Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mesterem , legjobb bele a régi centrifuga vagy mosogép motor aszinkron motor, tudod melyik az a kék
1:1 ben a hátsó tengelyre tedd fel, ez olyan bika erős, hogy még nyomaték váltó meg áttétel se kell hozzá, a súlypont is alacsonyan lesz, sőt terhelést is kap egyből a hátsó kerék
S hogy ne kelljen hosszabbító zsínóron lógnod, a blokk helyére csapjál be pár zsiguli akksit, mivel a motor fogyasztása is kurva kicsii elég lesz jó sokáig
Aztán mehet a HARD endúró, már ha beindul egyáltalán a váltakozó áramú motor az egyen aksikkal
Szerintem te sem örülnél, ha megjelenne ott mondjuk 50 hardendrúrós és szétkaparnák a falunapot bár a rendőrség lehet örülne, meg is lenne a havi bevétel, amit büntetésekből össze kell szedni

Na jó, csak hülyéskedtem, jó falunapot!
Viktor, mikor lenni skypeon? Mindig elkerüllek
Szép napot!
Bakker mennyit írtatok majd pár nap múlva kiolvasom
A geszterédi falunapra, hívunk, és várunk minden motorost augusztus 4. SZOMBAT 11:30 ra! szeretnénk ha jelenlétetekkel emelnétek falunapunk színvonalát!
csak akkor segitünk, ha előre megköszönöd szépen...
Csinálom a villanyos gazgazt.Valaki mondja már meg hány kilóerős motorttot tegyek bele,meg innyektorosra vagy borzasztósra csinájjam?Ződ vagy neylonződ rugóval?De azt meg hova tegyem?A nyereg alá? Annyi jót olvastam,hogy má assetudom mijajó Segííííccsetek
nem látod hogy barátkozik... szeret téged azért fikáz.. igy van bekötve..
nálad ilyen a barátkozás...
Gabikám, szinte szociális kötelességemnek érzek hogy rendet rakjak a fejedben...

nem a zsidok csinálnak itt ezen a földön minden rosszat...

hanem az EMBER mint faj... an blokk ilyen... moho, kapzsi, önös érdekekből mindenen áttipro...amit csak lehet leigázo, kizsákmányolo....stbstbstb....

és tök mindegy hogy zsido, mohamedán, budhista,keresztény, vagy szcientologiás, fehér, fekete, vagy sárga....

ez van... és ezen nincs mit szépiteni... csakhát a szűklátokörű embereket remekül lehet tüzelni egy ellenség képpel, amire vevők is..igy működik a többség ..

a kissebség meg tovább lát az orránál, de a többség ugyis leugatja...amiota világ a világ...
nyugalom óver
konfliktus indul
hát igen igy hogy áki 25percig közdött majd felhúztam mert már rossz volt nézni hogy szétesett fejben.. igy rámvertél 15percet.....te déva szépe
hát ott körözök körülötted mint a legyek
hát körtadok egy 30perces pályán mire körbefordul a főtengelyed
te nagymenő.. hát a zarándol feljáró shÍrva könyörög hogy valaki....valaki széparcú inteligencs ..wárosi thuskó is hóditsa már meg mert igy hogy csak én...a falusi parasztgyerek akinek a cime úgy kezdődik hogy tanya....hát ég a pofám miattatok
többet nem is irom meg a történéseket..mert déw azt hiszi meg itt a 9milloó titokolvasó hogy csak bénákkal mék állandóan
. .
te délywa bajnoka . .
Jó estét Holnap nem elfelejteni,Varsány Aki bírja az esőt az jöjjön AAztán meg minnyá hatnapos németbe,de Belgiumba is átugorhattok a nemzetek krosszára, fizetem a belépőtöket
jaaj Bálint. nem tudsz nagyban gondolkodni . de leszarom őket a kicsiket is meg a nagyokat is. egyébként itt világméretekben kellene látnod amit ugattam.. de igazából én sem értek ehhez ,meg nem is akarok... a lényeg sakkoznak országokkal, gazdaságokal ....

vik. a kuplung meg hol jó hol szar. ha egyenesbe megyek vele észhez tér. a kék patakot meg ép kibírta félálapotban. ezért értem a végére 20 percel hamarabb mint ti. képzeld ha rendesen műkszik. viszont a végére már semmi sem maradt benne és ezért nem akartam már bozótot járni utánad.

amúgy ma van egy olyan érzésem hogy mégis fent szarok a karmanytyúk. mivel teljesen beszart de az olaj meg nem fogy... szóval nemtom....
ez 1 nagy isten barma, vajon mi lehetett a terve?
amugymeg jo reggelt...

