bár a rendőrség lehet örülne, meg is lenne a havi bevétel, amit büntetésekből össze kell szedni
Annyi jót olvastam,hogy má assetudom mijajó
Segííííccsetek
moho, kapzsi, önös érdekekből mindenen áttipro...amit csak lehet leigázo, kizsákmányolo....stbstbstb....
csakhát a szűklátokörű embereket remekül lehet tüzelni egy ellenség képpel, amire vevők is..igy működik a többség ..
is hóditsa már meg mert igy hogy csak én...a falusi parasztgyerek akinek a cime úgy kezdődik hogy tanya....hát ég a pofám miattatok
.
.
.
Holnap nem elfelejteni,Varsány
Aki bírja az esőt az jöjjön
AAztán meg minnyá hatnapos németbe,de Belgiumba is átugorhattok a nemzetek krosszára, fizetem a belépőtöket
hanem géóprót... ugyhogy a halálfeljáró 4 mostor küzdelme.. meg egykét hely rajta van..de fajna nem sok mert kiderült félig le volt merülve..de talán azért 3-4 helyet láthatol..
.bár ahogy magunkat ismerem...az eddig 100%ban működő gopro most erlőször életében valamiért nem fog rögziteni szart sem
.
maga a térképezett utwonalak netovábbja.
feljárót.
..itt csak egy embernek kéne de az meg az előbb sirt be hogy döglödik nagyon a qplung..akkor most itt a kerek erdő közepén szétkúród úgy hogy a feléig sem jutsz+idegsokkot kapsz a szarakodó motorod miatt...meg majd jöhetsz lefelé ami amú nem tudjuk még hogy merre...szóval ezért vagy te gyagyás!
majd alig 100m megtétele után..a kempingkereszteződésnél......,..
.
.
oszt felcsavarta volna az embert mint anyám a mákostekercset
)de mondtam kicsit azért még hollámos de nem ver bele a nyeregbe(ugy kb 1mm en berlülre ki tudom szedni a hullámot,az már teljessen jó,de szali azért megnézte a munkám.. és azt mondta hogy..végül is lyaú lett..köszönöm te dzsedi mászter
.
)
..meg hogy megértettemtük melyik helyről beszélnek...mert azért ők nem úgy hivják a helyeket mint mi!
1:1 ben a hátsó tengelyre tedd fel, ez olyan bika erős, hogy még nyomaték váltó meg áttétel se kell hozzá, a súlypont is alacsonyan lesz, sőt terhelést is kap egyből a hátsó kerék
S hogy ne kelljen hosszabbító zsínóron lógnod, a blokk helyére csapjál be pár zsiguli akksit, mivel a motor fogyasztása is kurva kicsii elég lesz jó sokáig
Aztán mehet a HARD endúró, már ha beindul egyáltalán a váltakozó áramú motor az egyen aksikkal