt benne az az ív, ami az alap bástyán, és így nem volt megfelelő kenése, gyorsba ki is kopott.
Ami a jó viszont a lemezes kuplungba, hogy cserélhető a lemez, nem kell kukázni az egész kosarat.
Csak egyszer sikerülne jóra megcsinálni
Megvolt életem első EC motorversenye Varsányban, mint nézőnek
Találkoztam Csikával(őt felismertem), dumáltunk egyet
Pető Ádám nagyon ügyes
Viszont a mezőn egyenesben rengetegen szántanak mint a szél, sok 4T tiltásig kiforgatva
Amit nem igazán értek, miért ülve motoroznak, de még egyenesben nagy gázon is, vagy ott is, ahol szétrázza az embert a motor
Bár lehet így pihentetőbb.
Grill, meg Markó I felismertem, ismerős volt két RM es srác, szerintem ők is Istivel jöttek.
Nem volt rossz, de ez is az a sport, amit csinálni ezerszer jobb mint nézni
kéne egy kis segits-ég
egyhaver hivott ..kéne neki pálinkafőző..80 literes és réz legyen benne..
én nem értek hozzá pedig seggedi vagyok és azt mondta neki a felettesebb anyaszerv..hogy itt segged és környékén mocskosul nagy a pálinkafőzőkészitő ipar..és ezért pöstiek is idejárnak pálikafőzőkészitést tanulni....
laca..te hallottál erről?...
szali...
mpi?
valaki?
segitsetek...
én nem iszom ilyen 2000%os(ugyanis 200literből lesz10liter)+ még forró is(mert ugye 50fokos
ha valaki tud segiteni...kérem ide irja le...nem sürgós.. de délután már szeretné inni a páleszt...
jól segitek a keresésben krisz?
ez a gáz gas fórum..itt mindenki ismeri az össze magyarországi és euRókában már valaha megfordult giz gazokat..nekem például a rokonaim a közeli rokonaim spanolok...
bálint az ilyen kérdésekre szeret a legjobban válaszolni....
de én is
figyu a gép patent csak haver azért akarja bármier elcserélni..mert ennél akár milyne motorral kevesebbet fog szopni ment ezzel...
másik verzió.
ugyan ez a motor ...de nem irom ide hogy haverom..és azt irom..
figyu a gép állat már én is mentem vele..csak azért nem vettem meg mert nekem is 4db van ilyen ből a garagéban....
egy lyaútanácsot ha el-fog-adsz...
mennyé el nézd meg..próbáld ki.. és ha olyan hogy érdemes rá vedd meg..
bizonytalansági faktor egy 8 éves motorvétel esetén 50%mert vagy beszopsz vele vagy sem...
egy tanács...
az aki úgy hirdeti hogy kiba jó de elcserélné akár mi másra...disznó... kacsa...pálinkafőző 80literes
rég nem ültem a motoron,lemosva sincs,szal az avi-s haveromat se kerestem vele,mert meghegeszti ismét,azt annyi lesz az övé,nem egy új kar
Valaki ráismer a motorra vagy talán a gazdája is itt tartózkodik?
büntiböl most rögtön kimegyek és integetek 1 orát megállás nélkül
ezért van nálam egy fékkar meg egy qÚplungkat...
illetve nekem a kézvédőm acélciggányolt műanyag ami már 6 éve nem tört el sem szektor sem kart.. illetve a kétuhhas könnyitésnél voltak letörve..azal két ujjal tudom működtetni....és után az már nem törik sehova..2 ujjal fék is meg a qplung is jó.
Titok olvasói fórum találkozó titokban Boglár móló 13óra de titkos
Jó motorozást
Ronisz tegnap integettem de nem figyeltél a túlparton
max gyorsjavitásnak menne el, amivel már csak az a bibi hogy az erdő mélyén nincs nálad furogép hogy kifurd a kart hosszában...
akkor már menetet bele és egy 5-ös csavart beletekerni, menetrögzitővel kontra anyával, arra pedig egy kis gumi cső darabot.
egy avis kb 2 perc munkával visszahegeszti a letört részt, szerintem az pedig ALAP egy endurosnál hogy ilyen semmit nemérő ratyi discos elefánt fülekel nem megy komoly endurozásra... mert ugye elég egy szimpla kis eldölés a kar máris elmegy borért,
erdőbe csakis fasza alubetétes kézvédő, amivel soha nem törik le a kar...
éjjel királyos eső áztatott mindent, fincsi lehet az erdő..
tegnap mikor mentem ki motorozni majdnem megvolt megint egy csávo szemböl...elég meleg volt a szitu ,
hát ennyi pézé amit ide felsoroltál..egy egész x5ös flottát tudnék kapni...
kinek van ennyi pénze?
há még a picsányi sándornak sem
pedig neki még gyüjtöttem is ...minden hónapban..amíg volt otp-s A hitelem
hát persze hogy nem értetted meg..
mer a hüje irásaik miatt nem érted
Qplung szektor
na .....
na most...
na most milyen
ugye most má sokkoal szebb.
fidgyu.
visznek hozzád egy hengerfejet..nem soká..egy bajnok haver..de nem a déw...ai bajnok..ez egy másik nAAgy bajnok...láttad má élőben is..de azért szerintem a bajnoktól aláirásod dedikált holmid...pólón.
de azért jó lenne ha kész lenne a fej csütörtök délre..nem északra mondom délre..mert akkor az ember kitalált valamit..de nem szar az ötlete...csak hengerfej nélkül...geci lassan jönne .....akár mekkora bajnok is a tsávó...
ahogy mondja is a mondás ami azt mondja...
motor nélkül egy bajnok is csak kétkezű tÓbiás
ugyhogy zsóti...
qÚplungszektor ide.....
Qplungszektor oda.....
kuplungszektor amoda...
hengerfejjel azért képben vagy?