igyunk egy kv-t és induljon a zsidozás...
aztán hogyan küzdesz egy a te szavaidal..szupermagasan lévő ,érinthetetlen elit kör ellen aki szerinted kezében tartja a világot , te bimbo...

látom szükséged van ellenség képekre.. hát meghagylak a kis hitedben kisbimbo, élj vele boldogan .

azért azon a kis egyszerü kérdésen gondolkozz el pár másodpercig...
- vajon minden gyáros, igazgato, globálkonszern vezető, vagy bankár, zsido ezen a világon? és aki mégsem az , akkor ő már nem is fog téged vagy a többi embert kihasználni...kizsákmányolni...?

igazán mélyen szánto elképzelés...
Jó reggelt mindenki!
A vidit várom
nézzétek a videót.. a nap mottója ... az idiótának:
nem azért vagy idössebb fejjel is hülye mert igy születtél hanem azért mert anyád idejében nem folytott meg
lya déw..nem is mondtam...
áki hozott kamerát..de nem emdély 80asat hanem géóprót... ugyhogy a halálfeljáró 4 mostor küzdelme.. meg egykét hely rajta van..de fajna nem sok mert kiderült félig le volt merülve..de talán azért 3-4 helyet láthatol..
pl a duplasziklásat!ahol ottó kézfeje eltört... a halálfeljárót ..a szakadékos bedöltfásat... talán...
ugyhogy aligh vár-rom már hogy lÁÁssam .bár ahogy magunkat ismerem...az eddig 100%ban működő gopro most erlőször életében valamiért nem fog rögziteni szart sem .
de azért hátha...mert ezt a szenvedést amit a halálfeljáróban csináltunk, azt látni kell
lyaúreggelt.

látom zarin kivül mindenki fáradt.
nekem viszon úgyfály az oldalam..a medanszié csontom hogy tsuda
de tegnap..tegnap fél kettő óta folyamatosan gyógyul...

amit még nem meséltem és dÚrwa volt...
szali szól hogy mennyünk vissza a kocsihoz mer kikészült... idegsokkot kapott a qplungja. jó már úgy is 4 óra + szuperpatk után..ha it a kocsi már akkor indulhatunk..de addig még finom szitukban pirongatunk az erdei ösvények útvesztőlyében..ami nekünk maga a térképezett utwonalak netovábbja.
szóval elindulunk visszafelé de szali mondja hogy mutassuk meg az új zarándol feljárót.
odaérünk..persze azt mondja..próbálkozzunk...há mondom itt a últkor sem jutottál el a kritikus pontig..ahonnan már egyáltalán érdemesnek lát a hegy arra hogy igaz hogy, csúnya fizikai munkával ..de felengedjen a hátára...szóval mi a qÚwa... faszaszát akarsz itt most döglött qplungal..
persze áki az látta hogy a hely több mint lehetetlen...kutya az előre mondta hogy neki esze ágában sincs most se...én meg már múlkor is ..itt csak egy embernek kéne de az meg az előbb sirt be hogy döglödik nagyon a qplung..akkor most itt a kerek erdő közepén szétkúród úgy hogy a feléig sem jutsz+idegsokkot kapsz a szarakodó motorod miatt...meg majd jöhetsz lefelé ami amú nem tudjuk még hogy merre...szóval ezért vagy te gyagyás!
na ezt végül is felfogta 3 ember únszolására..igy a zarándol feljáró..nagyon nagyon rászolgált a nevére
...na nagy nehezen.. elindultunk szali könnyei shárrá változtatták a porzó ösvényünket majd alig 100m megtétele után..a kempingkereszteződésnél......,..
nem jönnek...mi a fasz van?
a bozóton túl nem látni..elindulok szépen ..vissza kutyával..mikor ezek épp állitják fel a motorokat...
kb úgy néztek ki mint a fonottkalács...embermotorembermotor kombó .
a poros útkanyarban...ahol 15el fordulunk..ezek meg
nézzük semmi bajuk..kutya már nem boirta magában tartani szünni nem akaró röhögőgörcsét....
na ti meg a mi a faszt csináltok..ez a két okostolbi
a 300xc vécének elgörbült az első telója a kormányszektorok mutaták az égtályak irányát..de az összes irányt
mondom le a kalappal..bakker az erdőben a sziklás gyökeres szeméten nem sikerül megdöglenetek.. akkor itt az úton..itt kell .
persze ákinak a keze sajog... féktari hullámos..igy is(mert a ktm az hullámos) meg úgy is...
kiderült... áki a nagy segitó kézségével látta hogy szalinka a hózókötele kissé kilóg oldalra és nehogy beleakadva elessen szegény szali..igy ő belenyúlt a kötélbe..erre szalioldalt nézett és már össze is akadtak mit kocsma előtt a biciklik...ugyhogy azt hogy nehogy szali elessen egyedül a kilógó kötél miatt azt áki azzal kompenzálta hogy ketten estek el
ugyhogy vigyázni a segitő készséggel..szólni ha vaj van és nem megigazitani a márik ruházatát menet közben..még jó hogy nem a láncáhiz akadt be valami és azt igazitotta volna meg oszt felcsavarta volna az embert mint anyám a mákostekercset
szóval szólni jelezni hogy álllyá meg mert baj lesz...
na a baj meg lett.. ezek kibontkoztak egymás és a motorok öleléséből..ottó porszárazra röhögte magát aztán kicsi vitatkozással vik hullámositotta a féktárcsát(nem a gyári hullámokat vettem ki belőle )de mondtam kicsit azért még hollámos de nem ver bele a nyeregbe(ugy kb 1mm en berlülre ki tudom szedni a hullámot,az már teljessen jó,de szali azért megnézte a munkám.. és azt mondta hogy..végül is lyaú lett..köszönöm te dzsedi mászter . )
majd mehettünik tovább egyenessen ..mivel csak jó a kuplung és mondta hogy gó a duplakilyárós kékpatak..igyazt6 is megcsináltuk..pedig oda oszt kellett a qplung..persze akor jó volt neki de arra hogy az úton hazajöjjön velünk ahhoz már fejbe elfáradt szali (gyagyás!)ezért egy úton jött lefelémi meg a nyomokon szánkáztunk...de végül is jó volt.. eghsztrém volt...
röhögős volt...húzkodós volt küzdős volt..feladás nem volt!ugyhogy ennyi volt...

rendezte:az élet és zaránd
illetve a szereplők.
köszönet a vezetésútbaigazitásnak a romcsi havereknek ..meg hogy megértettemtük melyik helyről beszélnek...mert azért ők nem úgy hivják a helyeket mint mi!

3D multiplex bezárt.... pisi hugyi a vécébe
bazki viktor. ottó megmondta. jól leépültél kint szatymazon .

olvashatatlan az egész ráadásul még én sem értem pedig ottvoltam :

azért fasza és köszi ,hogy fáradtál. hátha majd a gópro visszaad valamit ha ki lesz írva.
laca..elárulok valamit.. látom hogy ti ott a drz fánkok mennyire odavagytok érte..csak párszázezerét vesztek alá wp ktm futóművet meg kéne egy jobb fék..meg az erőt is megnövelni egy 39ccmmel...lyózsimura kipuff meg ilyesmi...és már ott is párszázezer ráköltéssel egy erőseb joobfék futóműves drz...
de a tömege az akkor is elefántos marad ha versenyó lábakara állitód.. a fék akkor is szar marad ha hülyére erósited..ha ennyire jobb gépet akarsz vegyél eg rmz 450 et vag egy ktm et..mert az a tömeg az egy lefelében csak is a hátulütöd lesz...

amúgy ha fékhatás t akarsz növelni tapadósab betétek kkellenek.. csak azok meg zabálják a tárcsát....

ha nem lennétek ekkor a elvakult fanok..könnyeben túlépnétek kevesebb zséből extrémebb motort...
tudom tudomm..de ti vagytok a déerzély fanatik klubb...és ebből kilépni..gondolkodásmód váltás nélkül nem lehet...és itt a problem..lehet jobb fék meg szupr futómű.meg tuning rendszer ez akkor is csak egy böhömnehéz drz marad...mondjuk eg másik motor árát azért beszippnatja mire ilyen lesz

de mint seggitó kész..azt mondom a betét anyagán tudod a hatásfokot javitani..illetve ga a mfelső munkahengert egy olanra cseréled aminek kissebb a dugó átmérője!mert akkor az erőt fogod növelni...mármint ugyan akkora alkarerőre a tárcsát jobban fogja szorítani alul..ezt úgy hivják hidraulika áttétel.
P=F/A..az alapképlet de az áttétel meg a munkahegerek átmérőjével fordítottan aányos..tehát ha növelni akarod a féktárcsát szoritó erőt akkor vagy az alsó munkaheger dugattyújéát növeld ..vagy a felsőét csökkentsd..vagy növelj féktárcsa átmérőt!én pl hallottam olyat hogy a honda 240tárcsályára egy 260tárcsa lett(mint a ktmnél)pőersze közdarab is kkel a fékmókahenger kijjebb rakásához! és akkor lett királya fékhatás..